arkadaşlar ben akşam giremiyorum evde yok bilgisyaarım allah sizden razı olsun allah sizden razı olsun
kardeslerim tebbet suresini okuycm 1000 tane bana yardim edermisiniz
(71 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kardeşlerim son rakam 880 allah razı olsun azaltmışsınız bitmek üzere bittikten sonra namz kılıp duamı edeyim değilmi alahım onu benden uzak tut dierek haketmediğim derce üstüme gelio engelle onu diyerek allaha havale edicem
18 yıl önce gönderildi # -
30 TANE DAHA,ALLAH NİYETİNİ KABUL ETSİN.AMİN.
amin allah razı olsun senden
tam 910 tan eoldu allahım az kaldı bu akşam biter galiba benim haberim olmayacak evde pc yok ama ben duamı edyim
allah hepinizden razı olsun kardeşelrim ben çıkıom işten yarın girerim artık sabah
Allahın selamı üzerinize olsun Ben yeni üye oldum bu siteye dua dostları
Bende tebbet suresi okumaya başlayacağım ama okurken besmele çekilecek mi? merak ettim18 yıl önce gönderildi # -
tabiki çekilecek bende arkadaşlar için okurken çekiorum
KALAN 90 ADEDİ DE BEN BUGÜN NAMAZLARDAN SONRA BİTİRİRİM.ALLAH KABUL ETSİN.BEN DE BU GECE BENİM İÇİN BAŞLAYACAĞIM.ALLAH İNŞALLAH SENİN GİBİ BANA DA DUALARIMIZIN GERÇEKLEŞMESİNİ NASİP EDER.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
canım kardeşim bende san hergün düzenli olarak okuyucam bakıcaksın 4 günde bitmiş allah sendende razı olsun şunuda yazayım ben kendim için hiç dua etmedim hep siz dostlarım etti bende onlar için ettim bölesi dahaa hayırlı diye allah razı olsun
TEŞEKKÜRLER.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.