sevda kardeşim sende imtihandan geçiyorsun duayı sakın bırakma senin için dua edeceğim
bugün son günüm siteedn ayrılıyorum kardeşlerim
(37 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razıolsun canlarım benim çok iyi kalplisiniz innaki inşallah herşey düzene girecek bana destek verdiniz ve yine iyiym kendimi iyi hissediyorum bu akşam hepiniz için dua edicem allah şahit olsun
18 yıl önce gönderildi # -
cihan abinin dediği gibi sizlerin üzüntüleri için bol bo l dua edicem ozamn kenidimi unutuyorum sizede edincedaah mutlu oluyorum ço khoş bı duygu kaplıo içimi
Sevdacım rabbim yar ve yardımcın olsun. Unutmaki aydınlık karanlığın en yoğun olduğu dönemden sonra gelir. Yani sana çok yakın. Rabbimiz hiç kimseyi darda bırakmaz. Bizlerde dua ediyoruz, inşallah hayırlısıyla bir çıkış yolu gösterecektir. Sen duayı bırakma canım, sürekli la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.
Birde ya fettah ya rezzakı çok oku canım.
İnşallah faydası olacaktır.Yarabbim sevda kardeşimizin yardımcısı ol, onun sıkıntılarını selamete çevir, maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gider, yardımcısı ol Allahım. AMİN AMİN AMİN.
Sevda kardeşim Rabbimize inanıp güvenirsek en sağlam kapıya yapışmış oluruz.
İnsanın sıkıntılarla mücadele etmesi gerekli önemli olan bunu yaparken umutsuzluğa düşmemektir.
Rabbim her daim yardımcın olsun.Nazım Hikmet'in çok sevdiğim bir şiiri var
İnanın, güzel günler göreceğiz çocuklar
Güneşli günler göreceğiz
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar
Işıklı maviliklere süreceğiz
Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
sevdacım canım benim üzme kendini sakın Allah bir kapıyı kaparsa birini açar unutma her şerde bile bir hayır muhakkak vardır bazen bize hayır gibi görünen şer şer gibi görünen hayır olur bunu biz bilemeyiz ümidini sakın kırma meail adreisn değiştimi bilgi verir misin bizlere
Sevda nasılsın neler oldu İnşallah her şey düzelir inşallah bu kadar dua boşa gitmez biraz sabret daha hayırlı şeyler çıkacak karşına belkide...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.