şu anda ankarada sela veriliyor. ne olursunuz benim için de bir dua okur musunuz? allahım kalbimdekini biliyor.. allah razı olsun
cuma vaktinde benim için de bir dua okur musunuz?
(10 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allahım sen bu kardeşimize sağlık sıhhat dertlerine deva ver allahım sen onu gönlüne göre ver hayırlı olanı ver tüm kardeşlerimiz için hakkaımızda hayırlısını ver peygamber efendimiz s.a.v hatrına ya rabbim bu cuma günü
18 yıl önce gönderildi # -
FATMA KARDEŞİMİZİN ŞU VAKİTLERİN YUZÜ SUYU HÜRMETİNE NE GİBİ MURADI VARSA RABBİM VERİVER..HEPİMİZE İNŞAALLAH..
RABBİM 1 AYETEL KÜRSİ OKUDM KABUL EDER İNŞALLAH DUALARIN KABUL OLSUN İNŞALLAH KARDEŞİM AMİN.
Allah gönlüne gere versin,gönlündekini hayırlı eylesin. Amin
allahım bu mübarek vaktin hürmetine, burada bulunan tüm kardeşlerimizin söylediği, söyleyemediği ne kadar isteği, muradı varsa sen nasip et allahım, sıkıntısı olanları tez vakitte rahata, huzura çıkar rabbim, sen ki sana açılan ellerimizi geri çevrimeyecek kadar büyüksün.. kabul et rabbim. amin amin amin
Allahım bu cuma günü hürmetine fatma kardeşimizin gönlündekine onu en kısa zamanda kavuştur Allahım sen zahmet çektirmeden dileğini ona ver Allahım. amin.
SU MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÖRMETİNE RABBİM KARDEŞİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VER 1 FATİHA 3 İHLAS OKUDUM KABUL EYLE
3 ihlas 1 fatiha rabbim dualarını kabul etsin cumanın bereketiyle amin
Fatmacım şuan dualarım seninle, tez zamanda kalbindekini veriri inşallah Rabbim.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.