Arkadaşlar aranızda doğumda okunacak dualardan bileniniz varsa yazabilir mi.?
Peygamberimizin kızı doğum yaparken okuduğu bi dua vardı ona ulaşmaya çalıştım ama bulamadım.
Bilen varsa yazabilir mi?
Doğum duası
(9 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Çocuğun rahat doğması için Abdullah ibni Abbas buyurdu ki:
Bir tas, tabak içine (Bismillahillezi la ilahe illa huv El-Halim-ül Kerim. Sübhane Rabbil Arş-ilazim Elhamdülillahi Rabbil âlemin) ve sonra Naziat suresinin son âyetini ve Ke-ennehümden itibaren Ahkaf suresinin son âyetini İslam harfleri ile yazıp, eritip anasına içirmelidir. (Bostan-ül-arifin)Kağıda yazıp suya batırılırsa suyunu içmek de aynıdır. Fotokopi çekerek suya batırmakla da olur.
18 yıl önce gönderildi # -
CANBEBEĞİM KARDEŞİM ŞU LİNKTE İSTEDİĞİN DUA MEVCUT,İNŞALLAH ARADIĞIN BUDUR
can bebeğim,biz hemşehriliymişiz.denizli.
Ayetel kürsi ve felak nas doğum sırasında okunduğunda kolaylık verirmiş bir yakınında okuaybilirmiş.
Allah razı olsun dostlar.Yeni gördüm yazdıklarınızı çok saolun.
allah kolaylık versinallah hayırlısı i,le diünyaya gelmesini nasip etsin
merhaba canım bana annem öğretmişti hamileyken doğumdan çok korktum 9 ay boyunca ben sezeryan olacaktım hep korku vardı içimde annem geldi ve bana dediki ameliyat olacağım gün sabbah erkenden kaldırdı hadi kızım abdest al ve kendine bebeğine ayetel kursi oku dedi
ve ben 9 aylık korkumu attım üstümde hiç birşey yokmuş gibi girdim ameliyata ve çok rahat geçti ben sana ayetel kursi tavsiye ederim allah yardımcın olsun18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun.
Hepinizin söylediklerini yapacağım.
Rabbim herkese nasip etsin en acısız ve sağlıklısından inşallah...Amin...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.