ALDIRMA...YARADAN YARDIR.SANMAKİ ZALİMİN ETTİĞİ KARDIR
yaradan yar.dır
(25 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah'ım
seni bulan neyi kaybetmiştir...18 yıl önce gönderildi # -
dostlarım sizlere
623 ya allah ya rahim ya rahman
300 besmele
100 salavat
100 tevhid
gönül hanemden hediye .tüm dua dostlarımın derdine derman ol yarab.
ey diriliğin kaynağı :ey herşeyin varlığını kendisine borçlu olduğu allah'ım!senden başka ilah yoktur.bizleri bağışla.senden bize açık açık bildirdiğin.veya kıtabında indirdiğin.veya herhangi bir kuluna öğrettiğin.sadece senin bilip hiçbir yarattığına bildirmediğin isim ve sıfatların hakkı için kur'anı kalbimin baharı.gözümün nuru eylemeni diliyorum.onunla hüznümü.kederimi.gamımı.tasamı.korkumu gider.bizleri görülür görülmez belalardan koru....amin.VE INNI LE GAFFARUN LİMEN TABE VE AMENE.SEN BAĞIŞLIYANSIN RABBİM.BİZLER GÜNAHKARIZ.SEN YÜCESİN.BİZLER ALELADE HALİR KULLARINIZ.SEN GÜVENSİN.BİZLER GÜVENLİĞE MUHTACIZ.SEN DUALARI KABUL EDENSİN. BİZLER DUALAR EDENİZ. DUALARIMIZI KABUL ET YA RAB KABUL ET YARAB.AMİN.
(DOSTLARIM HAFTASONU BİR DUA DOSTUM İÇİN ÇOK GÜZEL NETİCELER ALDIM MAZLUMA ZÜLMEDENİN
YANINA KAR KALMIYACAĞINI RABBİNE SARILANIN YANLIZ OLMADIĞINI BİR KERE DAHA GÖRDÜM. ÇOK HUZURLUYUM SİZLERE HER DUA EDİŞİMDE YA HIÇKIRIK TUTTU YA KULAKLARIM ÇINLADI .BENİ RAHMETLE İYİLİKLE ANAN DOSTLARIMI SENDE İYİLİKLE REHMETLE AN RABBİM.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM 1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM SENİN İÇİN.
18 yıl önce gönderildi # -
ALDIM KABUL ETTİM ALLAHIM KATINDA KABUL ET YA RAB
Allah razı olsun kardeşim.
allah razı olsun güzel kardeşim
İDİL ALLAH SENDEN RAZI OLSUN . ALLAH KABUL ETSİN . AMİN ECMAİN .
Ben sana nasıl dua edeyimde borcumu ödeyeyim.Kanatsız meleğim.
Allah senden binlerce kez razi olsun.
Allahtan dilerimki bu gece ruyana annen ve baban gelir uzun uzun sarilir opersin onlari.
Allah hergun birini cikarir karsina ve onun mutluluguna vesile olursun insallah.
Biliyorumki sen boyle daha mutlu oluyorsun.
Rabbim hep yaninda olsun.
O gul kokularini hic eksit etmesin senden.
Canim kardesim.
Bahtin ruhun gibi guzel olsun insallah.
Eminimki Can'imda benimle birlikte dua ediyor amin diyor.
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun
amin amin allah razı olsun 3 ihlas 1 fatiha sanada sende kabul et rabbim ne muradın varsa versin amin
hepinizden dua dostlarım hepinizden allah razı olsun.allah hepinizin muradını versin.
ben naçizane bir garip kulum mevla ateşiyle yanar ruhum.ben kimim ki o yüce rabbim olmasa vesile etmese parmağını bile kımıldatmaktan aciz biriyim. neylerse mevlam eyler o eylerse güzel eyler.müslüman bir ağaç diker de ondan insan.hayvan.veya kuş yerse bu onun için kıyamet gününe sadaka olurmuş.bizler hem kula hem tabiata rabbimin yarattığı her varlığa bir nebze el uzatabilirsek belki ahiret azığımızı bir parçacık minnacık hazırlıyabiliriz. rabbimin rahmeti hepimizin üzerine olur inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Allah binlerce kez razı olsun İdilcim. Rabbim yar ve yardımcın olsun iki cihandada aziz ol. AMİN AMİN AMİN
emine o güzel duaları hakedebiliyormuyum allah sendende razı olsun. can bebek .candan bebek dünyaya gözlerini açarken dilerim rabbimin sevdiği bir kul olarak büyür anneciğinede güzel günlere vesile olur.merlin.recep ağbi.filiz abla (taşınıp taşınmadığını merak ediyorum)fatih inşallah sende muradına erersin.nurcan fatma abla.sudemeral abla allah sizleri sıkıntılarınızdan kurtarsın hayırlarla karşılaştırsın
amin.amin.amin.18 yıl önce gönderildi # -
Canımsın canım gibi.Allah dualarına yürekten amin diyen kullara rastlatsın seni.
Senin için dua edicem.
Ediyorumda zaten.
Allah büyük.
O ne güzel verir ödülünü.
Rabbim versin senin ödülünü inşallah.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
sen çok özelsin anne olacaksın rabbim dualarını kabul etsin inşallah .amin .üzüntülerimiz birer imtihan sabrımızın meyvesi rabbimizin sevgisi inşallah nasip olur hepimize canım kardeşim
Allahım senden razı olsun..gönlü güzel kardeşim....Allah seni her iki cihanda mutlu etsin......Rabbim bütün sıkıntılarını gidersin.....Rabbim sana mutluluk versin amin amin amin
Amin Allah razı olsun
ALLAH razı olsun.Dualarınızı makbul kılsın İNŞAALLAH.
Amin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ALLAH RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM GÜZEL ÖĞRETMENİM RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN RABBİM SANA ÖYLE BİR EŞ VERSİN Kİ SEVGİSİ HEM ANNE HEM BABA SEVGİSİ GİBİ BÜYÜK OLSUN ANLATABİLDİM Mİ BİLEMİYORUM KOMPOZİSYON BENDE 0 ANLAMIŞSINDIR UMARIM.SELAM İLE
amin Allah razı olsun..Allah ne muradınız varsa tez vakitte versin..
yıldız ablacım msj nı anladım.allah senide en yakın zamanda huzurlu evladınla sağlıklı günlere kavuştursun .amin.
ALLAH RAZI OLSUN DEĞERLİ DOSTUM GÖRMEMİŞİM AFFET.SANA GEÇTE OLSA KADİR BABANIN GÖNÜL HEYBESİNDEN 3.FATİHA HEDİYE ETTİM LÜTFEN KABUL ET.
aynen öle vallahi kardeşim allah büyüktür mazlumun yanındadır
kadir baba senden gelen bir amin bir dua bana şükürlerime şükürler katıyor sen gönüllerimizin babası, bilgesi,gönlü kocaman .o gönülde hepimize yer verensin.vefasın.allahım sana değişmeyecek zail olmayacak nimetler versin.amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.