arkadaşlar bu siteyi dün keşfettim ve dua istedim sizden allah razı olsun hepinizdenn esirgemediniz ben üni birinci sınıf öğrencisiyim derslerim yolunda gitmiyorr finallerim başladı gene dua ederken dualarınızda benim gibi bir arkadaşınızıda bulundurursanız sevinirimm burda herkes birbirine dua ediyor banada edinn arkadaşlarrr sıkıntıya grdim sonundaa allah razı olsun dua edendende etmeyendende allah gönlünüze göre versinn allah razı olsun heppinizden
allah razı olsun edendende etmeyendende
(15 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SİZ BİZE DUALARLA GELDİNİZ
HOŞGELDİNİZ
BİZ SİZİ AĞIRLAMAZMIYIZ
DUALARLA
ALLAH SİZİ HAK YOLUNDA DAİM EYLESİN
SİZE 1 AYETEL KÜRSİ18 yıl önce gönderildi # -
HOŞGELDİN ARAMIZA SINAVA ÇALIŞMAYA OTURMADAN ÖNCE YA MUKADDİM ÇEK 100 TANE HER SEFERİNDE 5 DK ALIR KARDEŞİM1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SANA KABUL ET.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yolunu açık etsin her daim kardeşim.
allah razı olsun arkadaşlarrr bugün bana yarın sizleree allah razıolsun hepinizden edendende etmeyendende
hoşgeldin...allah yonunu bahtını açık etsin.burda dua etmeyen bulamazssın canım kardeşim.burda yürekler.diller.avuçlar hep mevlaya yakarır.kendimize değil önce dostlarımıza açılır eller yürekler.1 ayetel kürsi ile hoşgeldin diyorum.
hoşgeldin allah dualarını kabul etsin ne istiyorsan ne diliyorsan allah onu sana versin
ALLAH RAZIOLSUN HEPİNİZDENNNN DUYGULANDIM YA BÖYLE İNSANLAR VARMIŞ DAHA DÜNYADAA:(:(
etmez oluyur muyuz bizde aynı yolun yolcusu sayılırız Allah herkese zihin açıklığı versin.Ya yasin okumak hoşuma gidio hemde ezber yapıorum bunda tesiri var mıdır bilmiorum ama ben sana bi yasin okuyayım :)
ALLAH RAZI OLSUNN BU GÜN BANA YARIN SANA UNUTMAMM
Yarabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı ol, Zihin açıklığı ver.
İki cihandada aziz et. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
allahım yardımcın olsun ziğin açıklığı versin amin
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN AMİN
allah razı olsunnn kardeşimm
Allah yardımcın olsun inşallah çok başarılı geçer sınavların...Allah zihin açıklığı versin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.