Burada olup dua eden dua bekleyen, hastası olan, askeri olan,Borcu olan, Eşi terkeden,
Yavrusu hasta olan , Sevgilisine kavuşmak isteyen,Ailesi ile problemi olan, İşyerinde farkında olmadan hata yapıp çaresiz kalan, İşi rast gitmeyen, Daha aklıma gelmeyen nice sorunlarla burada olup sadece Allahtan medet uman duaların gücüne inanan tüm dostlarımın , kardeşlerimin Yüce rabbim yar ve yardımcısı olsun.
Allah umulmadık yerlerden umulmadık rızklar , umulmadık sifalar umulmadık devalar nasip etsim.
Herkesin duasına amin demek istiyorum ancak artık eskisi kadar giremiyorum siteye özel nedenlerden dolayı böyle genel bir dua ettim hepinize Önce Yüce rabbim sonrada sizler kabul edin.
Herkesi allaha emanet ediyorum.
Amin.
Dua Dostlarımın Tümüne (Nimet)
(30 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN NİMET KARDEŞİM AMİN AMİN AMİN ALLAH SENİNDE İŞİNİ RAST GETİRSİN İNŞALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun ablacım... amin amin amin .Belliki gönlünüzden akıp gelmiş kelimeler ALLAHIM kabul eylesin... RABBİM sizi yüceltsin ve sevsin inşallah..
Allah razı olsun
hem yeni yaşınızı hayırlı kılsın, hem sıkıntılarınıza çare versin tez zamanda
selam ile........18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun.3 ihlas 1 fatihada benden ,kabul et.
Allah razı olsun kardeşim.
AMİN
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN.
RABBİM HER DAİM YANINIZDA OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun inşallah bu duanız ve ettiğiniz tüm dualarınız kabul olsun.
canım ablam allah razı olsun 1 ayetel kursi hediyem size
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN DARDA KOMASIN İNŞALLAH.
Allah razi olsun Nimet Abla
Allah cumlemizin dualarini kabul etsin insaallah
Amin amin amin
amin amin amin canımmmmmmm nimet ablam..
amin allahım sen kabul eyle
Allah razı olsun Nimet Hanım.Ne de güzel kapsamlı dua yapmışsınız.Allahım sizinde dualarınızı dergah-ı izzetinde kabul eylesin.ALlah'a emanet olun.
allah can kardeşim allah razı olsun rabbim dualarını kabul eylesin. 10 ayetel kürsü gönderiyorum kabul edin.
allah razı olsun nimet kardeşim rabbim her daim dualarını kabul etsin amin amin amin
Amin Allah razı olsun Allah kabul etsin Allahım sen şifa ver gönüllerimize...
Allah razı olsun kardeşim seninde derdine derman olsun rabbim
amin amin amin Allah razı olsun 3 ihlas bir fatiha benim hediyem tüm sıkıntılarınız gitsin dualarınız kabul olsun inşallah
AMİN ABLALARIN GÜLÜ AMİN . ALLAH RAZI OLSUN CANIM ABLAM
amin amin
ALLAH razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH SENİNDE TÜM SIKINTILARINI GİDERSİN ALLAHIM BU DUAYA HEPİMİZİ İLHAK EYLE AMİN
Canım nimet ablacım benim,amin amin amin
AMİN AMİN AMİN. Allah razı olsun nimet abla. Yarabbim nimet ablamızın ve tüm dostlarımız ile müslüman kardeşlerimizin dertlerine derman ol, sıkıntılarını gider, yar ve yardımcıları ol yarabbim. AMİN AMİN AMİN
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...
AMİN CANIM ABLAM AMİN BU GÜZEL DUA İÇİN.ALLAHIM SENİNDE GÖNLÜNDEKİLERİ TEZ ZAMANDA VERSİN..
Amin.Amin.Amin La havle ve la kuvvete illabillahilz aliyyil azim.
Ersin senin bi borç sıkıntın vardı yanlış hatırlamıyorsam karıştırmışta olabilirim.
düzeldimi?18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin allah cümlemizi kurtrsın
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.