NASIL DUA EDEYİM BİLİMİYORUM ALLAHIM LÜTFEN ALLAHIM YERDIM ET SENİN RAHMETİN MERHAMETİN SONSUZDUR ALLAHIM LÜTFEN CANIM ALLAHIM YARDIM ET LÜTFEN ALLAHIM YARDIM ET LÜTFEN CANIM ALLAHIM YARDIM ET LÜTFEN CANIM ALLAHIM YARDIM ET DEĞİŞTİREMİYORUM BEN HİÇ BİŞEYİ ACİZİM AMA SEN KADİRSİN LÜTFEN ALLAHIM HAYIRLI KAPILAR AÇ KURTAR BU SUKUNTILARINDAN SEN TÜM KULLARINA YARDIM ET AMİN LÜTFEN ALLAHIM LÜTFEN ALLAHIM LÜTFEN ALLAHIM LÜTFEN ALLAHIM LÜTFEN ALLAHIM LÜTFEN ALLAHIM LÜTFEN ALLAHIM LÜTFEN ALLAHIM YARDIM ET ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNE MUHAMMET AMİN.
................
(12 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Canım kardeşim Allah yardımcın olsun inşallah sıkıntıların kısa zaman içinde çözülür Allahın izniyle...sen biraz dayan sadece moralini yüksek tut...geçecek bu günler Rabbim deniyor bizi yoksa ölene kadar bu halde bırakmaz biz kalacak olsak dualar sayesinde kurtuluruz. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed...
18 yıl önce gönderildi # -
İNŞAALLAH MEVLAM TÜM MADDİ VE MANEVİ SIKINTILARINI ALSIN...GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HAYIRLISIYLA...
ALLAH DE YETER BE DOSTUM.
SANA FERAHLIK VE HAYIRLAR VERSİN.AMİN.
Allahım sana yardım etsin.Hep hayırlı işlerle karşılaştırsın.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN 1 AYETEL KÜRSİ OKUYYORUM SANA YOLDAŞIN OLSUN
.
Kadir kardeşimin dediği gibi Allah de yeter.
Allah sıkıntıların ferah olsun.
Allah
ya Allah
sübhanallah
elhamdulillah18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun ablacım.sen en güzelini demişsin zaten.okurken içim eridi.Allahım bu sessiz çığlıkları karşılıksız bırakır mı hiç.Güzel Allahım,Rahim Allahım Rahman Allahım,Vekil Allahım,Veliy Allahım Engüzel sıfatları kaendinde toplayan Yüceler yücesi Allahım sen kardeşimize Sevgilin Habibin(s.a.v)hürmetine mubarek günler geceler hürmetine,en sevdiklerin hürmetine medet eyle.
allah razı olsun dualarınız beni ümitlendiriyo allahım hepinizin gönlünün muradını versin amin
Ya Rabbi Ya Rabbi bize taşıyamayacağımız yük verme AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.