ayseren senn için 303 tane ayetel kürsi topladık..hadi sende duasını et..ne istiosan rabbim versin sana hayırlısıyla..inşallah dr olcan:)
ayseren gel hediyelerini al.."burcu""
(27 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım benim ya allah razı olsun senden bitanem ayseren ede ben 3 ihlas 1 fatiha hediye ediyorum
18 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin İnşallah müstakbel doktorumuza benden de 3 ihlas bir fatiha
allah razı olsun
inşallah gelir alır hemen hediyelerini:))18 yıl önce gönderildi # -
canım burcum benim afferim kıs sana iyilik meleeemmmm benimm..seni çok seviyorum..
bende ayserene 10 ayetel kürsi yoluuyorum Rabbim kabul etsin amin18 yıl önce gönderildi # -
amin sütlü kayfem:)
sağolasın..18 yıl önce gönderildi # -
:) senden benim sütlü gayfemsin hemde meelleeemm sin hemde miskokulumsun :)
:)))
sende benim sağ tarafımda durup cinler tepeme çıkınca beni çekiştiren meleksin..cinleri kovuon tepemden:))
hemen koşup gelion..bi sen bide ceylan abla hemen koşuosunuz burcu nooldu gene die:s
gene hep bişiler olur bana yarım saat sonrada geçer çünkü benim meleklerim hemen kötü düşünceleri savuşturmak için koşuyolar ban:))deyyamda öle..ay hepiniz ölesiniz tek tek sayyim mi:))
ii ki varsınız sıcak çikolatalarım benim:))18 yıl önce gönderildi # -
o cinlerini bi elime geçirsem varyaaa:) çok kötü olacak..
sende iiki varsın bitanem canım gülüm benim..sen cinlerine uyma bebişkom tamammı? hadi öptüm ben çıkıyom..Allaha emanet ol..18 yıl önce gönderildi # -
tamam kardeşim hoşçakal...bu arada aysereeennnn..nerdesin bacım bak kalbim hop hop atıo gelnce senn mutluluunu görmek için..hadi koş gel artık:((
allah razı olsun burcu senden
ayseren:(((
ayseren doktor olunca banada bakıcan mı:)
bak bende bel fıtığı var azıcık bide şu sivilceler:s18 yıl önce gönderildi # -
ya bende sizden öss için dua istemiştim ayserenin dualarını görünce içim burkuldu biraz sahipsiz hissettim kendimi ama olsun inşallah doktor olursun ayseren bende dua edicem sana ama sende bana dua et tmm mı
ama betüşcüm bak var ya senn duaların aşkoosun:(((
http://mucize.net/forum/topic/1779?replies=31
bunlar kimin için sanıyorsun:)
hem bak allah sağlık verdikten sonra hepsi olur..eğer nur ablama sorarsan o benim bu konuyu neden nasıl ve hangi amaçla başlattığımı sana anlatacaktır..çünkü beni tanıyo..:)
canım ablam biliorum zaten de ben onu annem için sanmıştım o zaman da kırlımıştm biraz demek benim içinmiiiş sağol ablam benm
senin için demek annen için demek..o bizden senn için istedi sonra bize kırıldı bizde onun gönlüne aldık:)dimi:)
merak etme eğer tamamlanmazsa ben ptesi tamamlicam senn için ok mi:)18 yıl önce gönderildi # -
oqe canım ablam saol
DUA DOSTLARIM İÇİMDEN BİNLERCE KEZ HEPİNİZE ALLAH RAZI OLSUN DİYORUM.DİLERİM RABBİM BU DÜNYADA HERTÜRLÜ ŞER VE BELADAN KORUR SİZLERİ.BENDE SIKINTILARINIZ İÇİN SİZLERE 100 İHLAS OKUDUM.LÜTFEN KABUL BUYRUN
BURCUCUM İNŞALLAH GELECEK SENE TIPI KAZANIRIMDA,SİZLERE BURDA YARIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.O KADAR ÇOK İSTİYORUMKİ TIP FAKÜLTESİNİ İNAN TAHMİN BİLE EDEMEZSİN
ANNEMİN HASTA OLUŞU,BABAMIN GİDİŞİ HERŞEY ÜSTÜSTE GELDİ.HERKES BİR ŞEKİLDE SINANIYOR İŞTE.RABBİMİN VERDİĞİNEDE VERECEĞİNEDE ŞÜKÜRLER OLSUN NE DENİRKİ BAŞKA..!18 yıl önce gönderildi # -
ilk bana bakcan dimi yoksa fururum seni:p :))
DÜŞÜNMEM LAZIM :)
DÜŞÜNDÜM GALİBA AMA BİR ŞARTLA!!!!
DERS ÇALIŞIYORMUSUN????????????
HANİ PAZARTESİ VERMEN GEREKEN BİR SINAVIN VARYA HIH İŞTE O..!18 yıl önce gönderildi # -
yoo:s gece çalışıyorum ben genelde..eğer çalışabilmem için dua edersen gece çalışırım:))
benim bel fıtığım var..birazda aklımdan zorum:)
anlarsınmı ki:))18 yıl önce gönderildi # -
10 İHLAS OKUDUM ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH..!BİRAZDAN ABDEST ALIP KENZÜL ARŞ OKURUM YETERKİ SEN ÇALIŞ!
NE DEMİŞLER ''BİLGİNİN EFENDİSİ OLABİLMEK İÇİN,ÇALIŞMANIN UŞAĞI OLMAK ŞARTTIR''18 yıl önce gönderildi # -
dimi haklısın kardeşim sağolasın..allah senden razı olsun kendi derdini unutup bize yar oldun allah ne dileğin varsa versin sana...
ben şimdi derse gidiom kardeşim..hepinize ii geceler..
BURCUM DUANI OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN..!RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.