dostlarım
Serkan isimli bir arkadaşım maneviyatının güçlenmesi için dua istiyor...
Yunus isimli bir arkadaşım da : bir akrabasının kocası evi bırakıp gitmiş başka biriyle evleneceğini söylüyormuş. karışık bir konuymuş. arkadaşım kendi akrabasının selameti ve bu meseleden hayırla çıkması için dua istiyor...........
bilgisayar ortamları olmadığı için isteklerini ben iletiyorum.
selam ile...
dua istiyorlar
(22 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
10 SERKAN
10 YUNUS DOSTLARIMIZ İÇİN AYETEL KÜRSİ OKUYORUM BU GECE . ALLAH YARDIMCILARI OLSUN .18 yıl önce gönderildi # -
3 AYETEL KÜRSİ,3 İHLAS,3 FELAK,3 NAS OKUYORUM..ALLAH KABUL ETSİN..
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşlerim
sizler için de huzur ve afiyet vesilesi kılsın...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN AMİN.
Allah’ım, sen kime yardım ettiysen, artık kimse onu zelil ve hor edemez; kime verdiysen, artık kimse ondan bir şey eksiltemez; kimi doğru yola hidayet ettiysen, artık kimse onu şaşırtamaz, saptıramaz. O halde Muhammed ve âline salat eyle ve izzetinle bizi kullarından (gelecek zararlardan) koru; yardımınla bizi senden başkasından müstağni kıl; yol göstermenle SERKAN kardeşimizi hak yolda yürüt...Ve YUNUS kardeşimizin akrabasınada hayırlı kapılar aç lütfen bende 10 AYETEL KÜRSİ okuyacağım yollarına ışık olur İNŞALLAAH ...
Allah ikisininde yardımcısı olsun ve dertlerine en kısa zamanda çare versin inşallah bu durumlardan kurtulsunlar amin.
tez zamanda feraha çıkarlar inşallah.
7 ayetelkürsi serkan kardeşimize
7 ayetelkürsi yunus kardeşimize Allah kabul etsin.amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun dostlarım
hayırlı geceler hepinize18 yıl önce gönderildi # -
bir tanede Nuray kardeşi varmış Cihan abinin oda dua istiyomuş:)
Abicim notumu aldım birazdan sessizlige çekilicem dua edicem ....
hayırlı geceler........18 yıl önce gönderildi # -
100 İHLAS SERKAN KARDEŞİMİZ İÇİN 100 TANEDE YASİN KARDEŞİMİZİZN AKRABASININ MUTLUĞU VE HUZURU İÇİN OKUYORUM ALLA KABUL ETSİN FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH.
Allah her ikisinede hidayet versin yolundan ayirmasin.Tez zamanda dogru yolu bulmalarini için onlara vesileler tayin etsin inşallah.Rabbim öyle büyükki bizim için büyük bir mucizeyi sıradan bir olaya bağlayıverir.RAbbime hamdolsun.AMİN.
allahım ne zor iki duurm allahım sen yardım eyle ben onlar için hem yunus hem serkan için bu akşam 7şer ayetel kürsi okuyacağım allah kabul etsin amin
10 ihlas da benden, rabbim yardımcıları olsun inşallah. amin
10 ihlasla da ben katılacağım Allah her ikisinede selamet nasip etsin.
1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM RABBİM HAYIRLISI İLE SIKINTILARINDAN ARINMAK NASİP ETSİN AMİN.
Rabbim her ikisinede hidayet versin yolundan ayırmasın. Amin...
Rabbim yar ve yardımcıları olsun, içlerine öyle bir iman versinki rabbimizin aşkıyla yansınlar.AMİN AMİN AMİN
7 tane ayetel kürsi gönderiyorum, rabbim yardımcıları olsun.18 yıl önce gönderildi # -
100.LA HAVLE YOLLADIM İKİSİNE DEĞERLİ DOSTUM.SELAMETLE.
16 fatiha yolluyorum rabbim kabul eylesin hepizi sıkıntılardan tez zamanda kurtulmak nasip etsin
RABBİM SELAMET VERSİN
GÖNÜLDEN
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMHER İŞLERİ ONLAR İÇİN HAYIRLI OLSUN
rabbim yar ve yardımcıları olsun tez zamanda selamete çıkartsın inşaallah amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.