KARDEŞİM ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN . DUALARIN HEPSİNE KATIL . BİZ ANNEMİZE DUA EDELİM SANA EDELİM . SENDE DOSTLARA . HA KARDEŞİM . SABIR .
çok çaresizim
(47 mesaj) (30 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
senin için elimizden gelen tek şey şuan dua. Rabbim dualarımızı kabul etsin amin. dualarımızdasın.
18 yıl önce gönderildi # -
Ayserencim hoşgeldin aramıza. Umutsuzluklar ümitsizlikler şu andan itibaren bitmiştir :):) Rabbim yüzünü güldrsün tez zamanda, annenen acil şifa versin, istediğin fakülteye de tez zamanda girmeni nasip etsin inşallah . Allah bizi sınıyor Ayserencim ama önemli olan bı senavdan isyan etmeden Rabbimin rızasına uygun bi, şekilde çıkmak,Her batan güneşin ardından doğan bi güneş vardır, dualarımdasın canım benim.
HOŞ GELDİN ARAMIZA ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM AMİN.
allahım anneciğine acil şifalar versi sanada sabır ve ziğin açıklığı inşaallah dualarınada amin amin amin
kardeşim allah annene şifalar versin. tüm annelerimize versin rabbim onları başımızdan eksik etmesin .amin amin ....
ayseren ablacim 10 ihlas kabul et.. allah acil şifa versin ve gonlundekini versin..amin
ALLAH RAZI OLSUN.ŞİMDİ BENDE KALKIP ABDESTİMİ ALIP SİZLERE DUA EDECEĞİM.SİZLERDEN DUA ALMAK BENİ NE KADAR RAHATLATIYORSA EMİN OLUN SİZLERE DUA EDERKENDE BİR O KADAR RAHATLIYORUM.RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..!
RABBİMİN İZNİYLE VE OL DEMESİYLE,SİZLERİN ETTİĞİ DUALARIN VESİLESİYLE ANNECİĞİM MAŞALLAH KENDİNİ İYİ HİSSEDİYOR.GÖRECEKSİNİZ SİZE NE DUALAR EDİYOR.ŞUAN YANIMDA VE DİYORKİ BOL RIZK KAPILARINDAN EKSİK OLMASIN,HARAM LOKMA BOĞAZLARINDAN GEÇMESİN,RABBİM HEPSİNE HAYIRLI EŞ VE EVLAT NASİP EYLESİN DİYOR...HEPİNİZE SELAMI VAR
ALLAH ANNECİĞİNİZDEN RAZI OLSUN.
ELLERİNDEN ÖPÜYORUM.
RABBİM ÜZERİNDEN ŞİFASINI MERHAMETİNİ EKSİK ETMESİN.
TÜM ANNE VE BABALARIMIZIN YARDIMCISI OLSUN.BİZLERİ YALNIZ BIRAKMASIN İNŞAALLAH.
10 ihlas benden Allah annene acil şifalar versin babana da merhamet sana da gönlündekileri en kolaylıklara versin kardeşim sakın ümitsizliğe kapılma aydınlıklar bulacaktır seni
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
ALLAHIN İZNİYLE,SİZLERİN VESİLESİYLE ANNEM SIHHATİNE KAVUŞACAK BEN BUNA İNANIYORUM..!
BEN GELECEK SENE ÖSS SINAVINA GİRECEĞİM DUALARINIZI DERS ÇALIŞMAKTA OLAN BİZLERDEN ESİRGEMEYİN..!HERZAMAN İÇİN RABBİMİN TÜM ÖĞRENCİLERE,
NEBİLERİN ANLAYIŞI GİBİ ANLAYIŞ
MELEKLERİN KAVRAYIŞI GİBİ KAVRAYIŞ
PEYGAMBERLERİN ZEKASI GİBİ ZEKA VERMESİ İÇİN YALVARIYORUM..!18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin kardeşim inşallah seni çok iyi anlıyorum bende girecem sınava çok sıkıntıya giriyor insan Rabbim herkese zihin açıklığı başarı nasip etsin
ECECİM HANİ BİR SÖZ VARYA
''RABBİM RIZKI İSTEDİĞİNE,İLMİ İSTEYENE VERİR''
İŞTE BİZİM ÖSS'DE BU HESAP..!
İLİM ANCAK İSTENİLİNCE KAZANILIR..!*Bilginin efendisi olabilmek için,çalışmanın uşağı olmak şarttır!
*Vazgeçmenin kaçınılmaz bedeli başarısızlıktır,başarısızlığın tek nedeni vazgeçmektir!
*Geçmişin yıkıntıları altında ezilme,yarının ağırlığını şimdiden taşıma,sadece bugünü yaşa ve değerlendir!
*Sabrın gerilmesi zaferin,taşması ise yenilginin habercisidir!
*Hergün bir önceki günden daha iyi olmaya çalış!
*Başarı,sevdiğiniz işleri ne kadar severek yaptığınıza değil,sevmediğiniz işleri nasıl bir bilinçle(disiplinle)yaptığınıza bağlıdır!
*Bedel ve ödül başarı madalyonunu iki yüzüdür!
*Başarılı kişi daima çözümün parçasıdır.Başarısız ise daima problemin bir parçasıdır!
ayseren allah ü tela ne hayırlı görüyorsa o olur zaten sadece dinimiz olan islam yolundan ayrılma yeter hayırlısı neyse o olur ...belki tıp senin için hayırlı olmayada bilir ama diyorumya allah yolunu açık etsin
UmutDostu :)
Selametle18 yıl önce gönderildi # -
evet kardeşim haklsın ben çok haketmiyorum çok emeğim yok mucizeye ihtiyacım var bu sınavı kazanmaya çok ihtiayacım var Allahım hepimize başarılar versin amin
s.a kardeşim Allah yardımcın olsun dualarım seninle bende sınava gircem ve Allah inşallah hayırlısıysa nasip eder amin amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.