Fatihim Canım Kardeşim bugün siteye geç girebildim.
En son derdini paylaştığım için üzgünüm ablacım.
Sen gerçeklerden asla kaçmayan yaptığı haya bile olsa evet yaptım hata idi diyebilen.
Ve hayatta yanlışlardan ders çıkarabilen nadide insanlardansın.
Hayat insana en çok kaybederken birşeyler öğretiyor.
Bunlarada aslında kazanç diyebiliriz bence sen ne dersin.?
Ben senin için daima hayırlısı ne ise onu isteyeceğim?
Hayatta herşey bulunuyor ama gerçek seven pek bulunmuyor.
Gerçek sevgiyi sevgiliyi kaybedenler yansın.
Allaha emanet ol canım kardeşim.
10 Ayetel kürsi kalbine ferahlık versin diye kabul edermisin?
Amin.
BİLGİLENDİRME . FATİH
(45 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN .
HEBUN HAKKINI HELAL ET . ALLAH RAZI OLSUN .
NİMET ABLACIM . YAPTIKLARIM HER ZAMAN HERŞEY DAHA İYİ OLSUN DİYEYDİ. ANCAK YOLUMUZU ŞAŞIRDIK . YOLUMUZU ŞAŞIRDIK DİYE ELİMİZDE GÖNLÜMÜZDE NE VARSA KAYBETTİK. ALANDA MEVLAM VERENDE MEVLAM . HİÇBİR ZAMAN YAPTIĞIM BİŞEYİ SAKLAMADIM EVET . ALLAHIN BİLDİĞİNİ KULDAN SAKLAYAMAMKİ. HATA DEDİK YANLIŞ DEDİK. BAZI ŞEYLERİ ÇOK GEÇ ANLADIM. NAPALIM BE ABLACIM BİZDE BUNLARI YAŞAYACAKMIŞIZ. BUNLAR İLERDE BANA TECRÜBE OLARAK DÖNECEK EMİNİM . MEVLAMDAN İSTEDİĞİM BİŞEY VAR SADECE . BANA HAYIRLI İŞ KAPILARI AÇSIN . BEN BU SORUNLARIN HEPSİNİ AŞACAK DURUMDAYIM İNAN ABLACIM. BEN FORDTA FİLO MÜDÜRÜYKEN ETRAFIMDA İNSAN EKSİLMEZDİ. BURDA SÖLESEM ÇOK YANLIŞ OLUR YAPTIKLARIMI. ŞİMDİ BAKIYORUMDA KİMSE YOK. EN SEVDİĞİM DAHİ. OYSA NE KADAR ÇOK GÜVENMİŞTİM . NE DE ÇOK KIYMET VERMİŞTİM . AİLEMDEN AYIRMAMIŞTIM . KENDİMDEN FARKLI GÖRMEDİM . BU BİR HATAYDI EVET. HAYATIMDA YAPTIĞIM EN BÜYÜK HATAYDI.
MEVLAM BANA ÇOK ŞEYİ YAPTIĞIM HATAYLA GÖSTERDİ. BÜYÜK BİR İMTİHANDAYIM . AMA BEN YEMİN EDERİMKİ BU GÜNLERİ ATLATACAĞIM . ÇOK ÇALIŞACAĞIM . ÇOK İSTEYECEĞİM . BU SEFER ASLA GAFLETE DÜŞMEYECEĞİM . BİLİYORUM MEVLAM AFFEDİCİ. MERHAMET EDECEK BANA. İNŞAALLAH YARABBİM . İNŞAALLAH. BURDA BENİM İÇİN KİM ÜZÜLÜYORSA ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN . İNANIN ŞURDA BİR KİŞİNİN ÜZGÜN KIRGIN DURDUĞUNU GÖRDÜĞÜMDE OKUDUĞUMDA İÇİM YANIYOR . DUA İSTEYENLERE DUA ETMEK . BİŞEYLERİN UCUNDAN TUTMAK O KADAR HOŞUMA GİDİYORKİ. ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN .
18 yıl önce gönderildi # -
SİZDEN VE TÜM DUA DOSTLARINDAN RAZI OLSUN
Ben bu günlerde hep yanında olacağım kardeşimin.
Samimiyetine ,her zaman inandığım için darlandığında bir ablan var unutma18 yıl önce gönderildi # -
AHHHHH AHHHHHHHH BU ABLALARDAN BİZE DE LAZIM :)
abicim gül bakim gül gül :):)
NİMET ABLAM CANIM ABLAM ÇOK SAĞOL.
NURAY GÜLÜYORUM İŞTE :)
tamam sen gülüyosan bende gülüyorum :):):):):)
sen mulu ol bende olurum..18 yıl önce gönderildi # -
YOK BEN KENDİMİ TOPLARIM BİR HAFTADA . BEN İNANIYORUM .
toplarsın tabi, bu da bişey mi senin için abim benim. Senin seven bu kardeşlerini ablalalrını abilerini üzmessin sen.
tabiki benim aslan abim toparlar kendini :)
SİZ BANA BÖYLE SAHİP ÇIKTIKTAN SONRA BANA ENGEL YOK. DUALARIM HEP SİZE.
Kardeşim emin ol senin için çok hayırlı bir eş vercek Rabbim. sen çok iyi birisin ve hakettiğni bulacaksın umutla bekle olacak inşallah...
derlerki zamanın birinde fuzuli leyla ile mecnunun hikayesini dinlemiş.mecnunun durumunu anlayamamış.bir fani başka bir faniye böyle bir aşk duyamaz diye düşünmüş.anlatılan oki hikayenin sonunda mecnun çöller geçer dağlar aşar binbir türlü cefa çeker ve leylasına kavuşur mutlu mesut olurmuş.büyük şair hikayenin sonunu değiştirmiş ve kendince olması gerektiği gibi yazmış;
her şeyi aşan bin bir türlü badire atlatan mecnun günün birinde geri dönmüş.halk sevinçli mahzun.mecnuna leylayı getirmişler.al uğruna çöller geçtiğin ölümlerden döndüğün leylan.mecnun insanlara bakıp tek cümle etmiş
-bu leyla değil,
-ben leylamı buldum.
fuzulinin mecnunu ona göre gerçek aşkı bulmuştur.ilahi sevdaya düşmüş yaradanına aşık olmuştur artık o.ne mecnun artık mecnundur,nede leylası bildiğimiz leyla.18 yıl önce gönderildi # -
"ben leylama gidiyorum çekil önümden leyla
gayrı cennet olsan durmam bak çağırıyor beni"
Allah sabrını ve gücünü arttırsın kardeşim
1 kevser suresi okuyorum sana
selam ile...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.