ablacim allah ne derdin varsa bi an once dermanini versin..amin
sedef için 170 ayetel kürsi yardım edermisiniz(gizem)
(49 mesaj) (19 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
canım sedefim noldu canım benim :( üzülme moralini yüksek tut ..
bende senin için 10 ayetel kürsi,10 tanede tefriciye çekicem canım Rabbim sıkıntılarını gidersin hep mutlu ol öptüm seni..19 yıl önce gönderildi # -
ikinizden de razılsun Alalh merve ve nuraydan.
nuray ya çok kötü... ayrıldık dün çok kötüydüm bugün iyiyim...ayrılıcam en kısa zamanda evlenip senden kurtulucam dedi bende ayrıl evlen dedim.bakalım ama daha kimseye söylemedik ailelere yani..
10 tefriciyeyei de oraya yazıyourm Allah razı olsun...19 yıl önce gönderildi # -
uff ayrılık demeyin yaa :( oof allahim bu ask ne biçim bişiii ablaam allah yardimcin olsun :( :(
19 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin... ona değmez ama elim kolum bağlı oturmayacağım dua etmem lazım daha çok, üstelik Allah tarafından kimle konuşsam bana yeni dualar veriyor öneriyor.
canım çok kötü oldum inan bana çok üzüldüm......canım benim yaa dur bakalım zamana bırak biliyorum kolay degil canın acıyodur şimdi senin ama kendini fazla yıpratma bak Fatih abinin yazısını okumuşsundur...ne diyo saglıgımdan olucam diyo....sen güçlü ol ...belki herşey düzelir..eger düzelmezse hayırlısı buymuş diyeceksin..Rabbim daha güzel hayırlı kapılar açar senin için...sen aglama nolur üzülme seni çok seviyorum Rabbime emanet ol....
canım benim sağol Allah razı olsun senden. inşallah inşallah.belki de düzelir...
33 hasbinallah ve nimel vekil
33 Lahavle hediyemdir
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin19 yıl önce gönderildi # -
Alalh razı olsun amin...
ya sedefcim ama o seni çok üzüodu,çok sıkıodu:(
bak gene üzmüş:((
belki hiç üzmicek birini bulursun..hem neden sen dua ediosun o sana dönsün die neden sen yeni dualar öğreniosun ki:(((
o öğrensin o dua etsin sedf bana dönsün die..sen sallama onu:(19 yıl önce gönderildi # -
BEN AYETEL KÜRSÜYİ BİLMİYORUM AMA BİRYERLERDEN BULU 5 TANEDE BEN OKUYACAM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SIKINTILARINI AŞMAN İÇİN YARDIM ETSİN BANADA DUA ET TAMAM MI KARDEŞİM ALLAH HAYIRLISINI VERSİN
Allah razı olsun ederim sana da ederim Alalh yardımcın olsun.
CANIM BENİM 1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM SENİN İÇİN RABBİM SNA ÖĞLE BİR EŞ NASİP ETSİNKİ HERŞEYİ UNUTTURSUN SENİ KRALİÇE YAPSIN BAŞ TACI YAVRUM BENİM CENIM SIN ÜZÜLME SEN TATİLE ÇIK UZAK Bİ YERE SANA ULAŞAMASIN ULAŞILMAZ OL ARTIK ONUN ESİRİ DEĞİLSİN UNUTMA CANIM.
sedefcim, rabbim gönül muradını versin inşallah. benden sana 5 ayetel kürsi. amin amin amin.
allah sana kolaylık versin sedefff allahım hakkında hayırlısını versinn adım mehmetali bende osmaniyedenim
CANIM SEDEFİMİ ÇOK MERAK ETTİM KONUŞAN VARSA BURAYA CVP YAZABİLİRMİ.
ben dün konuştum bu gün konuşamadım dün iyidi biraz inşallah iyidir
canlarım 10 taneed benden bu akşam okuurm alah kabul etsin amin
arkadaslar kac tane kaldı kalanını ben okucam
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.