ben dava açtığım bi insan var erkek gece rüyamda bi erkke gördüm uzun boylu denize doğru namz kılan ama deniz bulanık hava karanlık gibi ve başında siyah bi hortum duruyodu ve bu insan namaz için duruyodu ama elleri yanlış bağlıodu bakın kardeşelrim bu bana çok haksızlık yaptı ve ben çok ağladım azdaha ailem parçalanıodu sizce bu rüyadaki adam omu bununn için kitapa gerek yok allahtan bu rüya baan ama acaba omu diorum çünk ümahkemeye verdim herkes madursun dedi ve hapsi istenio sizce ne demk
kardeşlerim bişey sormak istiyorum okurmusunuz (sevda )ben
(14 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
namaz kılıo ama elini anlış bağlamış
18 yıl önce gönderildi # -
evet yani2 parmağı havadduruyo
ve başında hortum
bakın ben tebbet suresini
okutuyorum ya helakmı
olacak acaba
gerçekten arkadaşlar18 yıl önce gönderildi # -
Affetmek çok faziletlidir. Hadis-i şerifte (Affedin ki affedilesiniz) buyuruldu.
bak kardeşim asla affetmem çeksin cezasını annem kalp
krizi geçirdi bbam benle konuşmuyo aileme beni rezil etti ve ben hep susutum tam 3
boyunca sabır dedim yazık dedim ama acıdıkça acınacak duruma geldim çok zalim olay bildiğiniz gibi değil kurşuna dizilecek bi insan o18 yıl önce gönderildi # -
Bazı şeyler için illa bir işaret beklemeyiniz mağdur iseniz hakkınızı mutlaka arayınız.
BEN SÖYLEDİM . ALLAHTAN HERŞEY . SABRIN SONU MÜKAFAT DEĞİLMİ. BİZMİ SÖYLEDİK BU SÖZÜ . TÖBE HAŞA . SİZİN YAŞADIKLARINIZI TABİKİ SİZ BİLİRSİNİZ .
değilmi yani çok sabrettim ağladım dedim yapma etme yalvardım dedim gel anlaşlım gelmdei yanaşmadı ve en sonunda bu artık böle oldu
yeminederim ona yalvardım dedimki gel etme yapma yokdedi ve hep aardı beni rahatsız etti canım kardeşim olay çok ciddi yani
oh ii olmuş..ben olsam o vicdansıza idam cezası istyerdim hapis az bile..beter olsun..!
sadece sana yapsa gene ii annenin ne suçu var bile bile lades demiş..ii olmuş..o bunu haketti..ne affetmesi..
o zaten bunları yaparken sen nasılsa korkudan bişi yapamazsın sandı..sıkımıymış oh ii olmuş bunu duydumda çok sevindim.fatih abi ne affetmesi sen aynı şey sana yapılsa affeder msin..yaptığı şey çok ayıp çok kötü..resmen yapmadıı bişi için bi kıza çamur attı ki izi kalsın die..sevdaya yazık deil mi..18 yıl önce gönderildi # -
eevt aynen öle burcu gerçekten çamur ne çamur hemde allah sizi ve tüm genç kızları korusun amin kötü niyetli insanlardan
KORKTUM BEN ÇEKİLİYORUM . ALLAH YARDIMCNIZ OLSUN .
amin amin...sana haksız yere yapanın cezasınıda en ağır şekilde versin inşallah...
çok ayıp ya resmen bi kızın geleceği ile oynanıyo..bu cezasız mı kalmalı..düşünme bile ne hali varsa görsün ister idam olsun gene çekme ne bu canım sana bunu yapmak üstelik haksz yere bukadar kolaysa cezasınıda çekmeli..ohhhh ii olmuş..yüreğimden bi öküz kalktı sanki öle ferahladım..arkandayım kardeşim sonuna kadar...
allah yardımcın olsun..18 yıl önce gönderildi # -
amin amin acanım kardeşim allah korusun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.