YA SABIR ALLAHIM YA SABIR .
ALLAHIM SANA SIĞINIRIM . SEN SABIR VER ALLAHIM BİZLERE . SEN BANA SABIR VER ALLAHIM .
YA SABIR ALLAHIM YA SABIR .
ALLAHIM SANA SIĞINIRIM . SEN SABIR VER ALLAHIM BİZLERE . SEN BANA SABIR VER ALLAHIM .
Amin Allahım yardım et bizlere...güç ver Allahım
Allahümme salli ala seyyidine Muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed
Allah'ım sana sabır ve kuvvet versin kardeşim
anladığım o ki sabrını zorluyorlar şu anda
çık biraz gezin istersen
AMİN TÜM ÜMMETİ MUHAMMEDE SABIR VERSİN SIKINTILARINI GİDERSİN
abi nooldu ya:((
CİHAN ABİM CİĞERİM YANIYOR BİR BİLSEN . ANCAK GİTTİ DİYE DEĞİL İNAN GİTTİ DİYE DEĞİL. İNAN BÖYLE CİĞERİMDEN KONUŞUYORUM BOĞAZLARIM DÜĞÜM DÜĞÜM . GÖZLERİM DOLU DOLU . BEN HAVA ALAYIM DEDİĞİN GİBİ.
Allah kolaylık versin kardeşim
zor bir durum biliyorum ama her zorlukla beraber bir kolaylık vardır
inşallah kolaylıklar rüzgar gibi gelip seni bulur
ya abi iiydin sen nooldu birden ya:((
Sıkıntımı, keder ve hüznümü sadece Allah'a arzediyorum.
Hz.Yakub'un (AS) Duası - Yusuf 86
RABBİM SENİ FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH HEMEN LA HAVLE ÇEKİYORUM SENİN İÇİN SEN DE ÇEK GÜZEL KARDEŞİM BENİM .
Fatih abi Rabbim kalbine ferahlık versin.İnşallah en kısa sürede atlatırsın.
KARDEŞİM RABBİM SANA KOLAYLIK FERAHLIKLAR VERSİN İNŞALLAAH...BEN SANA HEYBEMDEN 20 FATİHA YOLLUYORUM İLAÇ GİBİ GELİR İNŞALLAAH.... SELAM İLE.
Derdinizi bilmiyorum ama ALLAH yardımcınız olsun.
Tez zamanda sıkıntılarınızı gidersin İNŞAALLAH.
fatihcim kalbi güzel gönlü güzel dostum canyoldaşım. inan o kadar üzülüyorumki. ama biliyorum sen çok güçlüsün Rabbim sana kudret elini uzatacak. inan sen herşeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlüsün. bak bende geldim artık buraya . biliyorum çok sevineceksin mesajlarımı görünce. seni o kadar seviyorumki kardeşim. sana çok dua edeceğim bu gece. var bi hikmet fatihçim . sendeki yüreği samimiyeti iyi niyeti bulması çok zor . er yada geç anlayacak bunu . sabır lütfen sabır
CANDAN OY OY . CANIM . KARDEŞİM . HOŞGELDİN . HADİ HAYIRLI OLSUN DİYELİM . HOŞGELDİN HEDİYEN AYETEL KÜRSİ FATİHA İHLAS . ALLAH KABUL ETSİN CANIM BENİM . BAK SEN NELER YAZMIŞSIN . SEN ÖYLESİN ASIL CANIM BENİM . GERÇEKTEN SEVİNDİM ŞİMDİ SENİ ÜYE OLARAK GÖRÜNCE :)
ALLAH YARDIMCIN OLSUN FATİH ABİ ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI TAKDİR ETSİN ÇOK ZOR Bİ DURUM AMA SEN BU İMAN VE İNANÇLA BUNU ATLATIRSIN VE İNANIYORUMKİ ALLAH SENİN GÖNLÜNE GÖRE VERECEK ALLHIN İZNİYLE HERŞEY YOLUNA GİRECEK GERÇEKTEN ŞUAN BÖYLE HİSSETTİĞİM İÇİN YAZDIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMİN
El Sabur El Sabur El Sabur...
Allah yar ve yardımcın olsun Fatih kardeşim
Allah sana kalbinin güzelliğinde bir kapı açsın tez zamanda inşa'Allah
ve bütün sıkıntılarını unuttursun...
senin için en iyi bildiğim duayı ihlas suresini(10) okudum
umarım sıkıntılarına ilaç gibi gelirr
Allah kabul etsin inşa'Allah
kardeşim üzme kardeşim kendini böyle inan öyle kötü oluyorumki sizin böyle hüzünlü yazılarınızı görünce zaten bende şuan çok hassasım ama sabret kardeşim elbet bir gün çok mutlu olucaksın buna inan muhakkak bizde bir gün o mutlu insanların arasında olucaz bizede sıra gelicek kardeşim Allahım bilir zamanını sabret
FAtih Abicim Allah'ım sana sabırlar versin.
Allah'ım hepimize sabırlar versin. Baş edemeyeceğimiz güçlüklerle sınamasın bizi.
Sana yardımcı olur inş 10 ihlas okuyup, gönderiyorum. Kabul et.
Amin Amin Amin.
AMİN AMİN AMİN...
Allah yardımcın olsun kısa sürede feraha çıkarsın inşallah..
RABBİM DAYANMA GÜCÜ VERSİN ALLAHIM SEN YARDIM ET AMİN.
amin kardeşim amin tümm ümmeti muhammede sabır versin rabbim
Allah sabır versin inşallah hepimize...Amin...
rabbim yolunu açsın inş
değerli kardeşim sabır ile beraber selamet de istemek iyi olur Peygamber efendimiz(SAV) dualarında dünyada sağlık sıhhat afiyet helal rızk üzerinde önemle durmuştur
(Birinize dert ve bela gelince, Yunus Peygamberin duasını okusun! Allahü teâlâ onu muhakkak kurtarır. Dua şudur: “La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin”) [Tirmizi]
(Ya Rabbi, her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahiret azabından bizi koru!)
(Bize dünya ve ahirette iyilik, güzellik ver ve Cehennem azabından bizi koru!) [Tergib]
Rabbim hayırlar ihsan etsin
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.