Dün ihaleye gittim kardeşlerim ama patronum bana yan çizdi anladımki bana yardımı dokunmayacak sadec kullandı beni iş için ve işten ayrılıyorum ve o kadar moralim bozukki borcum çok başım dertten kurtulmadı okadar dua ettiniz manevi destek verdiniz hepinizden allah razı olsun ama bu zorluklaryakamı bırakmadı.yani bu kadar şansız talihi kötü bi insanım .borcum çok ortada kaldım kendinize iyi bakın yarımsaat sitedeyim sonra yokum evde net yok.allah hepinizden razı olsun hepiniziçok seviyorum.
bugün son günüm siteedn ayrılıyorum kardeşlerim
(37 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sevda abla kendine çok iyi bak üzülme ben inanıyorum ki sen en kısa zaman da tekrar aramıza sitemize döneceksin ama şunu umutma sen hep dualarımızda olacaksın aynı zaman da allaha emanet ol kendine çok ama iyi bak...
18 yıl önce gönderildi # -
kardeşimm allah kolaylığını versin vardır bundada bir hayır mevlam sıkıntıya düşenleri ve ona dua edenlerigeriçevirmez allah sabrını artırsın kardeşim
çok üzüldüm inşallah herşey yoluna girer..
canım kardeşim allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda iş bulur ve bu dertlerden kurtulursun allah sendende bin defa razı olsun bizler için okuduğun dualara güzel temennilere ama şunu sakın unutma yaşamaya devam ediyorsak mutlaka bir umut vardır sana dua okudum allah kabul ederse umarım rabbimden en kısa zamanda kurtulursun sıkıntılarından amin.
Canım benim Rabbim emin olki daha hayırlı bir kapı açacaktır sana.Sakın umudunu kesme.
Bazen bize felaket gibi gelen şeyler aslında hayatımızın en güzel günlerinin başlangıcı oluyor.Bunu biz bilemeyiz.Allaha sığın.
O hiç ummadığın yerlerden verir rızkını.
Rabbim hep yanında olsun.
Dualarımdasın.
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
her şer gördüğünüzolaydan hayır her hayır gördüğünüzolaydanda bir şer çıkabilir onun içinn sen sabırlı allah kolaylık verecektirrr
Sevdas Abla Allah'ım yar ve yardımcın olsun. Her işte bir hayır vardır. Umarım daha bundan sonra çok büyük güzellikler bekliyodur seni. Sen burda olsan da olmasan da dualarım yine seninle olucak. Sana kolaylıklar salaması için Ayetel Kürsi gönderiyorum.
Allaha emanet ol. Kendine çok iyi bak.18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM
DIŞARIDAN DA OLSA BİLGİSAYAR BUL
BİZE ULAŞMAYA ÇALIŞ
ALLAHIN BİLDİĞİ VARDIR
SABIRLI OL
DUA DOSTUSUN
ALLAHIM KENDİ KELAMLARINA DOST OLANA DOSTTUR UNUTMA18 yıl önce gönderildi # -
sevdacım canım kardeşim sen sabırlı ol ve bizede arada birde olsa ulaşmaya çalış bizi unutma siteye giremediğin zamanlarda seni unuturuz sanma herzaman dualarımızdasın RABBİM yar ve yardımcın olsun kardeşim sakın üzülme vardır bi hayır rabbim hakkında hayırlı olanını nasip etsin dualarım seninle kardeşim üzülme lütfen
allah yardımcın olsun sevdacım allh sana hayırlı kapılar açsın allahgönlüne göre cersin amin arada bi uğra hayırlı haaberlerini bekliyeceğiz allaha emanet ol herşey gönlünce olsun canını sIkma allah güven onun şüphesiz herşeye gücü yeter saırlı ol allah yardımcın olsun allah tez vakitte seni bu sıkıntıkardan kurtarsın amin
CANIM YA ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAHIM YA CANIM ALLAH YARDIM EDER SEN İNANÇLI BİR İNSANSIN ALLAH RIZKINI BAŞKA KAPIDAN VERSİN PATRONUNDA TEPE TAKLAK GELİR YAKIN ZAMANDA KUL HAKKI ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM AMA SEN YİNE GİRERSİN İNTERNETE DUA EDİCEM SENİN İÇİN CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMİN.
allah hepinizden razı olsun kardeşlerim, ablalrım, abilerim allah baan gerçekten sabır versin durumum çok kötü internet kafedeyim şu an inanın bende size hep dua edicem zaten sabah kalktım namazda hep dua ettim
sevdacım canım benim, inan çok üzüldüm. rabbim sabretmene yardımcı olsun inşallah, biliyorum çok zor dayanmak. ama nolur hep beraber duaya devam.. lütfen girmeye çalış arada sırada siteye. allaha emanet ol bitanem
canım allah razı olsun öle yapıcam dualarımda hep siz varsını z
Her işte bir hayır vardır.ben buna inanırım. senin içinde hayırlısı buydu belki. Allah yardımcın olsun .
her zorlugun arkasından yaşanan bir kolaylık vardır unutmayın .
hoscakalın.18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim
Allah yardımcın olsun bazan sözlerin tükendiği zamanlar olur insan ne yapacağını şaşırır
ama kesinlikle yeni bir kapı açılıyordur sana o zamanlarda umutlarını yitirme ve bizlerden kopma
3 gün kendin için dua etme,, hep başkaları için dua et Allah'ın izniyle bu sana da rahmet ve rızık olarak dönecektir.
şu internet kafeye gidip bizlerle tekrar irtibat kurman bile ne kadar değerli ve büyük bir olay bir bilsen
belki senin bu sıkıntılı-boğulmuş halinde edeceğin dualarla bizler ve sen yeni mucizeler yaşayacağız
hadi kardeşim umutlu birşeyler söyle
bismillah de
ve yeni bir süreç başlat kendin için
YA ALLAH YA FETTAH YA SETTAR YA RAHMAN18 yıl önce gönderildi # -
sevda yüregi güzel arkadaşım.sıkıntılar bu dünyanın sınavı pes etmek umudu kaybetmek yok.biz kullar biraz sabırsısız.mevlama bir kulun çok ıstırap çekiyor el açıp niyazda bulunuyor neden geçiktiriyorsunuz hayırı demişler melekler: rabbim demişki o kulumun yalvarması duası hoşuma gdiyor .ikincisi benim rahmetimi bilmezmiki benden umudunu kesiyor umudunu yitirirse bana güvenmemiş olur nasıl hayırını gönderirim. yani sevdacım allahtan asla umudunu yitirme şeytan hilesi kanma o rabbim herşeyimizi bilen rabbim kimbilir sana nasıl kapılar açacak seni nasıl ödüllendirecek.dilerim cümlemizin
duaları kurtuluşun olur kardeşim. 1 fatiha 3 ihlas gönderiyorum.selamete ermen için. allah kabul etsin.amin18 yıl önce gönderildi # -
teşekkür ederim allah razı olsun allah razı olsun cihan abi tabi ederim şimdi bakıyorum akşamada namazdan sonra ddualrım sizinle olacak ama rüyamda gördüm abana bi kapı açılıodu aydınlık cihan abai bekliorum
allah kolaylık versin hakkında hayırlısını versin mevlamm
inşaallah kardeşim inşaallah açılacaktır o kapılar
yeter ki karamsarlık olmasın ki açıldığını görebilelim18 yıl önce gönderildi # -
amin amin
SEVDA KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH HERŞEY YOLUNA GİRER UMUTSUZLUĞA KAPILMA HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR.ARASIRADA OLSA BİZE GÖZÜK SENİ SEVİYORUZ DUALARIMIZDA OLACAKSIN.
sevda bana burdan bir kardeşim niye hiç kendin için istemiyorsun dedi aynı cihan ağbi gb diyorumki bir kul bir başka kul için isterse rabbimin rahmeti onada yağar bu akşam sana tefriciyeye başlıyacağım allahım seni sevindirir inşallah
SEVDA KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN,MEVLAM NE NASİB EDERSE O OLUR,RABBİM SANA GÖNLÜNCE VERSİN,ONUN HAZİNESİ ÇOK GENİŞ İNŞAALLAH İŞLERİN DÜZELİR,
İDİL KARDEŞİMİN BAŞLAYACAGI TEFRİCEYE
100 ADETLE BEN SİFTAH YAPIYORUM RABBİM BEREKETİNİ ARTIRSIN18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardım eder inşallah ama şu var eğer müslümanlar bu dünyada bu darlığı çekmeseydi eğer cennete sahip olabilirlermiydi Allah onlara(kafirlere) dünya malını verip onları oyalıyo müslümanlara ise sürekli dert verip sınıyo bence bu tür şeyler yaşadığın için şükretmelisin talihsiz değil talihlisin bu yaşadıkların öbür dünyadaki cennetinin hazırlıkları. ayet bile var
AYRILIYORUM YOK SEVDA KERDEŞ AYRILIYORUM YOK.ARA VERİYORUM VAR SADECE.ARADA BİR GİR SİTEYE YOLLA DUALARINI RABBİM NE İŞ İŞLER HEP BİRLİKTE GÖRELİM.ALLAHIN SELAMETİ ÜZERİNE OLSUN.
of ya çok üzüldüm inan bana sevda allah yardımcın olsun allahım daha iyi iş kapıları açsın sana inşallah amin amin amin
CANIM SAKIN UMUDUNU KAYBETME HIZIR HER AN SNA GELEBİLİR İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GELİR AMİN.
evet şimdi geen geldim ben sizsiz yapamıyorum benim sizden başka kimsem yokki hepinizi çok eviyorum
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.