SEVGİLİ DUA DOSTLARIM KARDEŞİMİZ CENNET İÇİN 10000 İHLAS BAŞLADIM VE 9000 OKUDUM 1000 TANESİNİDE ÇOK NEFES OLSUN DİYE SİZLERDEN İSTİYORUM 100 CENNET ALDI KALDI 900 İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUM RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SEVGİ İLE.
CENNET İÇİN (YLDZ)
(29 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ben 10 tane okuyum..
18 yıl önce gönderildi # -
Yıldız ablacım :)
yldz ben tam 100 tane okudum allah niyetini kabul etsin inşallah amin
10 TANEDE BEN OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN AMİN
CENNETİM 41.ADET KADİR BABADAN.
bende bu akşam senin için 30tane ihlas okurum kardeşim allah kabul etsin amin
yıldız 100 tane yine okudum toplam 200 tane oldu benden eğer kalırsa yine okurum ama farklı ağızlardan daha iyi olduğu için şimdilik bu kadar okudum ama kalırsa alırım hemen
50 ADET İHLAS
ŞİMDİ BAŞLIYORUM
ALLAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
kıskandım alicam şimdiya :( bendende cennetime 100 tane ama şimdilik yetişe bişlirsem dahada okurum rabbim kabul etsin
20 tanede ben alayım.
deryam niye kıskandın ablam bizim yüreğimiz okadar genişki sana da okuruz öptüm seni
10 TANEDE BEN OKUYAYIM CENNETE
DERYA KARDEŞİM KISKANMA CENNET İN DUASI YAPILSIN HEMEN SANA BAŞLIYALIM 5000 BENDEN SÖZ GERİSİNİ TOPARLA BAKALIM CANIM KARDEŞİM BENİM RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH.SEVGİ İLE.
CENNET 21 TANE BEN OKUYACAĞIM
.
100 tane de kardeşi okusun onun için:)
canım ablacımmmm:) onu o kadar çok seviyorum ki, bizim hiç ayrı gayrımız, gizli saklımız hiç olmadı.
O benim dünyadaki en değerli varlığım, onun için ve annem için her şeyi yaparım. Her şeyden sakınırım onları . Allahım korusun onları. O ve annem Allah başımdan eksik etmesin onları. Bir gün görmedim mi o kadar çok özlüyorum ki onları, Allah onlara rahmet dolu, sağlık dolu uzun ömürler versin. Bizi birbirimizden hiç ayırmasın. Omuz omuza vererek atlattık kötü günlerimizi evvel Allah bundan sonrada Allahım yaşatmasın kötü şeyler ama yine Allahtan her şey gelirse yıkılmadan birbirimize dayanarak atlatırız biz her şeyi. Bizim öle büyük bir sevgi bağımız var ki. E tabii ufak tartışmalarımız olmuyor mu oluyor, Cennet Hn. cadılık yapmıyor mu yapıyor ama yine de önemli olan biz birbirimizin kıymetini biliyoruz Bizim öle büyük bi Allah korkumuz var ki, Allah gönlümüzü imanla doldursun, rahmetini üzerimizden eksik etmesin, kötü insanlardan, onların şerlerinden korusun. Şeytana uydurmasın bizi, AIlah yolundan, ibadetlerimizden hiç ayrılmamayı nasip etsin..Sizii o kadar çok seviyorum kiiiiiiiiiiiiii!! Ve biliyorum ki yukarda Allah’ım var, bizi katlarının altına aldı ve koruyor. Sen bu huzurumuzu hiç eksik etme yarabbim. Sen kötü şeylerle sınama bizi Ya rabbim. Sen bu melek kalpli, sen bu merhamet dolu, sen bu nur yüzlü Cennet kulunun duası, muradı neyse, tez zamanda bu edilen duaların yüzü suyu hürmetine tez zamanda hayırlısıyla kabul eyle yarabbim, sen dua dostlarımızın da tez zamanda hayırlısıyla dualarını kabul eyle yarabbim. Hamdu senalar olsun sana yarabbim. Amin.18 yıl önce gönderildi # -
toplam 592 olmuş. ben 8 daha aldım 600 oldu.
Bende şimdi okuyamıcam ama akşam eve gider gitmez okucam ...
Toplam 60018 yıl önce gönderildi # -
50 ADET ALDIM . MELEK İÇİNDE 10 FATİHAM VAR . KABUL ET GÜZEL KARDEŞİM . ALLAH KABUL ETSİN . AMİN ECMAİN .
11 tane okudum Allah kabul etsin
Allah razı olsun Fatih abicim.
Sende benim dualarımdasın hep:) allah gönlüne, kalbine göre versin inş.
Allahım Tez zamanda seninde muradını verir inş.18 yıl önce gönderildi # -
Toplam 661.
Allah kabul etsin.
Allah sende de razı olsun yıldız ablacım.
Allahım u iyiliğin yüzü hürmetine seninde muradlarını, dualarını kabul etsin inş.
Bu dünyada da cennette gibi yaşamayı, ahirette de gerçek cenneti nasip eder inş. hepimize.18 yıl önce gönderildi # -
.
Cennet kardeşimiz için 200 adet. Bizden helal olsun. Allah kabul etsin.
Toplam.861
33 TANE BENDEN ALLAH NE MURADI VARSA VERSİN.AMİN
Allah hepinizden razı olsuni hepinizin gönlüne nefesine sağlık.
Yıldız ablacım bu arada bitirme duasını yapıcak mkısn sen?18 yıl önce gönderildi # -
ben söz verdiğim 100 adeti okudum cennetim
toplam 994 son 6 adetide alıyorum ben18 yıl önce gönderildi # -
CENNET KARDEŞİM İSTERSEN BEN YAPIYIM BENİM İÇİMDEN CEYLAN KARDEŞİM YAPSIN DİYE GELDİ NASIL İSTERSEN BEN DE YAPABİLİRİM.
Allah hepinizden razı olsun.Hepinizin yüreğinize gönlünüze sağlık. Yıldız ablacım sen bilirsin, sen nasıl istersen öyle yapalımç. Ceylan ablam olur tabii bende çok mutlu olurum :)
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.