O kadar çok sıkıntımın arasında Açıköğretim sınavlarım var veders çalışmam gerekiyor. Sıkıntılarımdan dolayı çalıştığım dersleri tam anlayamıyorum. Kendimi deslere veremiyorum. Ve bu sınav o kadar önemliki benim için son sınıftayım ve okulu bitirip emekli olmam gerekiyor bu yaz. Yoksa başka ile tayinim çıktığı için gitmek zorunda kalacağım dolayısıylada evlatlarımdan ayrı kalacağım. ALLAH rızası için dualarınızı bekliyorum değerli dostlarım. RABBİM Cümlemizin sıkıntılarını gidersin, dualarını kabul etsin. Amin...
DUALARINIZLA DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM...
(13 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin samim kardeş.Allah yardımcınız olsun.Allah sıkıntılarınızı Ya Veliy ismi şerifi hürmetine gidersin ve Ya vekil ismi şerifi hürmetine size zihin açıklığı versin ve inşallah sınavlarınızı kolay getirsin.
18 yıl önce gönderildi # -
KADİR MEVLAM TÜM SIKINTILARINIZI ÜSTÜNÜZDEN ALSIN.SİZİN İÇİN EN AFİYETLİ OLANI NASİP ETSİN..MEVLAM SİZİ EVLATLARINIZDAN AYIRMASIN..FERAHLATSIN RAHATLATSIN.. AFİYETLER NASİP ETSİN...AMİN..
allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin amin
Allah yardımcın olsun Allah dualarını kabul etsin..
samimi6060 kardeşim.yazınızı okudum sizi anlıyorum,hemde çok iyi.
lütfen kardeşim derslerinize çalışın ve okulunuzu bitirin ve başka bir ile tayininizin çıkmasına izin vermeyin.
sanırım 1.dereceye. düşmeyi bekliyorsunuz.
size bir kardeş tavsiyesi,1.dereceye düşmeden emekli olmayın.
okulunuzu bitirmek için bir an önce derslere sarılın.
Allahıma sizin için, bu ağustos emekli olmayı hak kazanmanız için çok dua edicem.
size 21 ayetel kürsi gönderiyorum.
ve hergün dualarımda olucağınıza söz veriyorum.
Allaha emeanet olun.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YÜREĞİNİZİN İSTEDİKLERİNE KAVUŞTURSUN SİZİ DEĞERLİ DOSTUM.AMİN.
.
Gülsen kardeşim sana ve bütün dua dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Allahım sizlerden razı olsun. Özellikle Gülsen kardeşim durumumu sen çok iyi anlamış ve birde söz vermişsin. Rabbim seninde dualarını makbul ve kabul etsin.
Zaman daralıyor. Çok gayret ediyorum. Ve değerli dua dostlarım dualarınızla desteğinizi bekliyorum. Lütfen esirgemeyin dualarınızı.
Kardeşim RABBİM sizin için hayır kapıları açsın sizi darda ve zorda bırakmasın.... sizin için 10 ihlas okuyacağım. sizde biraz YA ALİM YA ALİM zikrini zikr etmeye çalışın faydasını görürsünüz İNŞAALLAH... SELAM VE DUA İLE.
Rabbim razı olsun Hebun kardeşim senden ve bütün dua dostlarımdan...
her zorlukla beraber bir kolaylık vardır
Rabbim sizin işlerinize de kolaylıklar versin zihninizi açsın
sıkıntılarınızı feraha çevirsin
selam ile...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.