allahım neolur bizlere yardım et.rabbim bizlere hidayet versin.bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz günahları affetsin.cümlemizin yardımcısı olsun yüce mevlam.dermensız dert vermesin.dua dostlarım sizden bi isteğim var.sevdiğimle kavuşup mutlu olmak istiyorum.bunun için okuyacağım dualar mutlaka vardır.bana yazarsanız sevinirim.şuanda çok kötü ruh hali içindeyim.sanki nefes alamaıyorum.çok mutsuzum.içimdeki sıkıntılardan kurtulmak istiyorum ama beceremiyorum.neolur bana dua edin.sevdiğimde çok zor durumda.şuanda çaresiziz.elimizden hiçbişey gelmiyo.bütün herşey kötü gidiyo.hiç mutlu olamıyoruz.ama birbirimizi çok seviyoruz.içimizdeki sıkıntılardan kurtulmamız için lütfen dua edin.allahım kimseye böyle dertler vermesin.sınav dünyası biliyorum ama böyle sınanmakda çok zormuş.tek bir dileğim var o da mutlu bir yuva kurmak.allahım hepinizin yardımcısı olsun..
BİR TEK DİLEĞİM VAR RABBİMDEN
(21 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Yasemin kardesim, Allah tez zamanda feraha cikartsin sizleri insaallah
Dualarinizi kabul etsinAmin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah.Hayırlar versin bu dünyadada ahirettede.Güzel güzel çocuklarınız olsunda bu günleri bir anı gibi anlatın onlara inşallah.Amin.
kardeşim yazdıklarından çok etkilendim allah yardımcın olsun inşallah senin ve senin durumunda olan tüm insanlarında senin için fatiha okudum allah kabul ederse allah derdinize tez zamanda derman verir inşallah amin ne olur kalbini ferah tutmaya çalış
GÖNÜL SABREYLE SABBREYLE.SABREYLERKENDE ALLAHA SIĞIN VE DUA ET.DAHA ÖNCE YAZMIŞTIM SIKINTLI ZAMANLARDA OKUNMASI GEREKEN DİYE,BİRDE AĞZINDAN "YA MUHYİ"Yİ HİÇ EKSİK ETME.DEDİNYA BİR SINAVDAN GEÇİYORUZ DİYE,BU SINAVI DUALARLA ATLACAKSIN.
Allahım sen seveni seversin Ya Rabbim. Bu kaerdeşimizide tez zamanda sevdiği ile kavuştur Rabbim. Amin.
sabah namazını kıldıktan sonra 100 tane okuyacaksınız.
bismillahirrahmanirrahim.
vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.allahümme inni es'elüke ya kadimü ya daimü ya ferdü ya vitrü ya ehadü ya samedü ya hayyü ya kayyümü ya zel celali vel ikram fein tevellev fekül hasbiyallahüla ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azimleylak kardeşin duası, sevdiğine kavuşmak için
Allahım inşallah kvuşturur sizi....
İNŞALLAH RABBİM SİZLERİ KAVUŞTURUR AMİN.
amin allah sevdiğine kavuştursun.2 şer rekayyan 6 rekat namaz kıl sonra taha suresinin ilk 12 ayetini oku ardından 3 kez salavat getir.sonra dileğini iste. daha sonra 7 gün boyunca her vakit namazından sonra bu 12 ayeti 21 kere oku ve dileğini tekrarla ilk kılınan 6 rekat birkereye mahsus.allahın izniyle 3 ay içersinde güzel haberlerini alırız inşallah.
allah razı olsun hepinizden.dualarınız galiba içime su serpti.hepimizin allah yardımcısı olsun..
İdil kardeşim Allah razıolsun bende yapacağım bunu inşallah...
ALLAHIM SIKINTILARINIZI TEZ VAKİTTE GİDERSİN İNŞALLAH
YASEMİN KARDEŞİM . ALLLAH GÖNLÜNE FERAHLIKLAR VERSİN . MUTLULUKTAN AĞLATSIN SENİ. MEVLAM NE EYLERSE GÜZEL EYLER . HAYATTA BAZEN ÇOK ZOR DURUMLARDA KALABİLİYORUZ . BENDE ÇOK ZOR DURUMLARDA KALDIM . VE HALA KALIYORUM . YARADANIMIZ BELLİ GELDİĞİMİZ YER BELLİ. HİÇBİR ŞEY İÇİN ÜMİDİNİ YİTİRME AİLENİ EN ÖN PLANDA TUT HER ZAMAN . BURNUMUZ KANASA ANNEMİZ BABAMIZDAN BAŞKA KİMSE YANIMIZDA OLMAZ . BUNLARI HAYATTA KARŞILAŞTIĞIN İMTİHANLARLA GÖRECEKSİN . ÜZME SEN TATLI CANINI . GÜNEŞ DOĞAR ÇİÇEKLER AÇAR . BİR BAKARSIN SADECE BUNLAR SENİ MUTLU EDİYOR OLUR . DUAYA DEVAM İMANIMIZI NE KADAR GÜÇLENDİRİRİZ DİYE ÇARELER ARAMAYA DEVAM. SEN ÇOK İYİ NİYETLİ İYİ KALPLİSİN . BEN İNANIYORUM SEN DOĞRU DEVAM ETTİKÇE SABRETTİKÇE MEVLAMDA SANA HAYIRLI KAPILAR AÇACAKTIR .HA KARDEŞİM . HA GAYRET . HA SABIR .
yaseminim allahım yardımcın olsun, gönül muradını versin inşallah, sıkıntılarını gidersin. amin amin amin
yasamin benimde derdim aynı inşallah allah hepimizi sevdiğine kavuşturur şükür dualarımız eksik etmeyiz rabbimizden amin 1 fatiha 3 ihlas allah kabul eylesin
yasemincimmmm inşallah tez zamanda en güzeli olur hakkında...
Allahım Yasemin kardeşimizin yardımcısı ol. Onun hakkında hayırlı olanı nasip et. AMİN AMİN AMİN
ALLAHIM YARDIM ET AMİN
canım benim allah sana sabır versin bol bol
la havle vela kuvvete illa billahi çek
allahım sen yardım eyle benden 1 ayetel kürsi kabul eyle ya rabbim amin18 yıl önce gönderildi # -
allah hepinizden razı olsun.inşallah geçecek bu sıkıntılar.ya sabır ya sabır...
Rabbim dileğini kabul etsin. kısa zamanda kavuşup mesut bir yuva kurmanızı nasip etsin kardeşim. Benimde sana benzer sıkıntım var sende benim için dua et lütfen.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.