kardeşlerim uzun zamandır siteye giremiyorum ahmet ilberim rahatsız namaz kılmaya başlayabilmem için bana canı gönülden dua edermisiniz bir türlü şeytan bırakmıyor
namaza başlayıp bırakmamam için
(19 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allahım yardımcın olsun şeytanın aklına girmesine izin vermesin inşallah hiç bırakmazsınız allah kabul etsin allah şifa versin yarabbim amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH NAMAZDA KOLAYLIK VE İHLAS NASİP ETSİN DEĞERLİ DOSTUM.ŞU BİZİM 300.000.LİK AYETEL KÜRSİ ŞEMSİYESİNİN ALTINA BİR GİRSEN İNŞALLAH.1.TANE BEN SENİN ADINA DAHİL EDİYORUM.ALLAH KABUL ETSİN.AMİN.
sana canı gönülden dua ediyorum kardeşim,
YARABBİ KARDEŞİMİZİ NAMAZINI KILANLARDAN EYLE
BEHRAM KARDEŞİM İÇİN 10 AYETEL KÜRS-İ RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
ben sana dua edicem başlaman için ama inan bende o güzellikten mahrumum başlıyorum kılmaya çalışıyorum ama şeytan bırakmıo başım dönüyo miğdem bulanıyo dayanmaya çalışıyorum ama olmuyo sende bana dua et lütfen
HADİ İNŞAALLAH. DUALARIMDA OLACAKSINIZ
ALLAH YARDIM ETSİN KARDEŞİMM ALLAH NİYETİNDE SADIK KILSIN BİR AN ÖNCE BAŞLARSIN İNŞALLAH
RABBİM BİR AN ÖNCE NASİP ETSİN İNŞALLAH NASİP ETTİKLERİNİ DE MAHRUM ETMESİN İNŞALLAH.DULARIMIZ SENİNLE BU KONUDA ENDİŞE DUYMAN ÇARE ARAMAN DA GÜZEL BİR ŞEY.İNŞALLAH TEZ ZAMZNDA BAŞLAR DEVAMINI GETİRİRSİN.
İnşallah başlarsın şeytana yenik düşme. gece bende uykum var uyumak üzereyim abdest almaya bile gücüm yok gibi amakendimle konuştum kalk seni böyle tutan şeytan dedim seni yanlış şeylere sevkeden o dedim ona yenik düşmeyeceğim dedin ve kalktım.
inşallah başlarsın ve bırakmazsın bi kere başla zorla 1 ay dişini sık sonra sana çok kolay gelir inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
İNŞALLAH BAŞLAR VE BIRAKMASSIN NAMAZ KILDIĞIM ZAMAN ÜZERİMDEKİ DAPĞLAR KALKIYOR DÜNYA Bİ YANA DİYORUM ÖYLE HUZUR BULUYORUM Kİ NAMAZ KILMAK VE DUA ETMEK KADAR İNSANA HUZUR VEREN BİŞEY YOK İNŞALLAH BAŞLAR VE SÜREKLİ KILARSIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMİN
Behram kardeşim dilerim ki Rabbim sana namaz kılmayı nasip eder ve daim olur.
kardeşim sen niyetinde sabit olll tabi nefsin ve şeytan sana fırsat vermezzz ama sabırlı oll bir la ilahe illlahlal de namazına başla mevlam yardımcın olur senin
ALLAH ŞEYTANIN ŞAŞIRTMALARINDAN KORUSUN SENİ SENDE İNAT ET KILICAM DİYE
İnşallah ezeli düşmanımız şeytana uymazsın kardeşim.
Namaza başla ve sıkı sıkı sarıl.
Allah hepimize nasip etsin inşallah.
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
Allah namaz kılmayı hepinize nasip etsin inş. O duyguyu hepinize yaşatsın inş.
Bende kılmıyordum 1 ay öncesine kadar bir tanıdığım Umre'ye gitti ve mesaj atmış senin için tavaf yaptım 2 rekat tavaf namazı kıl diye. Tavaf namazını kılmaya niyetlenip kalktım ve namaza başladım o an da içime öle bir huzur yerleştiki, dedimki şuanda Allah'ın huzurundayım. Allah rıza için, allahın sevgili kulu olmak için ibadet ediyorum. Bu hayatım ve ahiret hayatım için ne istesem Allah'ım niye geri çevirsin. Allah duaları kabul edendir. Allah'ım dedim içime doldurduğun bu huzur için hamdolsun dedim öle bir şevk geldiki birden. Namaza başladım o gün ve hala ezan okunsada namazımı kılmaya Allah'ımın huzuruna çıksam diyorum. Ama o ilk gün abdest almaya kalkarken bile o mahluk içime vesvese veryordu. Ama herşey abdestimi alana kadar sıyırdım kendimi ondan çok şükür uyandım gaflet uykusundan. Allahım bi daha bıraktırmasın.İçine şevk getirmesi için o mahlukun vesvesesinden kurtulabilmen için Ayetel Kürsi gönderiyorum. Kabul et.18 yıl önce gönderildi # -
kul namaza durduğu zaman Allahüteala aradaki perdeyi kaldırır ve kulu tam karşısına
alır ona zatı ile tecelli eder iki yanından göklere kadar melekler saf bağlar
onunla namazı kılarlar ve amin diyerek duasına katılırlar göklerdeki ilahi rahmetler
üzerine saçılır namaz kılanlara sema kapıları açılır Allahüteala meleklerine karşı
namaz kılan kulları ile iftihar eder18 yıl önce gönderildi # -
Amin. Allahım inşallah hepimiz için Duam. Namazını devamlı kılanlardan eyle Rabbim bizi.Amin.
Senanur kardeşim,okurken o kadar duygulandımki, namazı kılarken Allahın huzuruna çıktığımı biliyordum ama bu kadarını bilmiyordum. Allah senden razı olsun. Şimdi daha da büyük bir şevkle çok dikkat ederek kılacağım namazımı. Allahım kabul etsin. Bu güzel bilgi için Ayetel Kürsi gönderiyorum. Kabul et. Amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.