Arkadaşlar ben sevdiğimi kırdım gereksiz yere kıskançlık yaptım kabahati yoktu halbuki anlatmaya çalıştı ama ben dinlemedim benim o anda gözüm görmedi peşin hüküm verdim sonradan açıkladı aslında durum sandığım gibi değilmiş özür diledim anlayışla karşıladı ama ben çok mahçup oldum bin kere pişman oldum ettiğim laflara, arıyamıyorum yüzüm yok ben napıcam yaaa... (bu siteyi bulduktan sonra sabretmeyi öğrendim moralim düzeldi bi abi bi abla olarak yardım edin bana)
Paylaşmak istedim...
(5 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım biraz zaman sadece o da anlayacaktır bence sadec san kızmış bekle sessiz kal onunda siniri geçince tekrar yaklaşır bende kızdığım zamn öleyim sonradan zamnla düzelio dualrımda sanada yer vericem üzülme
18 yıl önce gönderildi # -
1 ayetel kursi hediyem canım sana 1 ayetel kursüde sevdiğine biraz sabırlı olmakta yarar var tabiki bir olay olana kadar çok düşün derdi babannem olduktan sonrada düşünmene gerek yok derdi ama birdaha aynı hatayı yapmayacağını umuyorum allah yardımcın olsun bence arkadaşına mahcubiyetini dile getir getirki onunda içi rahat olsun
sevda nurgül sağolun allah razı olsun rabbim dualarınızı kabül eder inşallah haklısınız zamanla düzelicek bende öfkelenmemeyi öğrenicem nurgül bidaha yaparmıyım bukadarı bile yetti... inanın moral oldu :))))
ARA KARDEŞİM
HERŞEY DÜZELİR
BİR DAHA HATA YAPMAZSIN İNŞALLAH
DUA EDERİZ18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.