BİR VESİLE MUSİBETLER.BAŞIMDAN GİTMİYOR AMA. ÇOK GÜZEL BİR ŞEY OLDU. MUCİZE,DUA DERKEN GALİBA BEN NAMAZIMA BAŞLADIM. GALİBA DİYORUM ÇÜNKÜ HALA İNANAMIYORUM. DUALARIM HEP SİZLERLE. NACİZANE PAYLAŞMAK İSTEDİM. SAKIN YANLIŞ ANLAŞILMASIN RİYAYA GİRER DİYE KORKTUM AMA SİZLERLE EN GÜZEL DOSTLARIMLA PAYLAŞMANIN DOĞRU OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM.
ÇOK MUTLUYUM
(17 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
NE GÜZEL ALLAH KABUL ETSİN..
18 yıl önce gönderildi # -
BUNDAN GÜZEL HABER OLURMU DOSTUM.ALLAH DAİM EYLESİN İNŞALLAH.MÜBAREK EYLESİN.
SAAT 3.TEKİ SIKINTIYI HALLETTİK İNŞALLAH.!
ERSİN KARDEŞİM . 10 FATİHA 10 AYETEL KÜRSİM VAR SANA . LÜTFEN KABUL ET. GÖNLÜNDEN ÖPERİM SENİN .
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM. KADİR BABA SAAT 3. DEKİ SIKINTIMI NİSPETEN HALLETTİM. ALLAH RAZI OLSUN. İNŞALLAH TÜM SIKINTILAR GİDER.
ALLAH TAMAMINI ERDİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.
HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.
NE GÜZEL SENİN HAYRIN HAYIRLARIN EN BÜYÜĞÜ OLMUŞ.18 yıl önce gönderildi # -
bir dostumuz daha borçlarını ödemeye başlamış allah kabul etsin.allah yolunda yürümen için katından kuvvet ve kudret versin.amin.
ARKADAŞIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA NAMAZ KILMANA ÇOK SEVİNDİM ALLAH DEVAMINI ERDİRSİN
Allah kabul etsin daim olsun inşallah...çok sevindim secdede bizlere de ufacık bir duan yeter istersen eğer tabi.
maşallah Allah devamlı etsin mutluluklarını arttırsın
Ne güzel Allahım sen sevdiğin kullarını yanında görmek istersen ona sıkıntılar verirsin.
Allah devam ettirsin kardeşim. Çok sevindim kardeşim.
ne güzel allah kabul etsin inşallah
ÇOK SEEWİVNDİM ALLAH DAİM ETSİN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA FERAHA ERERSİN İNŞALLAH
Allah kabul etsin
ve daim etsin insaallahVu sitenin mucizelerinden bir tanesi
ben de bu siteyle tanistiktan sonra basladim namaz kilmayaAllah'im kabul etsin insaallah herkesin ibadetibi
amin amin amin
Allah daim etsin ersin kardes Allah ayagimizi kaydirmasin dogru yoldan ayirmasin,son nefesimizi verirken imanimizi korusun
aaaaaaaa ersin abi çok güzel..allah devamını getirsin...bende ilk burada kılmıştım...çok güzel bi duygu bu..:)))senn adına çok sevindim abi..
Allah tüm kıldığın namazlarını kabul etsin kardeşim. Bizler içinde dualar et inşallah.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.