ŞİMDİ ARADI AĞLAYARAK VE KÜS DURAMAYACAĞINI SÖYLEDİ BİR DAHA BENİ HİÇ ÜZMEMEYE SÖZ VERDİ ÖZÜR DİLEDİ ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN SESİMİ DUYDUN DUALARIMA GÖZ YAŞLARIMA CVP VERDİN DUA DOSTLARIM ALLAHIM SİZDEN KAT KAT RAZI OLSUN YANIMDA OLDUNUZ DUALARINIZI ESİRGEMEDİNİZ DERDİMİ DİNLEDİNİZ AKIL VERDİNİZ İYİKİ VARSINIZ
DÜZELDİ DOSTLARIM DÜZELDİ(GİZEM)
(30 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ . AL ELİNE TESBİHİ . HADİ KARDEŞİM . BENDE SENİN İÇİN ÇEKİCEM .
18 yıl önce gönderildi # -
canım benim Allah senden de razı olsun mutlu olmana çok sevinidm Allahım mutluluğunu daim etsin amin amin amin
SAĞOL ABİCİM İYİKİ VARSINIZ ÇEKMEZMİYİM ALLAHIM YALVARMALARIMI DUYDU
çok şükür ya rabbim
heheheh yaşasınnnn dualarımız kabul oldu yine şükürler olsun. çok sevşndim bidaha üzmeyin birbirinizi.
Canım bitanem kıyamam ben saan :( Nasıl sevindirdin beni anlatamam. Rabbim hayıorlısı ile tamamınıu erdirir de bir ömür boyu mutlu olursunuz.
AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM İYİ GÜNÜMDE KÖTÜ GÜNÜMDE HEP YANIMDASINIZ
gizemcimmm.. inan çok sevindim. allah mutluluktan ayırmasın sizi. amin canım. gözün aydın.
hehe kız ben sana ne dedim..he bak hep böle ol:)sen bianda resti çekersen o da ööle kalır işte..oh canıma değsin ii olmuş:)ağlasın tabi:)
Sukur Yarabbi'm,
Allah bir daha ayirmasin sizleri insaallahAmin amin amin
SAĞOLUN ALLAH RAZI OLSUN
AMİN AMİN AMİN
YA BÖYLE HABERLER VERENLER VARYA ÇOK İYİSİNİZ ÇOK . SEVİNÇTEN NE DİCEĞİMİ BİLEMEDİM . HAY ALLAH RAZI OLSUN . HADİ BAKALIM ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ DAHA SAĞLAM BASIYORUZ AYAKLARIMIZI . SUBHANNALLAH DAHA FAZLA DİYORUZ . AH KARDEŞİM NE SEVİNDİRDİN .
SAĞOL FATİH ABİCİM BENDE ÇOK MUTLUYUM ALLAH HERKESİ MUTLU ETSİN İNŞALLAHHHHH AMİN AMİN AMİN
MUTLULĞUN DAİM OLSUN.
amin amin amin
GIZEMCIM. ŞÜKÜR.... ELHAMDULILAH DE DURMAKSIZIN. RABBIM BU MUTLULUĞU HEPİMİZE YAŞATSIN İNŞALLAH.. HUZURUN Daım olsun
çok sevindim gizem bak herşey düzelecek daha evliliğini,zde olur inşallah...
amin amin amin
Allah devamını erdirsin kardeşim.
senin adına inan çok sevindim.lütfen sen de bizim dualarımızın gerçekleşmesi için dua et ne olur.allah inşallah bize de senin gibi müjdeli haberler vermeyi nasip eder.
evet gizem nolur sen de bizim için dua et.
etmezmiyim hep dualarımdasınız zaten allah hepinizin dileklerini tez zamanda gerçekleştirsin
AMİN.
amin, duası kabul olunan kullarından eyle rabbim
Canım benim çok sevindim senin adına.
İnşallah sondur bu kavganız.
Ve inşallah böyle güzel haberler veririz hep birbirimize.
Dertlerimizi paylaştık sıra mutluluklarımızı dualarımızın kabulünü paylaşmaya geldi Allahın izniyle.
İnşallah rabbim.
Hepimiz kardeşiz ve hepimiz birbirimizi hiç tanımadan yürekten dualar ediyoruz.
Şüphesiz sen kardeşin kardeşe yaptığı duayı kabul edersin ALlahım.
Dualarımızı kabul edeceğini biliyor ve o günü bekliyoruz.
Sen neylersen güzel eylersin Allahım...18 yıl önce gönderildi # -
ÇOK SEVİNDİM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN.
ÇOK SEVİNDİM ALLAHIM HEP BÖYLE DEVAM ETSİN
amin amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.