nur ablanın yazısını okuyunca ben çok mahçup oldum ki o bizim isimlerimize msnlerimzdeki resimlerime okuyup ii olalım die üfleyen bi insan..ben sizi bilmiom zorla olmaz tabi herşey doğal olmalı içten gelmeli..belki bu yazımı okuyunca çok üzülücek onun için bişiler istedim die..sanki benm hatırıma oluo die..
oysa onun hatırı daha büyük diil mi sitede..neden bukadar ihmalkarız biz....
hadi onun için bişiler yapalım..
o herkes için hep bişiler yaptı..
işleri yüzünden bi ara giremedi die unutmak olur mu onu..
ben çok mahçup oldum sizi bilemm..
benim bi annemde o..sizinde anneniz bacınız ablanoz kardeşiniz diil mi..
hadi dua ordusu..sıvayın kolları..nur ablayı geri getirelim..
303 tane aytel kürsi verelim ona bi tabak bal gbi şifa versin derdine mahcubiyetine..
düşünsenize sizi çok sevdiği yavrusuna anlatıo bak kkzım beni ne çok sefiolar dio belkide
sonra kzı çaresiz bi anında dua yazıo..bi bakıo üç beş cvp...
ki o herkese yazmıştı..
sizce nur abla bu mahçubiyeti haketti mi..
kzı ona ya anne gördük pek bi seviolar seni belli ....dese derdi yani..ki ben bile dedim içimden..
seviosanız göstyerin nolur..
bazı şeyler seviom demekle olmuyo..
benden 33 tane..
nuy abya geyi dönsün ve betüyde bizi ayfetsin die303 ayetel kürsi
(43 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
eğer içinizden gelimiosa lütfen zorla etmeyin olur mu..ben içimden geleni yaptım..siz etmezseniz ben bitiririm allahın izniyle iki üç günde..
içinzden gelmiosa yapmayın nolur:(18 yıl önce gönderildi # -
sevgili nur 2 gündür giremedim
girer girmez ilk senin yazını okudum
unutmak dua etmemek olur mu
ben hemen ayetel kursi okumaya gidiyorum
okuyunca yazarım adedini
sen bana 100 lahavle okumuştun hiç unutur muyuz seni
hakkını helal et18 yıl önce gönderildi # -
30 ayetel kürsi benden hediye olsun.
Kalbimden taa içimden gelsin.
RAbbim kabul etsin.
AMin.18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim 20 tanede benden allah kabul etsin amin
18 yıl önce gönderildi # -
1 tane okudum ablama,
83 oldu yok mu arttıran:)
çok güzel bi duygu bu nur abla
keşke senn yerinde olabilseydim:)18 yıl önce gönderildi # -
84 kız bitane atladın:)
:s dimi pardon:)
10 TANE BENDEN
94:)
33 tane
Allah dileklerini hayırla lütfetsin inşallah AMİN18 yıl önce gönderildi # -
valla bu siteyi buldum okadar mutlu oldumki. artık dua edecek yeni arkadaşlar buldum. ve benide acizane dualarınıza katarsanız mutlu olurum. ismen dua daha makbul aynen posta gibi direk adrese gelir. bende burda gördüğüm okuduğum her ismi dua çemberime alıyorum. Allah sizlerden razı olsun. inanın okadar mutluyum. bazen diyoruz işte dua et unutma. artık söyleyebileceğim yeni doslar buldum. hepinize selm ve dua ile. herkese ismen dua ediyorum. rabbim bizleri cennetinde önce Resullaha ve sonra onun al ve ashabına sonrada sizlere komşu eylesin. amin dualarımdasınız.
NURAKŞAMI BEKLERSEN SANA ÖZEL MESAJIM OLACAK.
10 tanede ben okudum allah kabul etsin
137;)))
5 TANE OKUYORUM
142:)(bu arada profil resmime dikkatinizi çekerim:)
Allah hepinizden razı olsun.çok mahçup oldum hepinize karşı.bu ara biraz da hassasım galiba.babamın ayakları şişti.daha önce kalp kapakçığı ameliyatı olmuştu şimdide kalp yetmezliği varmış galiba.bu ara yoğunluktan ilgilenemedim.babam da bana çok düşkün.onun gerginliği de var sanırım.nazım size yetti galiba.ama sizi gerçekten çok önemsiyorum.hepiniz çok dua yüreklisiniz.bunun için sizin anlayışınıza sığınıyorum.şimdi babacığıma gideceğim,gönlünü almak için.Allah cümleyle anne babalarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.nimet ablacım,canım döner dönmez ilk iş senin mesajına bakacağım inşallah.Allaha emanet olun.Burcum güzel yüreklim.bak derslerine çalış emi dönüşte görüşürüz inşallah.
Canım Nurum!
İnan ki mesajını görünce içim acıdı neden dedim görmedim ki!
Son zmanlarda zaten biliyorsun fazla vaktim olmuyo olan vaktimide hep Lalem ile geçirdim.
Burada senden herzaman herkese dualar gelir o kadar güzel o kadar içten yazarsın ki tabi ki bu kadarcık beklenti olur.
Bu karşılık beklemek değildir biz seni yanlış anlamayız.
Kaldı ki sen bizleri çok sevdiğinden kardeş beklentisi hakkındır.
Canım öncelikle seni kızına karşı mahcup ettiğimizden dolayı bizi affet.
Ceza ver bize cezaaa:)
Neyse ki benim böcüküm akıl etmiş te senin kalbini fethedecek bir yazı hazırlamış.
Ben buna 30 Adet AYETEL kÜRSİ İLE KATILACAĞIM.
lÜTFEN KABUL ET!
Birde Kızına 10 tane Ayetel Kürsi okuyup yollıyacağım.
Ona çok selam söle Nimet Teyzesi bundan böyle kızına dua ederken onu da unutmayacak ...
Bana mutlaka bişey yaz olurmu?
Allaha emanet ol Nur'um Nur Kalplim.
Babanın ellerinden öpüyorum acil şifalar diliyorum.18 yıl önce gönderildi # -
NURCUĞUM BİRŞEY DAha soracağım.
Araya Betül girdi demişşin bu ne demek?
Bende Betül hastamı acaba diye bayağı bi bakındım onunla ilgili bişey bulamadım.
Cihana soracaktım vazgeçtim...
Beni bu konuda bi aydınlatsan diyorum.18 yıl önce gönderildi # -
betüş kardeş nuy abyanın kızı..
şimdi o bize msj atıp dua isteynce bizde yeterince ilgilenmeyince üzülüüp alınmışlar..
öss stresinden öütürü betül biraz alıngan ablişko..18 yıl önce gönderildi # -
Aferin sana hızır reis.
Bende Cihanın eşi Betül sandım....18 yıl önce gönderildi # -
25 TANE BENDEN 10 TANE DE ÖZÜR MESJI OLSUN RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH.
Nur niye cevap vermiyosun bize?
bence nur abla mutluluktan bayıldı kendine gelemio:)
Burcu 303 tamamlansın bunu yukarı çekelim.
hesabı kim yapıyo
Maden başlattım böcüküm takibi sana ait.
303 bitirelim hadi arkadaşlar.18 yıl önce gönderildi # -
Ben 10 Ayetel kürsi alıyorum.
Hadi arkadaşlar 303 tamamlayalım.
Burcu sağolsun başlattı bziler tamamlayalım.
bununla birlikte 235 mi oldu Burcuuu bi topla bakalım bi ara canım.18 yıl önce gönderildi # -
canım Nimet ablam özür dilerim,sizi meraklandırdım hakkınızı helal edin.babamlara gideceğimi söylemiştim ya,hani ahsta demiştim,evden çıkarken hesabım eve gece geri dönmek,sonra ertesi günü tekrar gitmekti.ama onlar o kadar sitem ettiler ki eve dün gece gelebildim.bu arada hep aklım sizde sizin mesajınızda kaldı.ah nimet ablam ne olur bide bana üzülmeyin,biliyorum herkesin kendisine göre sıkıntısı var zaten.sizi böyle üzdüğüme çok pişmanım.bu benim hiç istemediğim bişey.ama size de nazım geçiyomuş ya dünyanın en mutlu insanı ben oldum.Allah hepinizden binlerce kez razı olsun.Başlatılan Ayetel kürsiler ise benim sevdiğim insanların ne kadar değerli olduğunun ispatı.Allah kabul etsin.Bu Ayetel kürsiler,hepimizin ruhuna ve bedenine şifa,dertlilerimize deva,borçlularımıza edaya vesile olsun.sizi çok seviyorum.
rabbim dualarınızı kabul etsin fasl-bahar canım inşallah össyi kazanırsın ve istediğin bbölüm olur annenin ellerinden öp benim yerime 3 ayet kürside ben okuyorum sana ve annene...kendine çok iyi bak allaha emanet ol
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.