Kardeşlerim bu akşam 22:00 da oturup ölmüşlerimiz için hep bir ağızdan dua edicez siz dostlarımla ondan sonra sabah namazından sonra siz çok acil işi olan derdi olan kardeşlerim için dua etmek istiyorum tebbet süresi için bana yardım ettiniz allah razı olsun sizden dua isteyenler yazsın not alıcam evde sırayla okucam birde cuma günüde gündüz çocukları sevindiricem ölmüşlerimizin ruhu için sizde elinizden gelirse ufakta olsa yapın kardeşelrim isteklerinizi bekliorum
Kardeşlerim bu akşam ölmüşlerimiz için okunacak dualrdan sonra dua isteyenler
(51 mesaj) (32 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Sevda cim
benim icin bir an once hayirlisiyla sevdigim insana kavusmam icin dua edebilir misin ltf, cok ama aci cekiyorum bu aralar
Allah senden razi olsun insaallah
Allah dualarini kabul etsin insaallahAmin amin amin
19 yıl önce gönderildi # -
sevdacım beni biliyosun, dua edersen çok sevinirim. allah razı olsun kardeşim, benden sana 10 ihlas, kabul et canım
tamma kardeşelrim not alıyorum hepiniz için özel edicem dua merak etmeyin canlarım benim
bundan öncesi için af bundan sonrası için hep Onun istediği gibi olmamız için ve son nefeste iman için dua istiyor Nur ablan bitanem.faslı baharım için de,sınavını hayırlısıyla kazanmasını.Allah razı olsun sevdacım.Allah senin de gönlünde ne muradın varsa hayırlısıyla versin ablacım.
Sevda abla benim için de dua et :(
kardeşim acizane bizleride duana katarsan sevinirim. sende dualarımızdasın. slm ve dua ile. Allah dualarınızı kabul etsin.amin...
Sevda saat tam 22 de bende sana 10 ayetel kürsi okuyacağım.
Madem sen herkese okuyacaksın o saate bende sana okuyayım.
Umarım sevinirsinç
Dualarda buluşalım olurmu?
Allaha emanet ol.
amin.19 yıl önce gönderildi # -
tamam kardeşelrim hepinize dualarımı edicem merak etmeyin allah sizdende razı olsun amin amin amin
Kardeşim sadık kardeşinide duana dahil et. Önemli bi sınavım var eğer geçmem için dua edersen beni çok sevindirirsin. Sende dualarımızdasın Allah razı olsun.
sevda benim içinde dua edermisin:( sen biliyorsun benim derdimi bir an önce dileklerim gerçekleşsin allah kabul etsin
Benide dualarına katarsan sevinirim.
Bebeğim dünyaya gelmeden borçlarımın hepsini ödeyip eşime kavuşmayı diliyorum Rabbimden.
Benim içinde dua et olur mu.
Bende senin için edicem.19 yıl önce gönderildi # -
tamma kardeşlerim not alıyorum allah kabul etsin sizde ölmüşlerimiz için edin
canım eşimle mutluluğumun huzurumun devamı borçlarımı ödeyebilmem için Allah senden razı olsun canım Allah kabul etsin amin.
tabiki canım benim allah büyüktür canım benim
SEVDACIM BİRİSİNİ BİLİYOSUN ZATEN BİDE HAYIRLIYISIYLA ATANMAM İÇİN DUA EDRSEN SEVİNİRİM ALLAH RAZI OLSUN BENDE SENİN İÇİN DUA EDİCEM ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN
allahu teala bizim seher vakti dualarımı istiğfarlarımızı beklermiş arkadaşlar
yokmu dermiş dua eden kabul edeyim seher vakti ondan dolayı duanın en çok kabul olunduğu vakitmiş bu vakit19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM SIKINTILARIMIZDAN ARINDIRSIN DE YETER.AMİN.
Allah razı olsun Sevdacım, benim içinde dua eder misin? Evlenmek istiyorum sana anlatmıştım sıkıntımı zaten o şey düzelsin zaten düzelinde evlenebileceğiz inşallah.
tamma canım hakkında hayırlı olanı isticem sedefçiim merak etme
Allah razı olsun canım kardeşim...
sevda kardeşim ben rabbimden yavruma şifa istiyorum .bende akşama yasin okuyucam kabul edin .amin.
nesi var filiz abla yavrunnun tabi ederim nedemek lafi bile olmaz merak ettim
sevda abla siyordum hep oysa benden küçüksün beni bağışla hep kardeşiz burda nasılsa
akşam senin güzel kalbine düşüncene karşılık vermek istedim.100 salavat 100 ihlas sana hediye ettim kabul buyur allah seni muradına nail eylesin.bu akşam yasinlerimizi allahın izniyle okuyoruz inşallah sevdacım meral adında bir dostumun çok acıl bir durumu var cuma günü 3 kızı var kendi sıkıntısı ve çocuklarının imtihanları var onlarıda dualarına katarsan.katarsak ruhen huzurlu olacaklar allah okuyacağımız yasinler hürmetine cümlemizin sıkıntılarını gidersin hayırlı kapılar açıp rahmetini lütfetsin.amin.19 yıl önce gönderildi # -
bak canım abla kardeş bunların önemi yokki ben öle b insan değilim ne var bunda kardeşiz ben herkese kardeşim diorum biliorum büyük olanda var amadin kardeşliğimiz var saygıdan dedim önemi yok ayrıca duan için allah senden razı olsun tabi ederim duamda eksiketmem meral ablanın çocuklarınıda
sevda ne güzel düşünmüşsün 21 lahavle hediyemdir Allah razı olsun
canım benim saol alah razı olsun amin
güzel kardesim allah razi olsun, benim ismimide zikrdersen sevinirim ben artik Allahtan herseyin hayirlisini istiyorum sen imdadimiza kostun bugün
tabiederim allah hepimize herşeyin hayırlısını versin canım benim
canım allah ne muradın varsa tez günde versin 3 ihlas 1 fatiha sana banada huzur için dua edermisin şu anda en çok ona ihtiyacım var allah razı olsun amin
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.