nur abla söz verdiğim 33 taneyi dün gece sizin için okudum ve gönderdim..şimdi son durum 237 tane..benim finallerim bitene kadar tamamlanmazsa eğer ben geri kalanı tamamlayacağım...kalan 76 tane.
nuy abya geyi dönsün ve betüyde bizi ayfetsin die303 ayetel kürsi
(43 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
76 tane kalmış..faslı bahar kardeşimizin yani betülün öss de istedii bölümü kazanması için başka dua eden yok mu:)
18 yıl önce gönderildi # -
peki canınız sağolsun ne diim..
30 ADET AYETEL KURSİ ALIYORUM.ALLAH KABUL ETSİN...
aysena ablacım ne diyebilrim bilmiyorum..allah razı olsun..bende senn için şimdi bi tane ayetel kürsi okuycam..
46 tane kaldı..18 yıl önce gönderildi # -
10 tane benden Allah kabul etsin sanırm 36 kaldı
sağol kardeşim allah razı olsun:)
BEN BU SİTEYİ BULDUĞUMDA ALLAH NASİB ETTİĞİNDE BU KADAR GÜZEL KARDEŞLİĞİN OLDUĞUNU,KAYBETTİĞİMİZ DEĞERLERİN CANLANDIĞINI GÖRDÜĞÜMDE İŞTE BENİM ARADIĞIM SİTE BENİM ARADIĞIM KARDEŞLERİM DEDİM
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
KARDEŞİM 36 KALANIDA BEN OKUYORUM İNŞAALLAH BUGÜN TAMAMLARIM
ALLAHA EMANET OLUN18 yıl önce gönderildi # -
betülcüm bak duan tammlandı dün gördüm fakat cevap yazamadım...inşallah istediin bölümü kazanırsın..nur ablacım msjın için çok teşekkür ederim..allah razı olsun..
canım ablacım daha yeni gördüm çok teşekkür ederim o zaman dua istediğimde kimse dua etmeyince çok burkulmuştum benim istediğim sadece arkamda amin dienlerin olduğunu ve Allah ın amin diyenlerin dualarını kabul ettiğini bilerek sırtımı ona dayayarak girmekti bunu göremeyince biraz burkulmuştum ama şimdi daha dik giricem :) ablacım seni çok seviyorum burdan yapabileceğim bişi yok dua etmekten başka ama inan seni çok seviyorum canım ablam benim :)))
AZ ÖNCE SEDEF İÇİNDE BİLMEDİĞİM HALDE OKUYACAM DEDİM SENİN İÇİNDE OKUYACAM KARDE ŞİM 5 AYETEL KÜRSİ BİRYERLERDEN TEMİN EDİP ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN ARADA BANADA DUA EDİN ALLAH RIZASI İÇİN
elimden geldiği kadar dua edicem inşallah
dualarımdasın güzel çiçeğim.
Annene onu çok sevdiğimi ilet lütfen
sevgilerimle.
ayetel kürsi okuyorum.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.