bilmiyorum belki ben alınganlık yaptım belki düşüncesizce davranbdım..ama düşündüüm şey msn benim özel alanım ve istediim gbi olmalıyımdı..
ben dedim gerçi bana bu sözü ilk siz sölediniz dedim o da bana dost acıo sööler burcu dedi..belki söleme tarzı yanlıştı çünkü benim alınacağım ağır bi şeklde eleştrildim..
ya dedim rol mü yapiim yaranmak için millete msnime gül resmi falan mı koyyim dedim..yani nolur kusura bakmayın..yada şey mi yapsaydım benim zöel msn diilde başka bi msn alıp oarada ne biliim işte böle kendime ait olmayan resimler (bu arada avartardaki benm resmm diildi)
koyup gül falan..ne biliim iice din havası mı katsaydım..hata mı yaptım acaba bilmiyorum..ama özür dilerim..çünkü şu anda ortalığı gene bi sinirle ayağa kaldırdım gibi gelio:(
ve çok vicdan azabı duyuyorum ki o insan burada bile diil ben attım tuttum..sevda kardeşimize olayı izah ettim o da yanlış anlamış zaten o yüzden tepki göstermiş benim böle açık saçık resmim sanmış..ne biliyim..yani özür dilemek istiyorum..çok afedersiniz..
bana o sözö dien kişiden zaten özür diliyorum ki bu msj onun için inşallah okurr..ben onu gerçekten sevmiştim belliki bana değer veriodu. ama ben böle çocukça düşünüom bazen kızıp sinirleniom..söledii söz çok ağrıma gitti çok alındım kendimi köt
yanlış hissettim..
yani ben rol yapamam ki ben böleyimn ki..ne diim onuda bilmiom:((ben en iisi sussiimm..susarken daha az saçmalıom çünkü:(((
msndeki resim olayı için özür dilerim""burcu""
(22 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ERKEK ARSLANA ARSLAN DENİRDE,DİŞİ ARSLANA ARSLAN DENMEZ Mİ.
(BEN BU LAFI ÇOK SEVDİM GALİBA)
BURCUM SEN ÖZÜR DİLEYECEK KADAR YÜKSEK BİR RUHA SAHİPSİN.SENİ SEVGİ VE MUHABETLERİMLE KUCAKLIYIYORUM.
KIZIM.!18 yıl önce gönderildi # -
çok iyi yaptın burcu sana dediğim giib bende olayı yanlış anladım o abla haklıymış ondanda ben özürdilerim açıklıkla alakası yok muş demekki canım benim seni çok takdir ettim allah senden razı olsun ortalık düzeldi canım benim .
18 yıl önce gönderildi # -
ben o ablam için beni affetsin die 11 ayetel kürsi okudum..
allahta benim bu yanlış anlamalarımı defetsin ne diim kalp kırıom boyuna..özür dilerim gerçekten..ayrıca fotoyuda deiştim:(
her insan hata yapar canım benim bende okuycam 3 tane tammamı allah affetsin amin
sağol çok teşekkür ederim desteğin için..babacım aslı aslan sensin..iiki varsın..
canım benim
"sizin hayır zannettiklerinizden şer, şer zannettiğinizden hayırlar hasıl olabilir"
sayende yani bir arkadaşımız aramıza katılımş benim dikkatimi çeken bu oldu "diplomat" kendisine hoşgeldin der dualarımıza dahil ederim
seni sevgiyle kucaklar emanet edilecek en güzel yere emanet ederim18 yıl önce gönderildi # -
diplomat:)
canım benim
burcu sen çok temiz yüreklisin
ya nekadar güzel insanlarsınız. sizleri tanımak isterdim. sizler gibi çevremde arkadaşlarımın olmasını isterdim. mükemmelsiniz harikasınız. çok temiz insanlarsınız. Allah hepinizden razı olsun. bu site benim bambaşka bir dünyam olumuş. burda maneviyatım sayeniz de okadar artıyorki anlatamam. hepinize dua ediyorum.
abicim sende çok güzelsin:)
isminde çok güzel..mesela bana kitap okumayı sevdirebilirsin mi:s ben pek sevmiomda..:(
ne biliim birden aklıma geldi işte:(18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SENDE HOŞGELDİN BİZDE SENİ TANIMAK İSTERİZ AM ŞUDA VAR CANPOLAT DİE Bİ KARDEŞİMDE ARAMIZA GİRDİ VE ABAN MSNDED DEDİKİ NE KADAR GÜZEL İNSANLAR VAR NE GÜZEL Bİ SİTE BU DEDİ HERKES ÇOK BEĞENİO ALLAHIM ÇOK MUTLU OLUYORUM BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN ARADA UFAK TEFEK ŞELR OLUR ÖNEMLİ OLAN UZATMAMAK ALLAH RAZI OLSUN YASİN KARDEŞİMİZDEN BU SİTE İÇİN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM ASLA NANKÖRLÜK ETMEM ALLAH HEPİNİZİ KORUSUN KARDEŞLERİMSİZİN
canım ablam ben seni çok seviorum üzülme sen ;)
:))
:)
gülmeyin ya:((
ama neyse tamam gülün:(üff özelim die bişi kalmadı:((özel bi msn alcam istediim resmi kycam:s:((
bi kere estetik bi resimdi bakanın içi açılıodu..ama bakmak var bakmak var:))
resm benim diildi bu arada..yabancı filmden gayet hoş bi film karesiydi..
tekrar söliimde..18 yıl önce gönderildi # -
burcum susacaktın hani. :)
.
:)
burcu kitap okumak kolay değil. istersen dene okuya bilirsen söyle:) okuyamazsan üzülme. sende yazarsın:)
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.