UMUTSUZLUK İÇİNDE KALMAKTAN YORULDUM ARTIK.ARTIK ESKİSİ GİBİ DUA ETMEK GELMİYOR İÇİMDEN VE BU BENİ KORKUTUYOR İŞLER DAHA KÖTÜ GİDECEK DİYE.NAMAZ KILMAK ESKİSİ GİBİ BANA HEYECAN VERMİYOR SABAH NAMAZLARINI DA KILAMIYORUM AMA KENDİMİ HUZURSUZ HİSSEDİYORUM.YENİDEN O HUZURU BULMAM İÇİN LÜTFEN BANA YARDIM EDİN DUALARINIZLA.LÜTFEN BANA BİR UMUT IŞIĞI GÖNDERİN.
UMUT
(11 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sakın canm benim diren sabret allah büyüktür mükafatının veriri
18 yıl önce gönderildi # -
sabır ve dua yapacak başka şeyımız yok. RABBIM INŞALLAH BIZIMLE BERABER
Rabbim yardımcın olsun kardeşim. Sabırla, dirayetle lütfen devam et namazına.
Canım kardeşim,böyle demler olmasa insan olduğumuz nerden belli,üzüntüler olmasa sevinçlerin,hastalık olmasa sağlığın,isyanlar olmasa inancımızın,nankörlük olmasa şükrün kıymeti nasıl anlaşılır ki;üzüntü olmasın isyan etmeyelim hasta olmayalım dersek,bunlar zaten acziyetimizden.önemli olan düştüğümüzü görüp hala oturmamak,hemen,hemen kalkmak.şeytanı halimize güldürmemek.Bazan böyle heyecan duyamadığımız anlarda,rabbimizin böyle denediğini düşünürsek,heyecan olmamasına rağmen,niyaza,devam etmek,kulun samimiyetinden,vefasındandır.Sana 11 Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr okudum,ablacım.Allah yar ve yardımcın olsun.
ALLAH RAZI OLSUN.
BİR DUA VAR TUTUNDUĞUMUZ...
ODA OLMAZSA...
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN..GÖNLÜNDEN NE GEÇİYORSA YÜREĞİN NE İSTİYORSA,MEVLEM HAYIRLI OLARAK SANA VERSİN,NE GİBİ SIKINTIN VARSA ALSIN...AMİN18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun hepimizin böyle olduğu zamanlar oluyor ama geçici Allah büyük Allaha sığın
canım olur bazen böyle ama ne olur pes etme çık dışarı iki turla sonra gel namazını kıl dularını yap (ya sizin oralarda pek de güzel bayılıyorum senin memleketine bir ay sonra trabzonun altını üstüne getircem inşallah o0 doğa seni sakınleşmeye mutlu etmeye yeter görmesini bil bence )rabbim üzüntülerini sıkıntılarını senden alsın sana 1 fatiha hediyem olsun ay daha yazmıcam güneş çarpdı beni saçmalıyorum galiba :) uzunlafın kısa pes etmek yokkkkkkkkk
CANIM BAZENN BENİMDE AYNI GELGİTLERİM OLUYOR AMA DİRENCİNİ KAYBETME GÜÇLÜ OLMALIYIZ Kİ YENİLMEYELİM HAYAT NE ZAFERLERE GEBE
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.