Canım kardeşlerim,
Borçlu,hasta,sıkıntılı olan kardeşlerime ve dualarıyla bizlere destek veren bütün kardeşlerime 100 la havle gönderdim.Allah yardımcımız olsun.Ben, Kadir Baba rumuzlu arkadaşımızı çok merak ediyorum.Heybesi ve kalbi Allah nuruyla dolu kardeşimize sealt ve selam olsun..Sünbül
çok özledim(sünbül)
(11 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.SELATINDA SELAMINDA BAŞIM ÜSTÜNE.KABUL ETTİK,TAÇ ETTİK.
BENİM ADIM GERÇEKTEN KADİR(RUMUZ DA BABA DA YAZIYOR).BİR KIZ ÇOÇUĞU BABASIYIM.EVLİYİM.BUNLAR DÜNYALIK VASIFLARIMIZ.
ONUN HARİCİNDE ALLAHA KENDİNİ SEVDİRMEYE ÇALIŞAN,GÜNAHKAR BİR KULUM.BU DUA AİLESİNİN NİN BİR ÜYESİYİM.
BAZEN BİR DUADA AMİN DİYORUZ,BAZEN AŞKA GELİP SÖYLÜYORUZ.HEPSİ BU.
DOLDUR-BOŞALT GERİYE HİÇİZ İŞTE.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun allah kabul etsin
18 yıl önce gönderildi # -
Kadir Bey,
Bu sitenin aktifliğine ve birçok insana hizmetiniz,hakkınız geçiyor.Allah size,eşinize,evladınıza ve sevdiklerinize rahmet etsin,korusun.En içten saygılarımla.Sünbül18 yıl önce gönderildi # -
AMİN
BUNU SÖYLEMEK HİÇ AMA HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR AMA YİNE SÖYLEMEKDE FAYDA VAR GALİBA.BENDEN YANA BÜTÜN HAKLAR ALLAHA AİT TABİKİ HELALDİR..O MÜSADE ETTİĞİ MÜDDETÇE BEN BURDAYIM İNŞALLAH.
BİR GÖNÜLE HİZMET EDİYORSAN BİLKİ ALLAHIN NAZAR ETTİĞİ KABE YE HİZMET EDİYOR SAYIYORUZ KENDİMİZİ.ACİZANE.
GÜNAHKAR BİR HİZMETÇİ BİLİN BENİ.BU BENİ DAHA ÇOK MUTLU EDER.
BAKARSINIZ SİZLERİN BİR DUASI YÜZÜHÜRMETİNE ALLAH BU GÜNAHKARI BAĞIŞLAR,SİZ OZAMAN GÖRÜN,AŞKI,AŞKTAN SÖYLENMEYİ.!O YÜZDEN HAK HUKUK OLMAZ ARAMIZDA,SADECE MUHABBET DE VARIZ BİZ.
ALLAH KABUL ETSİN,
sünbül abla hoşgeldin..ne güzel tamda mutluluğum üstüne geldin...bilion mu ben bugün çok mutluyum:)))kadir baaba için ne güzel şeyler demişsiniz.tamda ihtiyacı olduğu sıra...allah razı olsun sizden..
HOŞLUKLAR GETİRDİNMİZ.ALLAH KABUL ETSİN.AMİN.
ALLAH KABUL ETSİN
Allah kabul etsin kardeşim.33 la havle hoşgeldiniz,hediyesi acizane.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.