DUA DOSTU,TÜM BÜYÜK VE KÜÇÜKLERİME...
41.İHLAS,
41.FATİHA,
41.FELAK,
41.NAS,
41.SÜBHANEKE,
41.KEVSER,
ALLAH HEPİNİZİ KORUSUN.AMİN.
LÜTFEN KABUL EDİN...
DUA DOSTU,TÜM BÜYÜK VE KÜÇÜKLERİME...
41.İHLAS,
41.FATİHA,
41.FELAK,
41.NAS,
41.SÜBHANEKE,
41.KEVSER,
ALLAH HEPİNİZİ KORUSUN.AMİN.
LÜTFEN KABUL EDİN...
Allah razi olsun sizlerden Nazli Ilgi Kadir Bab
Alllah kabul etsin insaallah
Amin amin amin
allah razı olsun allah kabul etsin amin amin
allah razı olsun canım kardeşim..
ALLAH RAZI OLSUN CANIM KIZIM.ALLAH KABUL ETSİN.BABANDANDA SANA 41.AYETEL KÜRSİ HEDİYEM OLSUN.BU AYETEL KÜRSİLERİ İKİMİZ ADINA BÜYÜK HEYBEYE TAŞIYORUM HABERİN OLSUN.
(YASİNİM NAZLI ILGIN,A ÜYELİK İSTİYORUM BİLESİN.ONUN BENLE YADA BENSİZ BU ÜSTÜ YAĞMURLU KÖYÜN BİR KÖYLÜSÜ OLMASI VASİYETİMDİR SANA ONUDA BİLESİN.BEN ONU ÖNCE ALLAHA SONRA DA SİZLERE EMANET EDECEĞİM BUNU DA BİLESİN.)SELAMETLE...
babcım ne vasiyeti..ay bahsetmein böle şeylerden:((
Nazlıcım canım kardeşim Rabbim senden razı olsun....Allahım sana dert keder vermesin hep huzurlu saglıklı mutlu ol canım seni çok seviyorum dualarım seninle..Nuray ablanda sana 100 Tevhid hediye ediyo kabul ediver güzel kardeşim.....
Kadir babacım ellerinden öperim......
ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN
.
Güzeller güzeli Nazlı Ilgınım
Halacığından 3 ihlas da sana ezan vakti rabbim sana hayırlı gelecek versin güzel kızım.
Amin.
ALLAH razı olsun Nazlı Ilgın senden .
Sitenin güzel meleği.Kadir Baba ALLAH yavrunuzu size bağışlasın.
RABBİM ona sağlıklı,uzun bir ömür ve hayırlı gelecekler ihsan etsin İNŞAALLAH.
Ben de güzel meleğime 10 FATİHA,10 AYETEL KÜRSİ okuyorum.
ALLAH kabul etsin.
CÜMLEMİZE HAZANIM CÜMLEMİZE,BÜTÜN KÜÇÜKLERİMİZE İNŞALLAH.BİZDEN KÜÇÜKLERİN HEPSİNİ AYIRMAKSIZIN ALLAH HAYIRLAR VERSİN İNŞALLAH...
.
Rabbim kabul etsin. amin.
allah arzı olsun nazlım ...rabbim seni nazarlardan korusun ve ailene bağilasın bitanem benden sana 1 tane ayetel kürsi az ama ...
Nazlıılgınım benim. ablasının bitanesi.Ama kıskanmak yok çünkü Kadir baba benim de babam :):) Sen de benim melek kardeşim gibi öz kardeşimsin :):) Evet Kadir Babacım Nazlım da üye olsun. Canım kardeşim benişm Allah razı olsun, Rabbim senin bahtını açık etsin, en güzel yazılar senin olsun
ALLAH RAZI OLSUN
Allah razı olsun Allah kabul etsin
CENNET MEYVASI 100 LA HAVLE GÖNLÜMÜZDEN SANA . GÖZLERİNDEN ÖPERİM . CANIM KARDEŞİM .
3 kevser Cihan amcasından
3 kevser Betül teyzesinden
3 kevser Meryemden
3 kevser Zeynepten
3 kevser Sümeyra Nurandan
selam ile........
canım kardeşim sağolasın Allah kabul etsin Kadir babam ne kadar şanslısın böyle bi kızın olduğu için çok güzel çok alımlı bi kızın var ve şunu da belirtiyim ki çok samimi bi şekilde söylüyorum acaib bi maneviyat var gözlerinde yani değişik manevi bi elektrik dua ediyim ben ona nazar değmesin die o da çok şanslı böyle bi babaya sahip olduğu için gerçi her çocuk için anne ve babası büyük bi şanstır şükürler olsun onları verene neyse konu saptı sanırım güzel kardeşim benim hep böyle kal babanın izinden gittiği yoldan sakın ayrılma babanın kıymetini bil ;)
Nazlı kardeşimin ağzına yüreğine sağlık Rabbim ona hayırlarla dolu bir ömür nasip etsin.Her daim dostu, yardımcısı olsun.
Kadir amcam kardeşimin üyeliği oluşturuldu her daim başımızın üstünde yeri var.
E-posta ile size şifresi iletilecektir.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM.ALLAH KABUL EYLESİM BENDE SANA 3 FATİHA 3 İHLAS 3 KEVSER OKUDUM ...SELAM İLE.
Hayırlı olsun Nazlıcım :)
Hayırlı olsun canım kardeşim :) Hoşgeldin aramıza
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN NAZLICIM ALLH KADİR BABA VE AİLESİNE HAYIRLI UZUN SAĞLIKLI MUTLU ÖMÜR NASİP ETSİN AMİN
OKUDUM
ALLAH NAZLI'YI BU YOLDA DAİM EYLESİN DİYORUM
VE
100 İHLAS KENDİSİNE HEDİYE EDİYORUM
nazlıcım ağzına yüreğine sağlık allah kabul etsin.idil ablandan da 100 tevhid kabul buyur.yolun açık bahtın güzel.maneviyatın rızkın bol olsun hayatından kem gözler uzak dursun.
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.