sevgili dua dostlarım, o kadar zor bir zamanımda buldum ki bu siteyi, şimdi umutsuzluklarım umut oldu, dualarım arttı ve hiç tanımadığım insanlar için dua etmenin ne güzel olduğunu öğrendim, şimdi evden çıkarken başlıyorum dua etmeye ve her fırsatta dua ediyorum. nasip olursa 4444 tefriciye okumak istiyorum, benden dualarınızı ve yardımlarınızı esirgemeyin ne olursunuz. allah hepinizden razı olsun, ne muradınız varsa versin, ne sıkıntınız varsa feraha çıkarsın inşallah
tefriciye için yardım eder misiniz
(51 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
25 tane benden hediye olsun kardeşim.
Tez zamanda RAbbim muradını verir inşallah.
AMin.18 yıl önce gönderildi # -
20 tane benden canım hediyem
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun sizden, rabbim dualarını kabul ettiği kullarından eylesin hepimizi, amin.
yardımlarınızı bekliyorum, nolursunuz, 3 güne bitirmeye niyet ediyorum,
100 TANEDE BEN ÇEKECEĞİM,
elacım çok çok sağol. rabbim senden razı olsun. ne dileğin varsa kabul etsin kardeşim
200 tane allahım ne hayırlı muradın varsa versin tez zamanda inşaallah amin
fatma ablacım allah razı olsun.. senin de ne muradın varsa versin inşallah.
bir de birşey sormak istiyorum. ben 3 günde bitirmeye niyetlendim ama bunun belli bir süresi var mı
lütfen.. beni kimse görmüyor mu
fatmacım kusura bakma hep aynı başlıkla tefriciye açılmış ya kiminki farkedemeiyorum. inşallah yardım ederim sana ama benim bildiği,m kadarıyla bunun süresi yok ne zaman bitirisen bitierebilirsinAllah kabul etsin
benim bildiğim kadarıyla sadece sayının tam olması ve ihlasla okunması gerekiyor.Yoksa günü olduğunu hiç okumadımda duymadımda.
Ben bir ayda bitirdim.Rabbim verdi istediğimi.
Sonra 1 haftada bitirdim rabbim gene verdi istediğimi.
Allah seninde ne muradın varsa versin inşallah kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
sedefcim çok sağol. inşallah en kısa zamanda bitiririm. tüm inancımla gece gündüz dua ediyorum.allahım kabul eder inşallah
FATMA KARDEŞİM BENİM DE KATKIM OLSUN
1 ADET DE ŞİMDİLİK KABUL ET18 yıl önce gönderildi # -
çok sağol kardeşim, allah ne muradın varsa versin
önemli olan okumak süre önemli değil. senin o niyetin bile yeterli. niyet amelden üstündür. sana yardım ederdim. inanki cevşenimi kardeşime vermişim. yinede okursam haber veririm. slm ve dua ile
kaya kardeşim çok sağol. ben niyet ettim, rabbim de kabul eder inşallah. aslında daha önce okumuştum ben ama olmadı, sonra da gördüm ki iyi ki olmamış, rabbim hayırlısını versin
amin. Bizi bizden enyi bilen odur. biz bazı şeyler isteriz bizim için hayırlıdır diye düşünürüz ama bizi bizden iyi bilen Yüce Rabbim bize en hayırlısını verir. ben bunu biliyorum ben nefsim itibariyle çok şanslıyım ve sizlerde. Rabbim bizi insan olarak yaratmış ve müslüman bir ülkede ve islamiyeti daha güzel yaşayacağımız bir ülkede yaratmış ve bir çok güzel nimetler vermiş. ona minnettarım. ezelden ebede ne yaratmışsa onların zerreatı adedince hamd ve senalar olsun. mevlam neylerse güzel eyler. slm ve dua ile
SEN 3 GÜNE NİYET ETTİYSEN BENCE 3 GÜNDE BİTİRMEN LAZİM,BİRAZ GAYRET GÖSTEREREK BİTİRELİM İNŞALLAH NE DERSİN FATMA((HEM UZUN SÜRMESİN SİRAYLA HERKESİNKİNİ BİTİRELİM OLMAZMİ SİTEDE ÇOK TEFRİCİYE VAR GERÇEKTEN KARİŞİYO,BENCE Bİ ARKADASİN KİNİ BİTİRDİKTEN SONRA Bİ BAŞKASİNİN KİNİ TAMAMLAYALIM SİZCEDE İYİ OLMAZMİ,BOŞA SÜRÜNCEMEDE KALMASIN
elacım o zaman şöyle bişey yapalım, bi tefriciye sırası koyalım. sırayla herkese okuyalım, olur mu?
olur tabi neden olmasin,aslinda ilk sıraya seni alsak 3 günde bitirelim ben şimdi biraz daha cekeceğim sayisini sonra veririm
iyi akşamlar,ben sitenize henüz üye oldum.sizinle dostluğa ilk adım attım.kardeşim için 100 tefriciye okuyabilirim.saygı ve selamlar
hoşgeldin aramıza feyzanur arkadaşım adina ben tesekkür ederim ALLAH KABUL ETSİN DEWAMINI BEKLERİZ:)).ALLAH SENİNDE NE MURADIN VERSE VERSİN İNŞALLAH.BİRAZ DAHA GAYRET EDİP YARIN AKŞAMA KADAR BİTİREBİLSEK ÇOK İYİ OLUR
50 tane benden kardeşim Rabbim senin ne dileğin varsa ne istiyosan versin hayırlısıyla amin
20 adet okudum Allah kabul etsin fatma kardeşim...
100 tane okudum
YANLIŞ HESAPLAMADIYSAM TOPLAM 616 ADET OKUNMUŞ.BEN DE BİTİRMENE YARDIMCI OLURUM.YALNIZ NEZAMAN BAŞLANDIĞINI MERAK EDİYORUM.3 GÜNDE BİTİRMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİNİZ YA.
BEN DE BUGÜN 100 ADET OKURUM.BUGÜN KAÇINCI GÜN OLDUĞUNU SÖYLERSENİZ BU GECE DAHA FAZLA OKUYABİLİRİM.
kardeşlerim hepinizden allah razı olsun, bugün son günüm aslında ve ben yetişmeyecek diye bırakmıştım:(
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.