KARDEŞLER 1 SAAT ÖNCE DAHA ÖNCE ÇALIŞTIĞIM OTOMOTİV SEKTÖRÜNDEKİ Bİ FİRMADAN GÖRÜŞME TALEBİ GELDİ ŞU AN ÇALIŞIYORUM ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR AMA DOSTLAR ALDIĞIM MAAŞTAN BORÇLARI ÇIKARINCA BANA 40 YTL KALIYO ALLAHIMA ŞÜKÜR BORÇLARIMI ÖDÜYEBİLİYORUM AMA RABBİMİN Bİ,R ŞANSI BU BANA SİZDE HAYIRLISI İSE OLMASI İÇİN BANA DUA EDERMİSİNİZ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN ŞU AN AĞLAMAK ÜZEREYİM ALLAH HEPİNİZİN MURADINI TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH AMİN.
HAYIRLISI İSE YARIN İŞ GÖRÜŞMEM VAR
(17 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin allahım hayırlısı ise olsun eğer hayırlı değilsi daha hayırlı işleri karşına çıkarsın yarabbim amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
Allahım hakkında hayırlıysa nasip etsin. hayırsızsa hayırlıya cevirip yine nasip etsin. yanlız ağlama konusunda birşey anlamadım. seni üzen birşeyse Rabbim sana yardım etsin.
allah yardımcın olsun senin için dua okuyorum 10 ayetel kürsü 10 fatiha 10 tebbet okuyorum allah kabul etsin
AMİN İNŞALLAH HAYIRLIYSA OLSUN SIKINTILARINDAN TEZ VAKİTTE KURTUL BİR FATİHA SENİN İÇİN
allhım hakkında haırlıysa tez zamanda nasibetsin inşaallah amin
amin Allah en güzelini san ve diğer müminlere nasip etsin inşallah amin amin amin
amin inşallah allah sizden razı olsun neden ağladım çünkü akşam rızk duasını okudum o zaman okurkende ağlıycam geldi şimdi böle bi haber rabbim için ağladım allahım sen bilirsin rabbim
RABBİM HAKKINDA HAYIRLI İSE NASP ETSİN İNŞALLAH.
MERLİN SABAH NAMAZINDAN SONRA SENİN İÇİN DUA EDECEĞİM.HAYIRLISI NE İSE O OLUR İNŞALLAH..!
allah hayırlı olani versin
HAKKINDA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH.BEN SENİN İÇİN DUA EDECEĞİM AMA ŞU DUAYI SEN OKURSAN DAHA İYİ OLUR.
ALLAHIM!BORCA BATMAKTAN,BAŞARISIZLIKTAN,RAKİPLERİMİN BANA GALİP GELMESİNDEN,DÜŞMANLARIMIN DÜŞMANLIĞINDAN,YAPTIKLARIMLA GÜLÜNÇ HALE DÜŞMEKTEN SANA SIĞINIRIM....ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.ALLAHA EMANET OL.18 yıl önce gönderildi # -
1 ayetel kursi hediyem sana hayırlısı ise olsun değilse hayırlı bir engel çıksın olmasın amin
Insaallah kardesim hayirlisiyla olur isin
Ve borclarini daha rahat odeyebilirsin insaallahAllah yardimcin olsun
Amin amin amin
DUALARIMIZIN SANA HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM.YOLUN AÇIK OLSUN.
inşallah iyi geçer dediğim gibi sana 50 adet hz musanın duasını okudum...
allah hepinizden razı olsun görüştüm hayırlısı ne ise o olsun inşallah amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.