s.a kardeşlerim öss yaklaşıyo ve sizlerden bir duada bana edermisiniz diyorum?
bir duada bana edermisiniz?
(25 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
3 FATİHA OKUDUM ŞİMDİ. ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN KARDEŞİM . SEN ÇALIŞMAYA DEVAM DUALAR BİZDEN . HADİ BİSMİLLAH.
18 yıl önce gönderildi # -
burcucum inşallah sorular sınavda sana ismini bildiğin kadar kolay gelir sen zeki kızsın ve merak etme canm duamda sende varsın ve 1 ayetül kürsi hediyem olsun
canım inşallah gönlüne göre bi yer kazanırsın, Ben de sana ayetel kürsi okuyorum :)
ÜNV. SINAVINA GİRECEKSEN TEKRAR ALLAH KOLAYLIK VERSİN
o burcu ben diiliimmm:(((
BÜTÜN BURCULARIMIZ BİR. HEPSİNİ SEVİYORUZ. ALLAH YARDIMCILARI OLSUN . KARDEŞLERİM BENİM.
ben senn kardeşin diilim git başka burcu bul kendine:(
burcular karıştı ama sınava girecek olan burcuya allah zihin açıklığı versin inşallah istediği yeri kazanır amin amin amin
KARDEŞİM RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN... EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALIRSIN İNŞALLAAH...
bende gircem sınava inşallah beraber kazanırız.dua dostlarımıza müjdeyi verriz.dualarıma senin adınıda gecircem inşallah.1 ayetel kürsi okuyorum
Rabbim yolunu açık etsin hayırlar versin kardeşim.
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YOLUNU AÇIK ETSİN KARDEŞİM AMİN.
rabbim zihin acıklıgı versin bütün sınava girecek kardeşlerimize amin
Kardeşim Rabbim kolaylıklar sağlasın.
İnşallah hayırlı bir sonuç ile sevinip en kısa sürede üniversiteden mezun olursun.18 yıl önce gönderildi # -
1 fatiha gönderiyorum Rabbim zihin açıklığı başarı versin yardımcın olsun kardeşim
ALLAH SANA VE TÜM ÖĞRENCİLERE ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.
TABİKİ DULARIM SANA DA ULAŞIR İN.. HEPİNİZ İÇİN OKUYORUM.
Allah zihin açıklığı versin
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN KARDEŞİM.
allah yardımcın olsun.inşallah senin için en hayırlı yeri kazanırsın.beni bir kardeş bilirsen sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum.tercihlerini yaparken ailenin olduğu ili ve çevre illeri tercih et.çünkü oraya gittikten sonra artık tek derdin ailene kavuşmak oluyor.mesela ben ankarada yaşıyorum.ne akla hizmetse erzurumu yazdım ve şimdi orada okuyorum.mesafe uzadıkça inan çok zor oluyor .başarılar canım benim
Allahım başarılar versin.Bunlar hep bir sınav.Hayatımız sınav.Başarılı olursak ne mutlu bizlere.Sana tavsiyem soruları sakin sakin çöz.Rabbimin yardımı hep yanında olsun.Başarılar.
1 ayet' el kürsi' de benden. Allah yardımcınız olsun.
Rabbi yesir, velatu asrir rabbi temmim bil hayr.
Ya Er-rafi Ya El-mu'iz burcu kardeşimize başarılar nasip eyle..18 yıl önce gönderildi # -
rabbbim hakkında hayırlısını versin kardeşimm neyse hakkın da hayırlısı olsun
allah zihin açıklığı versin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.