1 ayatel kürsi 3 ihlas 1 fatiha hediyem hayırla gidin hayırla gelin
HAKKINIZI HELAL EDERMİSİNİZ Nesrin_ce
(43 mesaj) (27 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ablacım yolun açık olsun rabbim yar ve yardımcın olsun beklediğimiz gün geldi hayırlısıyla git gel dualarım seninle ablacım rabbim dualarını kabul etsin 10 ayetel kürsi yol hediyem ablacım kabul et ALLAHA emanet ol
19 yıl önce gönderildi # -
Başüstüne Nesrin ablacım :)
NESRİN ABLACIM BU MESAJIMI OKURMUSUN BİLEMİYORUM.... NASİP. YOLUN AÇIK OLSUN KADİR BABANIN SÖYLEDİĞİ HER KELİMENİN ALTINA İMZAMI ATIYORUN .RABBİM YOLCULUĞUNUZU HAYIRLI KILSIN İNANIN EN AZ SİZİN KADAR HEYCANLANIYORUM.... RABBİM ŞİMDİDEN ZİYARETİNİZİ MAKBUL EYLESİN.... BİZİM BURDA EZAN BAŞLADI EZANLARIN HÜRMETİNE İNŞAALLAH....
RABBİM YOLUNU AÇIK ETSİN.BİZLERİ DUALARINDA UNUTMA.
RABBİM ORALARDA İŞLERİNE KOLAYLIK VERSİN GÜCÜNÜ ARTIRSIN.
ALLAHA EMANET OL19 yıl önce gönderildi # -
S.A. DOSLARIM.DAHA BURDAYIM SABAH ERKEN YOLCULUK VAR.RABBİM BU HEYECANI TELAŞI HEPİNİZE YAŞATSIN EN KISA ZAMANDA İNŞALAH.
SİZ BANA BURDA BEN SİZE ORDA DUA EDİM.İNŞALAH YÜKLENDİGİMİZ SORUMLUGU HAYIRLISIYLA YERİNE ULAŞTIRIRRIM.HEPİNİZ ALLAHIMA EMENETSİNİZ.19 yıl önce gönderildi # -
kardeşim,
hamdolsun 2.hatimin paylaşımı da bitti Allah'ın izniyle yarın tamamlanmış olur. siz bitmiş gözüyle bakın.
hakkımız varsa helal olsun siz de helal edin ve eğer bu mesajı okursanız, Kabe'nin yanında da aklınıza gelirse bir 10 - 15 dakika boş olduğunuz bir an mümkünse gece yatmadan benim için sadece Kabe'yi seyredin. hiç birşey düşünmeyin hiçbirşey söylemeyin sadece seyredin. eğer size yük olmazsa o koşturmaca içinde.
Bir hadis rivayetinde der ki:""Kabe'de 120 çeşit sevap vardır: 60'ı tavaf edenler için; 40'ı çevresinde ibadet dua zikir yapanlar için; 20si de ona bakanlar içindir"""
bir başka hadiste de: """3 kişi Allah'ın misafiridir: bir namazı kılıp öbür namaza kadar dua ve zikir edenler; mümin kardeşini sadece Allah rızası için ziyaret edenler; Kabeyi hac ve umre edenler."""
Allah, misafirliğinizi kabul etsin, emanetlerinizi eda edebilmeyi nasip etsin ve sizi ummadığınız kadar bol maddi ve manevi rızıklarla vatanınıza sağ salim göndersin .
selam ile...19 yıl önce gönderildi # -
s.a. inşalah seyredecem cihan kardeşş beni aydınlatıgın için allhım razı olsun
Hayırlı yolculuklar...
Nesrin Abla cim
Hayirlisiyla gidip gel insaallah kazasiz belasiz
Allah yolunu acik etsin
Amin amin amin
MEVLAM BANADA NASİP ETSİN
İSTEYEN HERKEZE NASİP ET...
ALLAHA EMANETM OLUN...DUALARLA
ORALARA SELAM GÖTÜRÜN...SELAMETLE19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH IM HER KULUNA NASİP ETSİN İNŞAALLAH.HAYIRLISIYLA GİDİP GELİNİZ.HATİM DUASI SİZİN İÇİNDİ SANIRIM.
23.CÜZ'Ü BİTİRDİM.ALLAH KABUL ETSİN.
Peygamber Efendimizin duası
Peygamber Efendimiz Kabe’ye nereden girmiş, Kabe’yi görünce hangi duayı okumuş?
-O Sultanlar Sultanı olan Efendimiz on yıl önce gizlice terk ettiği Mekke’ye sabahleyin 120 bin sahabeyle birlikte gelmiş. Beni Şeybe kapısına kadar Kusva adlı devesinin üzerinde ilerlemiş. Sonra Mescid-i Haram’a Bab-ü Selam’dan (Selam kapısından) girmiş. Beytullah’ı görünce mübarek ellerini kaldırmış ve: "Ey Allah’ım! Bu Beyti’nin şerefini, yüceliğini, heybetini artır. Ona, hac ve umre ile tazimde bulunanların da şereflerini, heybetlerini, saygınlıklarını ve iyiliklerini artır." diye dua etmiş. İşte bu mübarek dua bütün müminlerin yüreğine aşk düşürür. O aşk bizi, o mübarek beldelere götürür. Sonra yeni bir rütbe ile geri dönülür.
Kardeşim,imrendim sana.Allah hayırlısıyla gidip ikramıyla nimetlendirsin.Her adımın,her nefesin,her nazarın zikir ve tefekkür içinde olsun inşallah.Rabbimizin evine bizim nazarımızla da bak.ne olur bizim için de bütün ümmet-i muhammet için de dua et.Kabede sabahlayıp seherde gözünü gönlünü ona aç.sessiz çığlıklarla Ona Onu ne çok sevdiğimizi haykır ve kalbinin ziyneti gözyaşlarını sevinçle aşkla akıt ve Nur ol,nur olda geldiğinde bizi de ışıt.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.