ALLAHIM. YÜCE RABBİM. BİLİYORUM SENİN İSTEDİĞİN GİBİ BİR KUL OLAMADIM VE ŞU AN CEZASINI ÇEKİYORUM GALİBA. AMA NE OLUR SEN BİZİ BİZDEN DAHA İYİ BİLENSİN. BİR ŞANS DAHA VER RABBİM. İÇİMDEKİ SIKINTIDAN DERTEN KEDERDEB BENİ VE BENİM DURUMUMDA OLAN DUA DOSTLARIMI KURTAR RABBİM. AMİN.
SON ŞANSMI ? GALİBA ÖYLE
(13 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin rabbim duanı kabul etsin tez zamanda sıkıntılarından kurtarsın inşaallah 1 yasin hediye ediyorum allahım kabul etsin amin
Allah Razı Olsun.
1 ayetel kursi de benden hediye kardeşim
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH.HİÇ AMA HİÇ UMMADIĞINIZ BİR YERDEN.AMİN.AMİN.AMİN.
AMİN AMİN AMİN. Yarabbim sen Ersin kardeşimizin ne sıkıntısı varsa feraha çevir onu senin rızandan ayırma yarabbim yar ve yardımcısı ol. AMİN AMİN AMİN
benden bır ayetel kursu sıkınyıların ucup gıtsın...
Amin Allah yardımcın olsun Allah sıkıntılarından kurtarsın snei ve senin gibi darda olan tüm kardeşlerimizi...
İNŞAALLAH,KADİR MEVLAM SANA 1 KERE DAHA SANŞ VERSİN...HİÇ KAPANMAMAK ÜZERE YOLUNU AÇIVERSİN.SIKINTILARINDAN BORÇLARINDAN SENİ KURTARSIN...SELAMETE ULAŞTIRSIN..AMİN..
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN,DUA DOSTU.SİZİN İÇİN 7 AYETELKÜRSİ OKUYACAĞIM.ALLAH KABUL ETSİN.ALLAHIM KATINDAN BEREKET RAHMET VE ESENLİK VERSİN.AMİN.
Allah yardımcınız olsun kardeşim
AMİN KARDEŞİM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.