ARKADAŞLAR BURAYI YENİ KEŞFETTİM SİZDEN DUALARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLARR SINIFTA KALMA DURUMUM VAR BİLHASSA ALLAH RIZASI İÇİN DUA EDİN ARKADAŞLAR SIKINTIYA GİRDİM DUALARINIZDA BENİM GİBİ ACİZ BİR KUL İÇİNDE DUA EDİN DUA EDENDENDE ETMEYENDENDE ALLAH RAZI OLSUN O YÜCE RABBİM HEPİNİZİN GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİNNNNNN
ALLAH RAZI OLSUN
(14 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim hayırlısını nasip eylesin.Hayatınızda kolaylıklar ihsan eylesin.
18 yıl önce gönderildi # -
amin sizinde hakkınızda hayırlısı olsun
Allah yardımcı olssun sana inşallah kurtulursun ve kalmazsın sınıfta dualarla beraber çaba göstermelisin çalışmalısın kardeşim. adın ne bu arada? ve hoş geldin aramıza.
HOŞ GELDİN ARKADAŞIM.HOŞ GELDİN HEDİYESİ OLARAK SANA 3 FATİHA 3 İHLAS HEDİYE EDİYORUM... RABBİM YARDIMCIN OLSUN.HAYIR KAPILARI AÇSIN...
KARDEŞİM SEN ZORDA OLAN DERSLERİNE ÇALIŞ BİZDE DUA EDELİM . HİÇBİR PROBLEM KALMAZ ALLAHIN İZNİYLE SEN MERAK ETME.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
allah razı olsun hepinizdennnn
Allah'ım sana kolaylıklar versin. Derslerine daha şevkli çalışmanı sağlaması için, kolaylık vermesi için Ayetel Kürsi gönderiyorum kardeşim kabul et.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun
Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah.amin.
TUT ALLAHIN İPİNİ HİÇ BİR YERDE YALNIZ KALMAZSIN.SINIFTA HİÇ KALMAZSIN.ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.
hoşgeldiniz...
hayırlısını nasip etsin rabbim...
rabbim yardımcın olsun amin....18 yıl önce gönderildi # -
kadir baba ne güsel konuşltun öle hepinizden allah razı olsun allahım gönlünüze göre versin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.