arkadaşlar selam ben tavsiye üzerine sitenize üye oldum . methinizi çok duydum sizlerle birlikteyim bundan sonra inşaallah. arkadaşım buraya geldikçe bütün sıkıntılarından arındığını içinin huzurla dolduğunu söledi. bende bu rahmete ortak olmak istiyorum beni aranıza kabul ederseniz. ismim candan ancak beceremedim sanırım .
merhaba
(21 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bende ismim burcu deme dicektim:)
şaka:))hoşgeldin:)
18 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldin Candan aramıza Allah yardımcın olsun inşallah. Benim o kadar çok içim yanıyor ki inşallah kimse böyle üzülmez diyorum.
Hoşgeldiniz isminizi düzeltebiliriz.
Demek bizleri methetmeyede başlamışlar çok sevindim Allaha razı olsun.
İsmimimi düzeltirseniz çok sevinirim . Evet methettiler Allah nazardan saklasın .
HOŞ GELDİN CANDAN KARDEŞİM HOŞLUKLARLA KARŞILAŞIRSIN İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCIUSI OLSUN.
Düzeltildi giriş yaparken yeni üye isminizi kullanmalısınız.
Hoşgeldin Candan,
Kadir Baba hep hediyeleri dağıtır ilk burda ama,
Benden sana hoşgeldin hediyesi 5 Kevser kabul buyur lütfen.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun hepinizden.fatih bana tavsiye etti burayı.ben kendisiyle 12 senedir tanışırım.çocukluktan beri daha doğrusu.hoşgeldin hediyenizi çok sevinerek aldım.bende size 1 fatiha okuyorum . Allah kabul etsin.
ALLAH razı olsun. :)
HOŞ GELDİN KARDEŞİM BENDE SİZİN İÇİN HOŞ GELDİN HEDİYESİ 3 FATİHA 3 İHLAS OKUYORUM KABUL ET LÜTFEN....
hoş geldin candan bu güzel ortama sende ortak oldun bende sana 1 ayetül kürsi gönderiyorum hoşgeldin hediyesi olarak
CANDAN HOŞGELDİN KARDEŞİM .
hoşgeldin iyiki geldin ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
hoşgeldin arkadaşımm allah yardımcın olsun hakkında hayırlsını versin
SİZE 11TEVHİD HEDİYE EDİYORUM.AYAK BASTI İKRAMI.EĞER HEYBENİZ DOLU GELİRSENİZ DAHA FAZLA HEDİYENİZ VAR BİLESİNİZ.SELAMETLE....
RABBİM SENİ HİÇ DARALTMASIN ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN
HOŞ GELDİN HEDİYESİ BENDEN
3 KULHUVAL
3 AD FATİHA
3 AD AYETEL KURS-İ
ALLAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
HOŞGELDİNNNNN!.. HOŞGELDİN HEDİYESİ 1 TANE YASİN KABUL EDERSEN EĞER
HOŞGELDİN ARAMIZA KARDEŞİM ALLAH BİZLERİN DUALARINI KABUL ETSİN 1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM KARDEŞİM KABUL ET
CANDAN... 11 İHLASLA KARŞILADIM SENİ .ALLAH İKİ CİHANDADA SANA HASENE NASİP ETSİN. YOLUN AÇIK OLSUN.
hoşgeldin canm kardeşim aramıza
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.