merabalar..ben aranizda yeniyim..hatta cogunuzdan da kucugum..aslinda sadece derdi oldugunda allaha dua edenleri sevmıyorum ama derdim olunca ben de oyle oldum.. gece gunduz hic farketmiyo artık.. 3yılı doldurmuş bi ilişkim bitti..konusmaya devam ediyoruz ama tekrar eskisi gibi olmak istiyorum..her nedense icimde bir his war ve hep bana sabret ve dua et diyo..ne yaparsam yapayim gecmıyo bu his..bi gun gelicek olucak diyo ve bende cok guwenıyorum o hise..her gun duami ediyorum..4444defa okunan tefriciyede tek basima basladim we 2000tanesini okudum smdiye kadar her gun 100 tane okumaya calişiyorum..daha ne yapabilirim bilmiyorum..siz bana akıl werebilirmisiniz? we dualarinizla destek olabilirmisiniz? allah hepimizin yardimcisi olsun.. amiin
allah rizasi icin..
(24 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım allah hayırlısını versin belkiayrı olmanız senin için daha hayrılıdır şu anda bilmioruz ama istersen azar azar olur sitede tefriciye isteyen arkadaşlar çok var canım okumaya çalışıoruz allahın izniyle kırmadan kimseyi azar azar sanada ederiz sana tavsiyem hakkında hayırlısını dile sen senin için neyin iyi neyin kötü olduğunu bilemmeesin bizde bilemeyiz aşkta kötüdür ben sevmem aşkı hiç allah yardım etsin
18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim yaşını bilmiyorum ama ne diyebilirim bilmiyorum bende senin durumundayım hiç bir yere sığamıyorum ikimizde seviyoruz ama her zman sevgi yetmiyo maalesef bu siteyi görmesem belki daha kötü olabilirdim allahtan tek isteğim hayırlısıyla ona kavuşmak ve ümitsiz olsada elimden geldiğince dua ediyorum sende allaha yalvar sabret kardeşim başka sığınacağımız ne var sabrın sonu selamet inşallah 3 fatiha kabul et kardeşim
allah razi olsun ablacim..nedense duayi okudugum zamanlar o bana daha bi yaklasir oldu we ben bu yusden inancimi kaybedemiyorum artık..hepmizin dualari kabul olsun
merve kardeşim zaten duanın amacı bence aczini anladığında Allaha yönlmendir. hep ümit var ol. korkma. herşeyin hayırlısını iste. bizi bizden daha iyi bilen Allahtır. ama kuluz aciziz zaifiz. şuan seni okadar çok iyi anlıyorumki. aşkın acısı çok kötü. ama okadar kuvvetli olacaksinki sen onu yeneceksin. korma. için rahat tut. Allah seninledir. herşeyi iyi kötü düşün. dualarımızdasın.
SESSİZ SEV KARDEŞİM SESSİZ SEV .
allah razi olsun hepinizden..bn icimdeki umutla beklıyorum
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM
Allah bu dünyayıda ahiretide hayırlı kılsın.
Hayırlıysa ayrılığınız tez elden bitsin,
değilse Rabbim onu kalbinden hemen alsın acı çekme.
Bende okuldayken bi sevdiğim için okumuştum bu tefriciyeyi.
RAbbim kabul etti.
Ama ben pişman oldum duamın kabul olduğuna.
Daha mutsuz oldum ve kendim ayrıldım sonra.
Bazen ne istediğimizi bilemiyoruz.
O yüzden hayırlısını iste.
Daha ilerde bitecekse şimdi bitmesi daha iyidir bunu Rabbim bilir.
HAyırlısını versin hepimize...
AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
MERVECİM ALLAH HAKKINDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN.CUMA GÜNÜ SELA İLE EZAN ARASINDA YAZACAĞIM DUAYI 5 KERE OKU EN AZ 3 CUMA TEKRAR ET İNŞALLAH ARANIZDAKİ SOĞUKLUK KALKAR.
YA İDDETİ İNDE ŞİDDETİ
YA RECAİ İNDE MUSİBETİ
YA MUNİSİ İNDE VAHŞETİ
YA SAHİBİ İNDE GURBETİ
YA VELİYYİ İNDE Nİ'METİ
YA KAŞİFİ İNDE KURBETİ
YA ĞIYASİ İNDEF-TİGARİ
YA MELCEİ İNDE FEZEI
YA MELCEİ İNDE IZTIRARI
YA DELİLİ İNDE HAYRETİ
SÜBHANEKE YA LA İLAHE İLLA ENTE EL EMAN EL EMAN HALLİSNİ MİNE'L-İNFİRADİ EV MİNEL A'ZEBİ.AMİN18 yıl önce gönderildi # -
cok tesekkur ederim allah razi olsun hepinizden..
saliha (ablacim mi desem bilmyorum) 18 bile olmadim daha ben.. yeni gordum yazini da allah razi olsun allah hepimize yardimci olsun benden de sana 50 fatiha sende kabul et..
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİM.
HAKKINIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN İNŞAALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Mervecim hoşgeldin kardeşim, Allah yardımcın olsun inşallah...ve hakkında hayırlı olanı nasip etsin Rabbim sana. Eğer içinden bi ses öyle diyorsa o sese kulak ver aynı şekilde bende 1 aydan fazla oldu başlayalı tefriciyeye niyet ettim ama öyle kaldı okumakta çok zorlandım ama geçen gün yeniden dua ettim ama duamın kabul olması için maşallah Allah bana bir şevk verdi çok şükür okuyabiliyorum ve içimden eğer bu tefriciye biterse okursam kabul olacak gibi geliyor...onun için bende okuyorum. Sende bırakma duayı inşallah önüne çok güzel kapılar açılacaktır...ve bende sadece dar zamanında dua edenlerden olmaktan korkuyorum inşallah hiçbirimiz öyle olmayız...hoş geldin tekrar 10 ihlas okuyorum sana.
MERVECİM HOŞGELDİN DUANI BIRAKMA DEVAM ET ŞU ANDA BAYA Bİ TEFRİCİYE VAR SIRAYLA HERKESE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ AZ DA OLSA BİRAZ SAKİNLESİN SANADA YARDIM EDERİZ SEN DUANI BIRAKMA ALLHIM KALBİNE GÖRE VERSİN
allah razi olsun hepinizden..sedef ablam bnde bi ara biraktım sonra yine basladim we suan okuyorum guzel bi sekilde we her okudugumda o bana biraz daha yaklasiyo..işallah icimdeki ses dogruyu soluyodur..hepimizin gonlune gore versin allah..amin
evet merve aynen ben de okumaya başlıyorum ve düzeliyor aramız çok iyi çok faydalı çok şükür elimizde böyle bir anahtar var.
allahim ben de o gunlerim gorcekmiyim kii?? allahim yardim et ya hepimize
hoşgeldin kardeşim aramıza, ben bu siteye üye olduktan sonra bir ihtiyaç haline geldi burası benim için.öyle güzel dualar ediyolarki insanı rahatlatıyor ve moral veriyolar. görüceksin sende üzntülerinden nasıl uzaklaşıcaksın ama dualara sarıl kardeşim. bendende sana hoşgeldin hediyesi mutluluğun için bir ayetül kürsi kardeşim. kabul et lütfen
allah razı olsun...gerçekten hepsi çok temiz kalpli ben de bagımlı olcam herhalde
yardiim.. ben tefriciyeye baslamiştim..tek başima 2000 okudum ama bitmiyo az da olsa yardim edebilirmisiniz bitirelim??
mervecim benimki bugün bitiyo ya ablam sana ver diğerlerine hemen başlıcam inşallah.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN, RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN
33 ADET TEFRİCE HEDİYEM OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
kusura bkmayin gremedim dunden beri..allah rasi olsun mahzun kardesim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.