sevgili müslüman kardeşlerim bütün inancımla allaha yalvarıyorum sevdiğime kavuşmak için bu kardeşinize bir güzellik yapın benden dualarınızı esirgemeyin allahın selameti üzerinize olsun
dua'mın kabulü için
(22 mesaj) (15 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAHIM SENİDE SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN BÜTÜN SEVDİĞİNE KAVUŞMAK İSTEYENLERİ KAVUŞTURSUN SEVENLER AYRI KALMASIN AMİN AMİN AMİN
19 yıl önce gönderildi # -
sabah namazını kıldıktan sonra 100 tane okuyacaksınız.
bismillahirrahmanirrahim.
vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.allahümme inni es'elüke ya kadimü ya daimü ya ferdü ya vitrü ya ehadü ya samedü ya hayyü ya kayyümü ya zel celali vel ikram fein tevellev fekül hasbiyallahüla ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azimleylak kardeşin duası sevdiğine kavuşmak için
Allah seni sevdiğine kavuştursun...
inşallahh çok dua edeceğim çünkü ben bu acının ne demek olduğunu biliyourm...19 yıl önce gönderildi # -
allah hepinizden razı olsun
allah yar ve yardımcın olsun sevdiğine kavuşur ve mutlu bir yuva kurman dileğiyle allah emanet ol
Allah butun ayri olan sevgilileri kavustursun insaallah
benim de duam hep o, sevdigim insana tez zamana kavusabilmek Allah'in izniyleAllah dualarimizi kabul etsin insaallah
Amin amin amin19 yıl önce gönderildi # -
allah senide sevdiğine kavuştursun amin amin amin
salihacım, rabbim dualarını kabul etsin inşallah, tez zamanda hayırlısıyla sizi kavuştursun. aynı dertten bende de var. allah yardımcımız olsun. amin.senin için bir fatiha okudum, kabul edersen.
1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM İNŞALLAH KAVUŞURSUNUZ.
inşallah en kısa zamanda kavuşursun. amin. amin. amin. dualarımız sizlerle.
Allah bu dünyadada ahirettede hayırlar versin.
Sevenleri ayırmasın kavuştursun.
AMin.19 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun
1 ayetel kursi hediyem size allah kabul etsin duanızı
ALLAHIM İNŞALLAH KAVUŞURSUN BU ACI ADAMI BİTİRİR NE ZORMUŞ BU İŞLER ALLAHYARDIMCIN OLSUN AMİN
AMİN AMİN AMİN TEZ ZAMANDA KAVUŞMAN DİLEĞİYLE VE SEVDİĞİNİN HAKKINDA HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE 3 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SANA..
Yarabbim Saliha kardeşimizin hakkında hayırlı olanı nasip et. AMİN AMİN AMİN
allah dua eden etmeyen herkesten razı olsun bugün buraya ilkkez girdim içim öyle rahatladıki yüce rabbim sana şükürler olsun
HAYDİ SALİHA RAHMETE GEL SENDE . AYETEL KÜRSİLERİNİ HEDİYE ET. ALLAH SIKINTILARINI ALSIN TEZ ZAMANDA İNŞAALLAH.
allah yardımcımız olsun fatmacım yeni gördüm özür dilerim
allahım sen bu kardeşimizin gönlüne göre ver benden 1 aytel kürsi allahım onun için hayırlısnı ver ya rabbim amin
ilk fırsatta yasini şerif le inşallah allah bana kur'an okuma kuvveti versin
10 fatiha bütün sitedekilere kabul buyurun19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Allah kavuştursun inşallah.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.