bir rüya mı bu
yoksa bir hayal..belkide bir masal..daha önce hiç bukadar çok kişi kutlamamıştı doğum günümü..olsa olsa bir düş olmalı bu..gece 12 den sonra uyanacağım tatlı bir rüya..
geçen sene çok ağlamıştım,ondan önceki senede öyle ve ondan önceki sene gene gene çok ağlamıştım doğum günümde..
belki bölesine kutlayanım olmadığından
belki yalnızlığımdan
belki umutsuzluğumdan..belkide şu dünya üzerinde 3 haziran 1984 günü saat 20,00 civarı doğan beni,ben burcuyu,
annemden abimden kuşumdan ve tavşanımdan başka bi sevenin olmadığını düşünmemdendi o gözyaşları..
evet evet hiç olmamıştı,böylesine bir doğum günü bana hiç verilmemişti..kahkahaların ardındaki gözyaşlarını kimse görmemişti,herkes beni gerçekten gülerim sanmıştıda kimse o maskeyi çıkarmayı bilmemişti..
ben
ben
burcu yani
yirmi üç yıl önce bugün dünyaya geldim..hesaplarıma göre annem tam bu sıralarda belkide doğacağımdan habersizdi..öğlene doğru sancılanmaya başlar zannımca..
23 yıl önce bugün..
şimdi dün gibi gelio desem yalan sölemiş olcam çünkü bebeklik dönemi var..
dün gibi gelen bi anım neydi bende bilmiyorum..belki unutmak için gömmek istiyorum bilmiyormuşum gibi yapıyorum..hayat bukadar kısa yaşananlar bukadar acı ve zamanda bu kadar hızlı geçiyor olunca,
her yazdığım harfle giden bir saniyenin bile geri dönme şansı olmadığı bu dünyada benimde bir rızkım vardır elbet..birgün bende güleceğim elbet..
hemde gerçekten güleceğim..
bu sefer gözlerimin içide gülecek..
ben ağlamayacğım..
szö verdim kendime..söz geçiremiom gözlerime ama ağlamıyorum ben.onlar ağlıyor..ağladıkları için gözlerimden reddettim onları..
gülmek,gülemk benimde hakkım olsa gerek diyorum kimsenim duyamayacağı bir fısıltı ama herkesin okuyabileceği bir satırla...
"gülmek benimde hakkım"
bugünlerde geçecek biliyorum..
içimde hiç bi korku hiç bi hüzün olmadan
bu gün çok gülersem yarın başıma bişi yetecek mi demeden..
acı çekmektenm korkmadan gülebileceğim bende..
umut güzel şey..
hani düşünüyorumda..neden varız..ne yapıyoruz..amaç ne..ne için buradayız..hergün aynı sabaha uyanıp hergün aynı geceye göz kapıyoruz..uyumakta yarı ölmekse her gece ölüp hersabaha yeniden doğuyoruz..
sizi bilmiyorum ama benim sabahlarım hep aynı..aynı boşlukta aynı mutsuzlukta aynı hüzünde..doğan güneş yetmedi beni mutlu etmeye..belkide ben kıymetini bilmiyorum bişilerin..şu an ağlamıyorum gözlerim ağlıyor ama ben biliyorum ki bu yaşlar geçmişin acılarının kalbimi acıtmasndan dökülen yaşlar..
canım çok yanıyor olmalı..
şimdi ağlıyorum hemde salya sümük ağlıyorum gözlerim diil ben ağlıyorum ki biliyorum bu yaşlar sizin için..
feda olsun size..
feda olsun sevginize
feda olsun dualarınıza...
lale demişti ki bi yazısında her gözyaşı bir amin olsaydı sayamadm kaç tane demişti de ben anlamamıştım o duyguyu..
şimdi bende diyorum ki..hergözyaşı sizi çok seviyorum olsa
her gözyaşı iyiki varsınız olsa
her gözyaşı o güzel dualarınıza bir amin olsa
bende sayamadım kaçtane..