11 ay önce Dünya Evine Girdim Evliliğimin 2. ayında eşim ceza evine girdi hep derler ya ( suçsuz Yere yatıyor diye suçlu olsa bile ) ama emin olun o suçsuz yere girdi iftiradan neyse 6,5 ay yattı bir kez olsun yüzünü göremedim babası izin vermedi ( ceza evine kadınlar gidemezmiş ! ) neyse nihayetinde çıktı ve 15 gün sonra askere gitti gitmeden 3 gün önce mahkemesi olmuştu ve 30 ay ceza verdi yargıtay ve eşimi askerde iken teskeresini alırken veya vatani görevini yaparken ceza evine alacaklar ve benim bekleyişlerim hiç bitmeyecek Rabbime Yalvarıyorum inşallah af çıkar veya ceza bozulur çünkü hala temiz ' de dosya şuan sadece Duaya ihtiyacımız var onunda benimde :(
Bir Dua Bin Amin
(21 mesaj) (17 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
amin allah büyüktür 1 ayetel kursi hediyem size
17 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
allah yardımcın olsun
allah yardımcın olsun rabbim iftiralardan korusun hepimizi amin
Ekince kardeşim çok çok üzüldüm. Seni de demekki böyle sınayacakmış Allahım. Senin de tek yapman gereken Allah'a sığınmak. Biz de senin ve eşin için dua edicez, burdaki rahmet çok geniş.Haksız yere hapse giren için bir dua vardı. şimdi bulup yazacağım buraya, onu oku sık sık kardeşim.Allah yardımcınız olsun.
Rabbim yardımcınız olsun
Hazret-i Yusuf'u kurtardığı gibi sizleri de kurtarsın rahmetiyle...
Kur'an okumayı biliyorsanız
Nur suresini ve Yusuf suresi 99-100-101-102 ayetleri çok okursanız inşaallah faydası olur.
ya vahidul kahhar ya vahidul kahhar ya vahidul kahhar17 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun hepinizden Dediğiniz gibi şuan yapabileceğim tek şey dua edip beklemek ve bebeğimin babasını dünyaya gözlerini açtığı anda görebilmesi için Allah'a yalvarmak belki bizler günahlarımızın kefaletini ödüyoruz ama bebeğimin hiç günahı yokken babasının kokusunu bile alamayacak en çok üzüldüğümde bu zaten :(
SABIR KARDEŞİM,RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
SİZİN İÇİN 1O ADET AYETEL KÜRS-İ OKUYACAĞIM17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HAYIRLAR YAZSIN BAŞINA,HAYIRLAR ÇIKARSIN KARŞINA.AMİN.AMİN.AMİN.
rabbim senin ve eşinin sıkıntıdan kurtarıp feraha erersiniz inşaallah.amin amin
bebeğinizle huzurlu yuvada büyütmek nasip etsin tez zamanda inş.YA Sabır17 yıl önce gönderildi # -
MEVLAM YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
BENİM KARDEŞİMDE TUTUKLUYDU,5 AY CEZAEVİNDEYDİ...TABİ SENİNKİSİ DAHA ZOR AMA,GEÇECEK,GEÇMEZ ZANNEDİLİYOR AMA GEÇİYORMUŞ.DERLER YA İNSAN GÖRMEDİĞE ÇEVİRSİN DİYE...
VE ALLAHIN İZNİYLE SENİN EŞİNDE 30 AY YATMAZ...GERÇEKTEN ŞUZSUZSA GÖRECEKSİN Kİ YATMIYACAK..ALLAHIN İZNİYLE
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN VE MEVLAM SIKINTILARINDAN BEBEĞİN HATRINA KURTARSIN..DUALARIMDASIN..17 yıl önce gönderildi # -
Canım benim seninle farklı koşullarda olsada nerdeyse aynı kaderi yaşıyor gibiyiz.
Bende 7 aylık hamileyim ve eşim borçlulardan kaçtığı için yanımızda değil.
Belkide bebeğinin doğumunu göremeyecek.
Ama biliyorumki o duaları duyar.Ve ben artık eminim doğuma girmeden elimi tutup yanındayım canım herşey geçecek diyebilecek bana.Rabbim vaadinden dönmez.
Allaha sığın ona güven.
O herşeye kadirdir.
Onun için zor ne vardır?
Ona imkansız nedir..
Bizim gücümüz yetmez ama o ol derse herşey olur.
Senin için bizde bebeğimle dua edicez Rabbim kabul eder inşallah.
Allah hep yanımızda olsun.
Amin...17 yıl önce gönderildi # -
valla kardeşimm o adaletlnn de adaletlisidir iftira varsa dolanır yapanın ayağına mevlam bırakmaz yanına burda herkes dua ediyor allah sabır versinnn allahımın bundada vardır birhayrı dee allah kolaylık versin sana
Allah yardımcınız olsun. Allah tez zamanda feraha çıkarsın hepinizi, herşeyde hayır vardır, Allah'ım bu işin sonunu da hayırlara çıkarırı inş. Sabır...
Allah sabır versin, eşine de dirayet versin oralarda..
İnş. iftiraya uğradığı ya da suçsuz olduğu tez zamanda ortaya çıkar. Allah'ın size yardımcı olması için Ayetel kürsi gönderiyorum. Amin.17 yıl önce gönderildi # -
CANIM BENİM ÜZME KENDİNİ YALNIŞ HESAP BAĞDATTAN DÖNER SUÇSUZ OLDUĞU ELBET BELLİ OLUR UNUTMA ALLAH BÜYÜK RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN AMİN.
Artık ispat için ortaya konulacak bişiy kalmadı malesef. Eşim Alnının terinin karşılığını ,emeğinin karşılığını almaya gittiği yerde parası çok birikmiş olmasından sanırım vermek gücüne gitti iş sahibinin oda kavga esnansında esnaflar toplanınca durumu soruyorlar oda beni soymaya geldi diyor yani bi çok tanık var yada yalancı şahit diyelim buna artık sadece kurtulması için af gerekiyor yargıtaydaki dosya sadece gereken cezanın az olduğu için fazlasına karar verecek yada çok olduğuna kanaat getirip düşürecek ama yatacak bi şekilde dileğim en ucuz şekilde atlatsın.Üzülüyorum onun için kendimden çok üzülüyorum,babasına emanet etti beni babası ceza evine girdikten sonra bana yük oluyorsun diye babamın evine gönderdi çok zoruna gitti ama bunu ona anlatamadım herşey üst üste geliyor yaşanan talihsizlikler çok ama bunu anlatamıyorum. o benden daha zor durumda Allah en çokda onun yardımcısı olsun Amin...
CANIM BENİM YA ALLAHIM KÖR ŞEYTANDAN BULSUN O ADAMLAR CANIM YA SEN METANETLİ OL BAK BABANKAR SNA TEKRAR KUCAK AÇMIŞLAR AMA BENCE SEN EŞİNE SÖLE MEKTUP YAZ BEN BABAMLARDAYIM BABAN GÖNDERDİ DİYE BİDE BABASI SANA İFTİRA ATMASIN EVİ BIRAKIP GİTTİ DİYE SÖLE KOCANA CANIM BENİM ALLAHIN İZNİ İLE ÇIKICAK İSTEDİĞİ KADAR ŞAHİT OLSUN ELBET BİR YERDEN AÇIK VERİR SEN ADALETE GÜVEN CANIM KİMSEYİ HAKSIZ YERE YETIRMAZLAR GÜVEN VE İNAN HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK DİYE DÜŞÜN HEP SÖLERİM SAKIN KORKMA GEÇMEZ DİYE KORKULARIN SENİ BULUR ALLAHA SIĞIN DUA ET O ADAMA VİJDAN VERSİN KENDİ AĞZIYLA SÖLESİN İFTİRA ATTIM DİYE BÖLE DUA ET BENDE EDİCEM CANIM ÜZME KENDİNİ.
Yarabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Onun sıkıntılarını selamete çevir, iki cihandada aziz et. AMİN AMİN AMİN
EKİNCE KARDEŞİM GEÇMİŞ OLSUN ALLAH SABIR VE SELAMET VERSİN. DÜNYADA GEÇMEYEN NE VARKİ KARDEŞİM. DUALARIN EŞİNEDE HUZUR VERECEKTİR.7 GÜN BOYUNCA VEYA DAHA ÇOK.( VE INNI LE GAFFARUN LİMEN TABE VE AMENE ) 1998 KERE TEKRARLA RABBİM EŞİNİN İMDADINA TETİŞECEKTİR.
merlin23 : Eşime evde olduğumu söylemek istediğimi söyleyince babasına bana söylediği şey şu oldu : "eğer bu çocuk bu yüzden askerden kaçarsa cesetini kimse bulamaz! " çok insafsızdır ölümden korkum yok elbette ama biliyorum ki benim başıma bişiy gelirse eşimin ilk vuracağı kişi babasıdır.neden dersen oda babasını tanıyor nasıl bir insan olduğunu biliyor eşimin yanında bana küfretmiş insan bu.eşin bişey söylemedimi diyeceksin söyledi ama emanet edebileceği kimse olmadığından babasının evine götürürsem benim şerefim ne olur düşüncesi ile boyun eğdi.
idil : Elbette öyle metanetli olmak gerekiyor ama herşey sarpa sardı söylemesem yalancı olucam öğrendiğinde söylesem gözünü kırpmadan hem bebeğime hemde bana kıyacağını biliyorum.
sudemeral : Allah razı olsun güzel Dileklerin için...
MeLeK : Güzel dua'ların için Allah razı olsun ama dediğim gibi artık ispatlanacak bi kanıt yok...
deathlyon : evet başımıza gelenler Allah'tan şüphesiz.Dert veren mevlam dermanınıda verir ama gelin görün ki dayanmak zor...
canbebegim : inşallah herşey umduğun gibi olur.ama ben senin kadar ümitli değilim.Hayat öyle bir sürüklediki ikimizide gözümüzü açtık ayrılıklar ile yaşıyoruz 11,5 aylık evliliğimde eşimi daha 38 gün görebildim ne acımasız bir dünya değilmi ?
aysena27 : Allah razı olsun.Beklemek zoruma gitmiyor hiç inan bütün ömrümüde alsa beklerim ama " bebeğim... " Baba demeyi öğreticem ama onun ne anlama gelidiğini ne için söylediğini bilmeyecek belkide.Bilmeyecek ki su kadar ekmek kadar insanın ihtiyacı olunduğunu baba sevgisine.
esra : Amin allah razı olsun.
KadirBaba : amin Hepimizin inşallah biliyorum ki benden daha kötü durumda olanlarda var içimizde ama duyulan sevgi ne kadar büyükse acısıda o kadar büyük...
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.