BEN NURUN KIZI SİZDEN ÖSS İÇİN DUA İSTEMEYE GELDİM HER ZAMAN GİREMEDİĞİM İÇİN AYRI PROFİL AÇIP UĞRAŞTIRMAK İSTEMEDİĞİMDEN BURDAN YAZIYORUM DAHA ÖNCE ZATEN BURAYA YAZIP SİZDEN DUA İSTEMİŞ VE SİZİNLE BİRLİKTE OLMAKTAN ÇOK MUTLULUK DUYMUŞTUM SINAVDAN SONRA TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE AMA LÜTFEN BANA YİNE DUA EDİN DE BU SINAVDAN İSTEDİĞİM Bİ SONUÇ ALABİLİYİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
FASL-I BAHAR
(10 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Yarabbim sen kardeşimizin yar ve yardımcısı ol zihin açıklığı ver. Emeklerini zayi etme. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
BU FASLI BAHAR ACABA BENİM TAHMİN ETTİĞİM FASLI BAHAR MI.
HANİ BİZLERE BAHAR KOKULARI GETİRMİŞTİ.!18 yıl önce gönderildi # -
NİYE YANIT ALAMIYORUM ACABA.
Allah yardımcın olsun Allah sana hayırlı başarılar nasip etsin inşallah...
galiba kadir babam bende hatırlıyorum baharımızı cannım rabbim gönlüne göre versin rabbim sana ve tüm sınava girecek olanlara zihin açıklığı versin amin
Kadir amcam sanırım bu:
http://www.mucize.net/dua/index.php?&show=40
3440
fasl-ı bahar
Yaş: 18Bu gün çok güzel bi dua etmek geldi içimden ve sayfayı açtım alttaki yazıyı gördüm.
LÜTFEN BU SİTEYE GİRDİKTEN SONRA UMUTSUZLUKLARI UNUTUN!Bu sitenin amacı sığınacak bir barınak ararken.
Kimsesizlerin kimsesi ve çaresizlerin çaresi Yüce Allah'ı
Hatırlatıp ona sığınarak ve dua ederek ona ulaşmanızdır.
Bunları size hatırlatabilirsek ne mutlu bize buraya mesaj yazmanız önemli olmayıp önemli olan
bazı şeyleri hatırlayıp manevi bakımdan huzura ulaşmanızdır.Hep mutlu ve umutlu olmanız dileğiyle sağlıcakla kalın
Siteyi tanımaya çalıştığım için reklamlarına bile bakıyorum ama hiç bi köşesi beni bu kadar etkilememişti.Sahiplenildiği min ben üzüldüğümde birilerinin de üzüleceğinin ben sevindiğimde birilerinin de sevineceğinin farkına vardım.Bu beni çok mutlu etti.çıkar adına yada bitakım hevesler uğruna açılan bugün var yarın yok sitelerden değil.İslama tutunmanın güzelliği her yerde her konuda nasıl da belli ediyo kendini bide biz bunun farkına varabilsek.Çok istiyorum bi şeylerin yerinde olmasını islam'a uygun yaşamayı ama ortamdan ötürü beceremiorum.Belki bi bahane bu ama istiyorum eski devirlerde bi evliya olsa ben onu bulsam da kulu kölesi olsam çok istiyorum.Allah inşAllah üniversiteyi bitirdikten sonra uygun bi eşle evlenip Arabistan'a taşınmayı nasip etsin gönlümde hep bu var.İstiyorum bunu.Belki zayıflık belki kaçmak ama ben yapamıyorum bunu.Allah'ım beni hayırlısıyla ıslah olmamı nasip eyle.AMİN
Kardeşim Rabbim zihin açıklığı versin.Hayırlı bir eğitim ve işler nasip eylesin.
Allah zihin açıklığı versin
ALLAHIM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN.AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.