dua dostlarım çok zor günler yaşıyorum bana dualrınızla destek olurmusunuz?
inandığım güvendiğim insanlar bana sırtlarını döndüler
beni sevdiğini sandıklarım yanlız bıraktılar
herkes beni yanlış anlamış oysaki haberim yok ne olur dostlarım dua dua dua
ALLAH hepinizden razı olsun rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ALLAHA emanet olun
DUA DOSTLARIM LÜTFEN BANA DUA EDİN
(22 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
merhaba suskunkız Allah yardımcın olsun. bende vanlıyım. burda herkese gönüller dolusu dua yapılıyor. sende dualarımızdasın.
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YARDIM ETSİN TÜM DUA DOSLARINA
1 YASİN OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YARDIMCIN OLSUN KAREDŞİM DUALARIMDA OLACAKSIN İNŞALLAH.
Allah yardımcın olsun kardşim
ALLAH hepinizden razı olsun dua dostlarım ben kendimi yalnız zannederdim ama yanılmışım benim çok iyi ve kardeşlerim varmış
ALLAH hepinizden razı olsun dua dostlarım ben kendimi yalnız zannederdim ama yanılmışım benim çok iyi kardeşlerim varmış
Allah yardımcın olsun kardeşim burdan ayrılma bak görceksin nasıl rahata ve huzura ericen kardeşim benden sana 3 ayetül kürsi rahatlaman için
Allah yardımcınız olsun kardeşim
suskun kalmayın siz de buradaki herkes için dua edin Allah'ın izniyle o zaman daha güçlü hissedersiniz kendinizi
selam ile18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM ALLAH SIKINTILARINI GİDERSİN BUGÜN SANA YARIN BİZLERE DUA ALLAH KOLAYLIK VERSİN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİNNNNN
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
ALLAHIM HAKKINDA NEYSE HAYIRLISINI VERSİN KARDEŞİM S ENDE DUA ET BANA
ALLAH yardımcın olsun.
Tez vakitte İNŞAALLAH sıkıntıların ve derdin sona ersin hayırlısıyla.18 yıl önce gönderildi # -
Allahım gör yarabbim şu yardıma muhtaç kullarını, sevindir Mevlam bizleri, bize bir tek sen yardım edersin, bizim senden başka yardım edecek kimimiz varki
allah yardımcın osun
Allah yardımcın olsun.ihlas gönderiyorum kabul et. Amin.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ona güven başka kime ihtiyacın olsunki Rabbim yanındayken.
O yeter...
Hiç yarattığı kulu yalnız bırakırmı Allah.
Hiç vaadinden döner mi!
Allah sabır versin.
Güzel günlerde yakındır inşallah.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
allah sabrını artırsın mevlam dener insanları senide öle sınıyordur allah kolaylık versinn allahım yardımcın olsun
ALLAH YARDIMCIN OLSUN HAYATTA BAZEN EN YAKIN BİLDİĞİMİZ BİZİ ŞAŞIRTIR SIRTINI DÖNER İHANET EDER HERKEZ YAŞAR HAYAT BU ALLAH YARDIMCIN OLSUN SENİ TANIMAYIP SIRTINI DÖNENLERDEN UZAK TUTSUN ALLAHIM İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN.AMİN.
dua kardeşlerim ALLAH hepinizden razı olsun rabbim sizlerinde yar ve yardımcısı olsun çok çok iyisiniz inanın beni çok mutlu ettiniz benim bu kadar güzel dostlarım hiç olmamıştı çok şükür rabbim artık benim dostlarım kardeşlerim var sizler benim herşeyimsiniz ağlattınız beni ya sizleri çok seviyorum dualarımdasınız hepinize tek tek teşekkür ederim ALLAH sizden razı olsun veeee deathlyon kardeşim aramıza hoş geldin ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM hepinizi çok seviyorum
allah yardımcın olsun.allah selamete erdirsin.
allah yardımcın olsun allah dualarını kabul etsin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.