Sevgili dua dostları bu hafta sonu sınavlarım var..Benim için ve sınavı olan tüm dostlar için duacı olabilirseniz çok sevinirim..Allah hepinizden razı olsun..
İnşallah bencillik olarak algılamazsınız ,en kısa zamanda aranızda olucam inşallah ,hep beraber dua edip ,dualara amin demeyi çok istiyorummm..
rica...
(29 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN İNŞALLAH DİLEDİĞİN OLUR AMİN 1 FATİHA OKUDUM KABUL EYLE
18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim bu akşamda dua ederim sana ben sınavın için allah zihin açıklığı versin amin amin
İNŞALLAH CANIM ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN BENDE SINAVDAYIM ATTIKLARIMIZ TUTSUN:)) ŞAKA ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
allah zihin acıklıgı versin inşallah sınavların da başarılı olursun
RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM..
İnşallah merlin23 benimde umudum o zaten:)
Dua eden dostlar Allah hepinizden razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
Allah hayırlar versin inşallah.Amin
Allahım yardımcın olsun.
Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim. Rabbim zihin açıklığı versin.
Bu arada benimde sınavım var bende hiç çalışamadım, atmayı düşünüyorum:)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
KARDELEN KARDEŞİM SENİN İÇİN 10 İHLAS,10 FATİHA,10 AYETEL KÜRSİ OKUDUM.ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH..!
RABBİM SANA
NEBİLERİN ANLAYIŞI GİBİ ANLAYIŞ,
MELEKLERİN KAVRAYIŞI GİBİ KAVRAYIŞ,
PEYGAMBERLERİN ZEKASI GİBİ ZEKA NASİP EYLESİN..!18 yıl önce gönderildi # -
BU NE GÜZEL BİR DUA AYSEREN ..ALLAH RAZI OLSUN SENDEN..ALLAH HER DAİM YARDIMCIN OLSUN..BENDENDE SANA 10 FATİHA..
ALLAH NURU İLE AYDINLATSIN SENİ DEĞERLİ DOSTUM,TÜM KARANLIKLARDAN EMİN OLASIN.EN KORKTUĞUN SINAVLARDAN SENİ RAHMETİ İLE ÇIKARTSIN.AMİN.AMİN.AMİN
Sevgili Kardelen ALLAH yardımcın olsun.
Benim de bu hafta sonu sınavlarım var.
Rabbim tüm sınava girecekleri yalnız bırakmasın İNŞAALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
Allah cümle sınava giren dostlarımıza zihin açıklığı versin
Saliha kardeş şimdi okudum ,kabul etmek ne demek,memnuniyetle ..ALLAH razı olsun..
Kadir baba sendende ALLAH razı olsun..O'nun nuru ve rahmeti hepimizin üzerine olsun inşallah...Hazan ve cihan kardeşler sizlerinde ALLAH gönlüne göre versin...AMİN.AMİN..AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
ricanı şiddetler reddediyorum ablacım:p
:)
etmem mi..:)18 yıl önce gönderildi # -
BENDE HAFTA SONU SINAVA GİRECEĞİM ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN HEPİMİZE
bende ptesii..offffffffffff:((((((((
hepinize kolay gelsin.. benim oğulcuğumada.başarılar!!
BURCU KARDEŞİM OFFFFF DEME.HİÇ ŞÖYLE DÜŞÜNDÜNMÜ?BİZLER YAŞADIĞIMIZ MÜDDETÇE AHİRET SINAVI İÇİN ÇALIŞIYORUZ VE ÇALIŞACAĞIZ,1 GÜNLÜK OKUL SINAVIMI YOKSA 1 ÖMÜRLÜK İBADET SINAVIMI ZOR???????
SEN ELİNDEN GELENİ YAP VE SONUCA TEVEKKÜL ET..!
ALLAH'IN İZNİYLE SINAVLARINIZ HAYIRLI BİR ŞEKİLDE GEÇER VE SONUÇLANIR.RABBİMİN VERDİĞİNEDE VERECEĞİNE ŞÜKRETMEMİZ LAZIM.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...18 yıl önce gönderildi # -
ayseren kardeşim sölediklerin için teşekkür ederim..aama kalmaktan korkuyorum..gerçi gelmiş geçmiş kala kala bi sınav kalmış ama..koerkuyosan sabahtan akşama burda işin ne git çalış dicen ama onuda yapamıom..ne biliim ya:((
BURCUCUM,SENİ MOTİVE ETMESİ AMACIYLA ŞU CÜMLELERİ DİKKATLİCE OKUMANI İSTİYORUM VE SONRA DERS ÇALIŞMAN İÇİN RABBİME DUA EDECEĞİM
*Vazgeçmenin kaçınılmaz bedeli başarısızlıktır,başarısızlığın tek nedeni vazgeçmektir!
*Geçmişin yıkıntıları altında ezilme,yarının ağırlığını şimdiden taşıma,sadece bugünü yaşa ve değerlendir!
*Sabrın gerilmesi zaferin,taşması ise yenilginin habercisidir!
*Hergün bir önceki günden daha iyi olmaya çalış!
*Başarı,sevdiğiniz işleri ne kadar severek yaptığınıza değil,sevmediğiniz işleri nasıl bir bilinçle(disiplinle)yaptığınıza bağlıdır!
*Bedel ve ödül başarı madalyonunu iki yüzüdür!
*Başarılı kişi daima çözümün parçasıdır.Başarısız ise daima problemin bir parçasıdır!
ben kendimi bilmiom ama bence sen ii bi doktor olacaksın kardeşim..inan ki seni çok sevdim..ne güzel bir msj bu böle..çok sağol..teşekkür ederim:))
KARDEŞİM RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN SENİN İÇİN 3 İHLAS 1 FATİHA OKUYACAĞIM ...
Canım benim sınavların inşallah çok iyi geçer,Allahım zihin açıklığı versin sana
Alalh zihin açıklığı ver yar ve yardımcı(mız) olsun
sana ve hafata sonu sınava girecek tüm arkdaşlara
5 ihlas18 yıl önce gönderildi # -
Görüyorsun dimi Burcu Herkes sınava giriyoooo
kimse off, püff demiyooo.
Son sınavın notu iyi gelmezse karışmam bu sefer mazeret kabul etmem
Kesin döverim:)
Böcüküm.
Bu vesile ile sınava giren büyük küçük bütün kardeşlerime allah zihin açıklığı versin.
Rabbim inşallah yar ve yardımcıları olur.
Sınava girecekler için 10 Ayetel kürsi
10 Fatiha
10 İhlas
heyecanlanmadan ve vakit geçirmeden hayırlısı ile tüm sorularınıza doğru yanıtlar veresiniz diye.
Hepiniz Allaha emanet olun.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin aminn inşa'Allah
Allah razı olsun senden18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.