Değerli kardeşlerim,
Sizler için 1 Ayetel Kürsi, 1 Fatiha ve 1 İhlas okudum.
Ayrıca hergün evden çıkarken ettiğim duamı sizler içinde ediyorum.
Allahım beni, eşimi, çocuklarımı, ailemi, milletim devletimi ve bütün müslüman din kardeşlerimi her türlü afetten, felaketten, kazadan, beladan, musibetlerden, hastalıklardan ve kötülüklerden sen koru. Bizlere helalinden kazançlar nasip et. Bizleri doğru yola kavuştur ve doğru yoldan ayırma. Kalbimizden senin sevgini ve korkunu eksik etme. Son nefesimizde kelime-i şahadet getirerek iman ile ölmek nasip eyle. Sensin Rabbimiz, yalnız sana inanır, yalnız sana sığınır ve yalnız senden yardım dileriz. Senden başka tapınacak yoktur. Ey bizi yaradan senden geldik sana döneceğiz. Sen Vehhab'sın. Karşılıksız vermeyi sevensin. Sen rahmet sahibisin. Senin herşeye gücün yeter. Amin...
Bu mübarek gün hatırına, peygamber efendimiz (SAV) hatırına, gelmiş geçmiş bütün peygamberler, nebiler, veliler, evliyaullahlar hatırına, günahsız sabiler ve din kardeşlerimiz hatırına bilerek bilmeyerek yaptığımız günahlarımızı affet, eski hatalarımızı tekrarlamamamıza yardım et. Cümle din kardeşlerimizle birlikte dualarımızı kabul et. Amin...