merhaba,
Aranıza bugün katıldım.Hayatım darmadağın.Sizlerin duasına ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım.Annem çok hasta şeker ve tansiyon bütün vucudunu esir aldı,ağrılar içinde,babam ardına bakmadan bizi terketti,bense bu olayların içinde boğuluyorum.Lise biteli 5 yıl oldu ve bu olaylar yüzünden hayalini kurduğum tıp fakültesini kazanmak için oturup ders çalışamıyorum.Şansımı gelecek sene 2008 öss sınavında deneyeceğim.Sizlerden tek ricam bu yolda Rabbimin bana sabır vermesi ve herşeyin yoluna girmesi için dua etmeniz.Gün içinde kendimi çok bıkkın,çaresiz,yalnız ve aciz hissediyorum.Rabbimin ol demesiyle ve sizin dualarınızın vesilesiyle inşallah herşey yoluna girer..!
Allah'ın rahmeti ve merhameti hepimizin üzerinde olsun.Allah'a emanet olun...
çok çaresizim
(47 mesaj) (30 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
İNŞŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNE GÖRE OLUR RABBİM GÖNLÜNÜN MURADİNİ VERSİN 10 İHLAS SANA SIKINTILARININ GİTMESİ İÇİN
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
ayseren
Allah annene acil şifalar versin sizlere huzur, sukunet versin tez zamanda inşa'allah
senin için ve annen için 15 ihlas suresi okudum Allah kabul etsin
inşa'allah kısa zamanda herşey yoluna girer
hakkında hayırlısı neyse o olsun
huzurlu günler sizinle olsun
selam ve dua ile..18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIM CIN OLSUN GÜZEL KARDESIM ANNENE ACIL SIFALAR VERSIN TEZ ZAMANDA REFAHA CIKARSIN ALLAHTAN ÜMIDINI KESME O RAHIM VE RAHMANDIR VE BIZI SEVIYOR BUNA INAN SEN ALLAHIN IPINE SARIL
RABBİM ŞİFALAR VERSİN YARDIMCINIZ OLSUN..
10 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM KARDEŞİM..18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun sizlerden.Benim için ettiğiniz dualara karşı Rabbime el açıp yalvardım.
Allah cümlemize,efendimize layık ümmet olmayı nasip etsin.Bizleri mahşer günü efendimizin şefaatine nail eylesin amin...Ey RABBİM,biz aciziz sen KADiR'sin,biz çaresiziz sen EHAD'sın bizler sana muhtacız sen SAMED'sin...
ALLAH'IM yalnız seni istiyor,yalnız senin rızanı diliyoruz,sen affedicisin,affetmeyi çok ama çok seversin,bizlerin günahlarını affet,PEYGAMBER EFENDiMiZ(s.a.v) hürmetine,en sevdiğin kulların hürmetine af eyle,sen affetmezsen halimiz nicedir RABBiM,sen bilirsin bizler kimiz ki,aciziz,güçsüzüz ne olur affet ALLAH'ım...Sana inanan sana dayanan,bir tek sana güvenen kullarından eyle amin...
Yavrularımızı salih kimselerden,ana-baba sözü dinleyenlerden eyle,ya Rabbi
Evlerimize huzur,gönüllerimize nur yağdır,ya Rabbi
Hastalarımıza şifa,dertli olanlara deva,borçlu olanlara edalar nasip eyle,ya Rabbi
Yüzlerimizin karasına bakma,bizi narına atıpta yakma,ya Rabbi
AMİNEY RABBİM,
BiZi BiZE BIRAKMA....
BiZi SENSiZ BIRAKMA...
BiZi SENSiZLiKLE SINAMA...
AFFET ALLAH'IM NE OLUR AFFET.....18 yıl önce gönderildi # -
AMİNNN
ALLAH KABUL ETSİN İNŞA'ALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Amin Allah yardımcın olsun inşallah oturup derslerine çalışma hırsı verir Allah sana ve çok çalışır tıp fakültesini kazanırsın Anneciğinde inşallah iyileşir Allah sağlık afiyet versin sizlere...
ALLAH RAZI OLSUN.SİZLER İÇİN 50 İHLAS OKUDUM.
RABBİM TÜM İŞLERİNİZE KOLAYLIK VERSİN VE HAYIRLI KILSIN,
DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN,YANLIŞ YOLLARA SAPTIRMASIN,
ŞEYTANIN ŞERRİNDEN VE KÖTÜ İNSANLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN,
SON NEFESİMİZDE BİLE KELİME-İ ŞAHADET GETİREBİLME GÜCÜ NASİP ETSİN,
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLUR İNŞALLAH
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun ayserencim Allah sıkıntıalrına inşallah kısa zamanda çare verir. benden de sana 50 ihlas okumaya başlıyorum hemen.
Amin amin amin güzel kardesim . Allah biz kullarini bazen sefkat tokadiyle terbiye eder. Senin aci cektigini seninbildiginden daha cok biliyor. Merak etme seni var eden Rabbimsenin kalbini de biliyor. selam ve dua
DUALARINIZLA İÇİMİ ÖYLE BİR HUZUR KAPLADIKİ BU DURUMDA İNANIN SÖZLER KİFAYETSİZ KALIYOR..!ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
CANIM ANNEME HER GECE VAKIA SURESİNİ OKUYORUM.BELKİ BİLEN VARDIR BU DUANIN FAZİLETİNİ HASTA BİRİNE OKUNDUĞUNDA HASTA KENDİNDE FERAHLIK DUYAR.
BİRDE KENZÜL ARŞ DUASINI ÇOK SIK OKURUM Kİ BU DUANIN FAZİLETİ SAYMAKLA BİTMİYOR.BU DUANIN FAZİLETİ İSE,KİMKİ İKİ REKAT NAMAZ KILIP HER REKATINDA FATİHA VE BİRDE İHLAS OKUYUP SELAM VERDİKTEN SONRA BU DUAYI OKURSA DÜNYA VE AHİRETE AİT NE İSTERSE TÜM İSTEDİKLERİNE NAİL OLUR..!
KİMKİ FATİHAYI,İHLAS SURESİNİ,KAFURUN,FELAK VE NAS SURESİNİ 3 KERE OKUYUP ARKASINDAN BU KENZÜL ARŞ DUASINI OKURSA ALLAH ONU KARŞILAŞTIĞI BÜTÜN VARLIKLARIN ŞERRİNDEN KORUR,HERTÜRLÜ HASTALIKTAN,HER ZALİMİN ŞERRİNDEN EMİN KILAR VE BÜTÜN İSTEDİKLERİNİ VERİR..!ŞİMDİ TAZE BİR ABDEST ALIP FORUMDAKİ TÜM KARDEŞLERİM İÇİN KENZÜL ARŞ DUASINI OKUYUP YATACAĞIM.RABBİM DUALARIMIZI KABUL EYLER İNŞALLAH AMİN
Allah kabul etsin Allah razı olsun...
RABBİM,GÜZEL KALP VE İYİ NİYETLE EDİLEN TÜM DUALARI KABUL EDER İNŞALLAH.SABAH NAMAZIMI KILDIM,SİZLER İÇİN DUA ETTİM.DUALARIM HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH..!
RABBİM SİZİN İÇİN HİÇ UMMADIĞINIZ YERLERDEN HAYIR KAPILARI AÇSIN İNŞALLAAH...ANNECİĞİNİZE ACİL ŞİFALAR VERSİN SİZLERİ DARDA BIRAKMASIN.
AYSERENCİĞİM ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH ANNEN İÇİN BENDE KENZÜLARŞ OKUYACAM İNŞALLAH HAYIRLI ŞİFALAR OLUR.
kardeşim 1 fatiha 3 ihlas 1 tebbet 1 kevser suresi okudum allah acil şifalar versin amin
Allah dualarini kabul etsin
Allah annene acil sifalar versin insaallahAmin amin amin
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN..!
RABBİM İNŞALLAH BİZLERİ SIRAT KÖPRÜSÜNÜ KOLAYCA GEÇENLERDEN EYLER(AMİN)
Allah annene acil şifalar versin kardeşim.
Sanada ailenede sabır versin.
İnşallah bu zor günleriniz Allahın yardımıyla çabucak geçip gider.
Rabbim herşeyin ilacıdır.
O ne güzel yol buldurur insana.
Ne güzel yapar zamanlamayı.
Elbet Rabbim ona yalvaran kullarını asla geri çevirmez.
Hiç çevirmemiştir.
Çevirmeyecektirde.
Çünkü o karşılıksız verendir.
Ya Vehhab
Ya Vehhab
Ya Vehhab
Ya Vehhab
Ya Vehhab
Ya Vehhab
Ya Vehhab18 yıl önce gönderildi # -
CANIM ALLAH BÜYÜK BU KAADR SIKINTI YAPMA HERŞEY GEÇECEK YANINDAYIZ ALLAHIM SEN BU KARDEŞİMİZE SABIR VER AMİN.
ALLAH RAZI OLSUN.SİZLERİN DUASINI ALMAK İNANIN BENİ SON DERECE HUZURLU KILIYOR.SİZLER İÇİN HEP DUA EDİYORUM.SÜREKLİ SIKINTILARINIZDAN KURTULMANIZ İÇİN İHLAS OKUYUP DURUYORUM.RABBİM GÜZEL KALPLE,İYİ NİYETLE EDİLEN TÜM DUALARI KABUL EYLER İNŞALLAH..!
canım aramıza hoşgeldinnnn duaların için allah senden razı olsun rabbim anneciğine şifa versin ve onu sana bağışlasın sanada önümüzdeki yıl gireceğin sınavı inşallah kazanırsında istediğin bölümü okursun canım kkardeşim artık sende bizim dualarımızdasın kendine iyi bak anneciğininde ellerinde öp emi.
allah yardımcın olsun allahım annene acil şifalar versin sana sabır versin ve istediklerini gerçekleştirmen için önündeki engelleri kaldırsır yarabbim amin amin amin bu arada aramıza hoş geldin
kardeşim rabbim yardımcın olsun, annene acil şifalar, sana da zihin açıklığı ve sabır versin inşallah. amin. benden sana 10 ihlas, kabul edersen
AMİN. YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
canım kardeşim Allah sevdiği kullarını dünyada böyle çeşitli imtihanlara sokarmış
çaresi bol bol dua etmek ve şükür etmek ve sabretmek inan dünya hep yokuş değil18 yıl önce gönderildi # -
Amin. Annen için 3 İhlas kardeşim. Allahım tez zamanda şifa ve kolaylık versin inşallah.
http://mucize.net/forum/topic/1907?replies=13 ve
http://mucize.net/forum/topic/1917?replies=13
ayserencim buralara bakmayı unutma emi..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.