bi ara bi arkadaşım başınızdan geçen ilginç olayları paylaşırmısınız diye bi yazı yazmıştı.yazsam mu yazmasam mı diye düşünmüştüm o zaman.şimdi bir şişe süt adlı yazıı okuyunca yazmak istedim.çok zor bi dönemimdi hemen hemen budaki biçok arkadaşımın dile getirdiği bir sıkıntıyı ben de yaşamıştım yaklaşık 1 yıl önce.sevdiğimden ayrılmıştık.çok üzülmüştüm eyüp sultana gitmek geldi içimden.yolda hem yürüyorum hem dua ediyorum.allahım bir mucize bir mucize diye. yaşlı bi teyze üstü başı eski püskü karşıdan geliyodu durdurdu beni.ben önce dilenci sandım.sonra yüzümü ellerinin arasına aldı şaşırdım birden. güzel kızım senin kalbini kırmış sevdiğin ama hiç üzülme dedi. Allah bir kapıyı kapar diğerini açar.senin açılacak kapın çok daha güzel dedi. nerden biliyosunuz dedim. gülümsedi ve gitti.
PAYLAŞMAK İSTEDİM
(12 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AY TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU...
BENCEDE RABBİM BİR AÇAR BİR KAPIYI KAPAR RABBİM İNŞAALLAH BUTÜN GÖNLÜNDEN GEÇEN MURADINI VERSİN AMİN AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
amin hepimize inşallah..
18 yıl önce gönderildi # -
ne ilginç ama güzel sölemiş
PEKİ ŞİMDİYE KADAR AÇILAN KAPI OLDU MU?
kadıncağız hissetmiş değişik bir olay...inşallah olur
Allah böyle insanları eksik etmesin.
Amin...
bence rabbim onu sana umut için göndermiştir sabret diye ayrıcada güzel bir olay
Reyhanım benimmmmmmmmm, bak gördünmü, şükürler olsun Rabbim'e. İyiki de paylaştını bizimle bunu içime su serptin inan ki bitanem bitanem. Herşey gönlündeki gibi olur inşallah.
NE GÜZEL YA SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN AMİN
behnan sorunun cevabı olmadı henüz ama ben sabrediyorum.olucağına da okadar inanıyorum ki.
Insaallah insaallah daha guzel kapilar acilir canim
Amin amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.