HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR RABBİM GÜNÜNÜZE HAYIRLAR VESİLE ETSİN AMİN.EŞİM FUARDA SAAT SATIYOR FUAR BİTMEK ÜZEREYMİŞ YARIN SON GÜN VE MALLARI ÖLECE DURUYOMUŞ SATAMAMIŞ SİZLER GÜZEL YÜREKLERİNİZDEN DUA EDERSENİZ İNANIYORUMKİ RIZKI BOLLAŞICAK BENİM BUGÜN ÇOK İŞİM VAR AY SONU BENDE ETMEYE ÇALIŞICAM AMA SİZLERİNDE DESTEĞİNİ BEKLİYORUM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN AMİN.
HAYIRLI CUMALAR BU MÜBAREK GÜNDE SİZDEN DUA İSTİYORUM (MERLİN)
(23 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim yardımcın olsun kardeş..hayırlı cumalar...
18 yıl önce gönderildi # -
Karınca duası okuyacağım eşinin malları satılsın diye canım inşallah satar hepsini. sanada kolay gelsin okuyorum.
canım kardeşim bende sana bu akşam nanmzdan sonra karınca duasını okuycam herzaman yanındayım allah senin ailene huzur versin allah yardımcın olsun amin amin amin
3 AYETER KÜRSİ BENDEN ALLAH YARDIMCISI OLSUN KARDEŞİMİZİN
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN AMİN.
en güzel dualarımızdasın.
1 KARINCA DUASI HEDİYEM OLSUN
Rabbim helalinden ve hayırlı rızklar versin kardeşim. Rabbin kardeşimizin eşine yardım et. Hayırlı satışlar ve hayırlı kazançlar ver. Amin...
1 karınca duası bizden..inşaallah yarına kadar hepsi biter
AMİN İNŞALLAH AMİN.
Merlin ablacım Allah yardımcın olsun. Allahım bol rızkı ile rızıklandırsın sizi.
1 ayetel kürsi de benden, rabbim hayırlı ve bol kazançlar versin, amin amin amin
10 ayetel kürsi..allah bol kazanc wersin
canım kardeşim rabbim hayırlı kazançlar versin . malların üstüne 7 defa karınca duası oku . kazancı göreceksin
allahım hayırlı bereketli helal kazançlar nasibetsin rızkını genişletsin amin 1 ayetel kürsi 3 ihlas 1 fatiha rabbim kabul etsin amin
MALLARIN ÜSTÜNE EŞİMİN OKUMASI LAZIM DEMİ SÖLİYCEM ŞİMDİ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN AMİN.
YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK, YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH Yarabbim bu isimlerine güvenerek senden istiyoruz. Kardeşimizin eşine hayırlı müşteri ver, ona hayırlı ve bereketli kazanç ver tüm maddi ve manevi sıkıntılarından selamete ulaştır. AMİN AMİN AMİN
bol rızık için dua okuyacağım ALLAH BEREKETLİ VERSİN
KARDEŞİM BENDE ESNAFIM,SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.RABBİM HAYIRLI İŞLER VERSİN,SİZİN İÇİN 10ADET AYETL KÜRS-Ü OKUYACAGIM.ALLAHIM CÜMLE MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİN RIZKINI ARTIRSIN
kardeşim Rabbim yardımcınız olsun sıkıntılarınız ferahlığa erişsin inşallah, bende sana karınca duasını okudum kabul et lütfen
allah sizden razı olsun ne muradınız varsa versin mallar bitmemeiş ama baya azalmış çok sağolun
allahım hepınızden razı olsun gercekten kjarınca duasını okuyun faydasını görecegınıze ınanıyorum allahın izniyle
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.