eğer arkadaşlar yardımcı olurlarsa belki tamamlamak için daha hızlı okuyabilirim.
tefriciye için yardım eder misiniz
(51 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
o zaman bi önerim olabilir mi, sen tebbete başlamışsın ya, onu bitirelim sonra ben yeniden başlayayım, zaten haftasonu geliyo, daha çok okuyabilirim ben, çünkü işyerinde olunca okuyamıyorum
18 yıl önce gönderildi # -
yani kendin için sıfırdan mı başlayacaksın.ayrıca anlayışın için teşekkürler.bana öncelik vermen inan beni çok etkiledi.allah dileklerini kabul eder inşallah.
canım benim dualarımız hepimiz için, hepimizin bi sıkıntısı bi dileği var rabbimden. ben burda güzel haberleri okudukça içim içime sığmıyor inan. ben cuma akşamı başlarım tekrar sıfırdan, bugün yarın da seninkini bitiririz. senin de dileklerini dualarını kabul etsin rabbim. amin
ya olurmu öyle şey tekrar sıfırdan başlanırmı gayret edip bitirelim işte bunu,cuma sifirdan başlarsan yardım etmem,gayret ediyoruz cekmeye senin yaptiğin oldumu hiç
kızlar yeniden başlanır mı hiç buna niyet edildi bitsin 1 haftada biter hem zamanı yokki bunun
tamam o zaman okumaya devam
fatma kardeş 100 aldım allah kabul etsin
allah razı olsun, çok sağolun
TOPLAM NEKADAR OLDU ŞİMDİ?816 DEĞİLMİ?FATMA 1000 ADET OLDUĞUNU NİYE SÖYLEDİ?
canım ben okumaya devam ediyorum da ondan 1000 oldu
TAMAM O ZAMAN.EĞER ARKADAŞLAR AKŞAMA KADAR HIZLANIRSA BEN DE NEKADAR KALMIŞSA KALANINI BU GECE TAMAMLAMAK İSTERİM.BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN GÜNDÜZ OKUYAMIYORUM.
sağol canım benim, şu an kim okuyo bilmiyorum ama ben
SAAT 6:30 DA TEKRAR GÖRÜŞÜP KALANI BANA KALIR.
kardeşim daha çok var, hepsi sana ağır gelir. ben de elimden geleni yapacaım ama sana da çok yüklenmek istemem
YANİ 6:30 A KADAR OKUYANLAR OKUSUN VEYA OKUYACAKLAR NE KADAR OLDUĞUNU SÖYLESİN O SAATTEN SONRAKİLER BANA KALIR DEMEK İSTEDİM.
bu nedir arkadaşlar hala anlamadm da.
YANİ 18:30 DAN SONRA BİLGİSAYARA GİREMİYORUM O YÜZDEN.O SAATTEN SONRA KALAN DUALARI BEN OKURUM DEMEK İSTEDİM.
ARKADAŞLAR LÜTFEN DEVAM.
yeniyim ama yardim edebilirm tefriciye icin..
merve hoşgeldin, allah razı olsun kardeşim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.