HERKESE YARDIM EDER RABBİM HER DERTTEN SIKINTIDAN HABERDAR RABBİM RABBİM YARDIM ET ALLAHM SENİN HERŞEYEGÜCÜN YETER TÜM KALBİMLE İSTİYORUM RABBİM SIKINTIDA OLAN TÜM KULLARINAYARDIM ET RABBİM YARDIM ET ALLAHIM YARDIM ET ALLAHIM NASIL İSTEYECEĞİMİ BİLE BİLMİYORUM ALLAHIM AMA SEN BENİM İHTİYAÇLARIMI SIKINTILARIMI BANA NEYİN UYGUN OLACAĞINI BİLİYORSUN RABİM YARDIM ET GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ HAYIRLI KIL RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI TAKDİR ETALAHIM AMİN ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNE MUHAMMET AMİN.
HER DERDE ALLAH YETER
(16 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNE MUHAMMET AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN İNŞALLAH
amin amin canım benim
AMİN RABBİM YARDIM ET SEN EN HAYIRLISINI BİLİR ONU VERİRSİN RABBİM AMİN.
AMİN.AMİN.AMİN.İNŞALLAH.
Amin Amin Amin.Rabbim tez zamanada versin gönlündekini inşallah en hayırlısından...
amin.amin.amin.rahman ve rahim olan allahım.gökte yerde ne varsa onun.onun izni olmadan onun katında kim kime yardım ve şefaat edebilir.allahım senden kadir baba ve tüm mümin kardeşlerim için senden yardım ve bol kazançlar hayırlar diliyorum.her şeyin hazinesi senin yanındadır rabbim.72 adet ya basıtu hediyem kabul buyur kadir baba.amin
İNŞALLAH.AMİN.AMİN.AMİN.
nurcan 10 fatiha kabul buyur.sağlık selamet ve huzur için.
Amin kardeşim.
İNŞALLAH.AMİN.AMİN.AMİN.
amin inşallah nurcanım
Amin. Yallah Ya fettah Ya Rahman Ya Rahim. Amin.Aminnnnnnnnnnnnnnn.
AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN. Yarabbim tüm dua dostlarımız ile müslümankardeşlerimizin sıkıntılarını gider selamete ulaştır Allahım. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.